Hajd vidjet cu...mozda ima i za petaka nestokelner je napisao/la:sta ja znam imal,ne prodajem ih ja,raspitaj se malo...Ja prebacio 60 maraka,dobio ova tri para
Murray 6-1 prvi set...rutinski...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hajd vidjet cu...mozda ima i za petaka nestokelner je napisao/la:sta ja znam imal,ne prodajem ih ja,raspitaj se malo...Ja prebacio 60 maraka,dobio ova tri para
Cuj dojave kvota 1.6 , to su obicne statistike koje si mogao i sam naci , a ne bez potrebe da bacas pare nekim varalicama , jos uvijek ne shvatam kako neko moze umisliti da moze kupiti dojavu , pa covjece kad se utakmica nastima to znaju samo 2-3 covjeka a ne po raznoraznim forumima da kruzi nema logike.kelner je napisao/la:DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
60 maraka sam dao za ove tri dojave(20 komad),sinoc mi proslo 3 para na stoju englesi nizeligasi...
POZDRAV NORMALNIM
Otvara bez problema...Bosnier je napisao/la:nemogu premier kaldionicu da otvorim , ima li jos neko taj problem ?
ja mogu evo igram listićBosnier je napisao/la:Begonja je napisao/la:Pa imaš ti.Bosnier je napisao/la:nemogu premier kaldionicu da otvorim , ima li jos neko taj problem ?
kelner je napisao/la:DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
60 maraka sam dao za ove tri dojave(20 komad),sinoc mi proslo 3 para na stoju englesi nizeligasi...
POZDRAV NORMALNIM
Hahahaha cuj dojave u DK pa nije ovo Bosna i Hrvatska da se namjestaTitova-Juga je napisao/la:kelner je napisao/la:DOJAVE ZA VECERAS...SKANDINAVCI U CENTRU PAZNJE
Vejle-Hobro 1 (1.6)
Herle-b 93 1 (2.4)
Jurmala-Daugava 2 (1.9)
POZDRAV NORMALNIM
Ma kakve bola dojave, kakvi bakrači . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.