ako to nekako dobijemo na guzove 1:0, pa Kipar uzmemo i onda ostaju Rumunija kuci i Austrija u Becu na domacem terenu
ludnica
kalendar me mami koliko god da lose izgledamo igracki

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa Malić je stoper, ne shvatam sto ga svi ignorirate na toj poziciji. Momak treba sa Katićem bit stoperski par, Dedić desno, Kolasinac lijevo.Confiance je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:47- najbolje od stopera sto imamo su Katic i Barisic, tu moze i Hadzikadunic, ako bude u timu
- bocni - Kolasinac a na drugoj strani Malic - Gazibegovic (tu su oni po meni)
- sredina: Saric > Tahirovic, dodati jos Hadziahmetovica ovdje, po meni moze pomoci, i ovog novog Janelta - moze biti OK
- u ofanzivnom dijelu, Hajradinovic bi morao imati ozbiljniju rolu, Dzeko, Demirovic, Bazdar, to malo ukomponovati i ne bi trebalo biti lose
Ništa loše. Od ovih igrača, Radeljić je totalno zalutao u reprezentaciju. Ovi ostali su ok.signalidunapark je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:46A šta je to loše Burnić napravio na beku večeras?adrenaline323 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:45Opet smo se krpili Burnicem na beku boze sacuvaj, Mujakic je na spisku jer je patriota bukvalno beskoristan
Ne moramo ih dobit.tabba77 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:49Ništa loše. Od ovih igrača, Radeljić je totalno zalutao u reprezentaciju. Ovi ostali su ok.signalidunapark je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:46A šta je to loše Burnić napravio na beku večeras?adrenaline323 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:45Opet smo se krpili Burnicem na beku boze sacuvaj, Mujakic je na spisku jer je patriota bukvalno beskoristan
Mi se moramo pomiriti s tim da nam je ovo realnost. Teške utakmice protiv svakog protivnika približne kvalitete.
6 bodova daje nadu za baraž jer ne vidim kako možemo dobiti Austriju.
Ne zna on da Burnicu je jedna od prirodnih pozicija bek, to je igrao dugo i u klubusignalidunapark je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:46A šta je to loše Burnić napravio na beku večeras?adrenaline323 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 22:45Opet smo se krpili Burnicem na beku boze sacuvaj, Mujakic je na spisku jer je patriota bukvalno beskoristan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.