Vasilj
Malic radeljic leon kolasinac
........sunjic....tahirovic........
Gigovic...Belma.....dedic
.......demirovic........
Haman
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kad zatvorim oci pojavi mi se onaj Kamara iz Finske, najbolju utakmicu karijere odigrao na BP onako nam loptu ni Pirlo ne bi sakrio.
Nadam se da i strucni stab isto razmislja. Imali su i veca ocekivanja od njega, projektovali ga i za prvih 11 i podredjivali formaciju njemu, sreca na vrijeme povukli rucnu. Dobio je sansi vise nego iko. Sad ili nikad.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 19:28Zadnja šansa Hajradinoviću, ako ne može danas da se nametne i pokaže nešto, ne treba ga ni zvati više.
Najkreativniji su Dedić i Kolašinac. Garant će preko njihove strane pokušati nešto iskreirati.
Fulo sam Katica ipak231983 je napisao/la: ↑23 mar 2025, 23:07Nema na dunjaluku insana koji bi mogao pogoditi sutrašnjih 11. Ne bi ih ni sam Barbarez sad pogodio
Ova utakmica ce po mnogocemu biti drugacija od bukureštanske: sad mi trebamo napasti, igramo kuci, nominalno smo jači, vjerovatno nema Džeke itd.
Imajuci u vidu da ovaj miješa i kad treba i kad ne treba, ovo se stvarno ne moze pogoditi. Evo ja nudim nesto ali fulat cu makar 3 komada:
.................Vasilj......................
Malic Katic Barisic Kolasinac
..........Sunjic Tahirovic...........
Memic Hajradinovic Dedic
..............Demirovic...............
ma 4/5/1 znaci branice se sa bar 8 i cekat kontru