Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Hvala Barba! Hajmo uzeti San Marino dva puta pa da vidimo i tu Austriju.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Uvezat ce 4/4 jbte 
Uci ce lik u istoriju reprezentacije u vezi uzastopnih pobjeda 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast selektore, prvi sam pljuvao ali evo zasluzujem da se popisas po meni prvom, a onda i po ostalima.
Ne znam ko odradjuje takticki dio i oko izmjena, da li Zlatan ili Sergej, ali svaka cast, izmjene pravovremene i sto je najbitnije izmjene su i donijele prevagu (Bazdar i Saric). Samo naprijed, a sad jos dvije pobjede pa da gori protiv Austrije.
Brko iz druge galaksije!
Hvala selektore što nas nastavljaš pišat i najiskrenije čestitke
Izmjene pun pogodak
Zanemarićemo kriminalno 1. Poluvrijeme, ostace misterija sta je bio cilj. Nadam se samo da Tahirovic nece vidjet zelenog terena kada se pojavi Janelt
Izmjene pun pogodak
Zanemarićemo kriminalno 1. Poluvrijeme, ostace misterija sta je bio cilj. Nadam se samo da Tahirovic nece vidjet zelenog terena kada se pojavi Janelt
Izgleda da se brzo uci novim stvarima.
Jos je igrao sa hendikepom u vidu radeljica, dedica na krilu i tahirovicem
Odlične izmjene, Baždar i Šarić preokrenuli tok utakmice. Idemo sad odraditi San Marino, a onda spektakl.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
moze pricati sat vremena a da nista zapravo ne kaze
ja imam dojam da on uopste ne vodi ovu reprezentaciju kao trener nego je tu kao figura, pojava a da vise to sklapaju i vode pomocnici
ja imam dojam da on uopste ne vodi ovu reprezentaciju kao trener nego je tu kao figura, pojava a da vise to sklapaju i vode pomocnici
Don't believe the hype.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo pocinje da lici na nesto. Postepeno smo bolji. Drago mi je da nisam bio u pravu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kaze Barba da je mislio napraviti 5 izmjena na poluvremenu
**** im zene, selektoru
**** im zene, selektoru
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Barbarez: Na poluvremenu bih najradije napravio svih pet izmjena. 
Nek se ne pisa ni po kome molim te, jos mi imamo puno raditi ali realnost je da se radi, gradi to se vidjelo i u LN samo smo bili u kanalu i u minusu a protivnici brutalni.1921boy je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:02Svaka cast selektore, prvi sam pljuvao ali evo zasluzujem da se popisas po meni prvom, a onda i po ostalima.Ne znam ko odradjuje takticki dio i oko izmjena, da li Zlatan ili Sergej, ali svaka cast, izmjene pravovremene i sto je najbitnije izmjene su i donijele prevagu (Bazdar i Saric). Samo naprijed, a sad jos dvije pobjede pa da gori protiv Austrije.
Ja nisam bio za njega dok je bio u opticaju protiv Ivayla, nisam bio za njega ni sad kad je dosao, narocito mi se zgadio twitterom, ali kad je tu nisam ga imao potrebe blatiti sto se branimo protiv Nizozemske ili sto nas Njemacka raspe. Pogotovo sto su se vidjeli obrisi da se nesto radi. Presing, uigrani prekidi, trazenje pravih igraca i sl.
Nista se ne moze preko noci a mijenjati selektora svakih 5 utakmica je pucanje sebi u nogu. Pusti ljudima da rade i to je to.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 24 mar 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kako se odvija situacija, mogao bi nadmudriti Ragnicka u medjusebnom duelu.
Treba pohvaliti kad se zasluži. Odlično odrađeno drugo poluvrijeme, totalno smo osujetili sve napade Kipra. Izmjene su odradile fantastičan posao. Nadam se da je Sergej uvidio kako Tahirović ne treba igrati u ovoj ekipi i da njegovim izlaskom dođe do poboljšanja u igri.
Mora shvatiti da Tahirović NEMA ŠTA TRAŽITI u prvih 11. Svaka mu čast na izmjenama i protiv Rumunije i ovdje.
Baždar je totalno dao novu dimenziju naprijed zbog tehnike, Šarić upgrade u odnosu na Benju, Katić isto VVD i Malić je baš plivao (potencijal je imao da dobro usere).
Uz Janelta sa svima se mi možemo poudarati ovdje.
Baždar je totalno dao novu dimenziju naprijed zbog tehnike, Šarić upgrade u odnosu na Benju, Katić isto VVD i Malić je baš plivao (potencijal je imao da dobro usere).
Uz Janelta sa svima se mi možemo poudarati ovdje.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ociti primjer forumske neznalice koiji misli da poznaje fudbal, ili ima problema da se izrazi a petlja se da komentarise. Nisi jedini nemoj shvatiti nistalicno.
Sta kaze majstor "jedino trkai borba valjaju" ..
Pa to ti je 90% smisla modernog fudbala. Trka, borba, disciplina ..
Ovo je vec treci put gdje primjecujem da je protivnik maltene odustao negdje oko 80-te minute ( citaj ispuhali).
Barba to dobro pametno balancira, sa izmjenama kontrolise cijelu utakmicu, odrzavanje ritma i pritiska.
Sto se tiche kvalitete toga fali al bit ce to bolje. Dobar dio momaka je tek u usponu i dobijaju na samopouzdanju i povjerenju da zestoko rade sledecih mjeseci.
Jedno je sigurno Ragnick nece znati tko pocinje
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nešto ko Zlatko Dalić, samo su njegovi pomoćnici na terenuakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:06moze pricati sat vremena a da nista zapravo ne kaze
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, kakarut, legendarnadruga, Majestic-12 [Bot], PeppermintSA, soko i 37 gostiju.