Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermedin Demirović
Trnokop naš najdraži <3
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Tata igre. Osjetno je bolji i sa loptom u nogama sto prije nije bio slucaj.
Ovo cak i nije njegov peak, stavise vjerujem da je tek poceo
Ovo cak i nije njegov peak, stavise vjerujem da je tek poceo

naprijed rejal
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Masinerija! Ovakvog igraca nikad nismo imali. Veceras nije imao ni srece, prvo precka, pa stativa, pa mali ofsajd i precka itd. Jednostavno, ne mozes ga ne cijeniti. 

-
- Kontakt:
Ovo treba proucavati. Ovoliku snagu i kondiciju, nevjerovatno. Svaka ti cast legendo.
Decko ima energije 3 utakmice sa redom odigrati!
Svaka cast !!
Svaka cast !!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najspremniji igrač u historiji reprezentacije, prava životinja.
-
- Kontakt:
Pluca i kicma ove ekipe .. moram priznati mnogo sam podcijenio ovog momka na pocetku reprezentativne karijer. Nije samo da trci nego super bira kada da trci i kada da stisne extra .. uz to uvijek spreman da da go .. vlro vrlo zahvalan timski igrach
-
- Kontakt:
Samo obrati pažnju kako okreće glavu i posmatra oko sebe u napadu. Tačno vidiš da traži gdje se najbolje postavit da napadne stopera ili da se lopta njemu odbije.MostarNeretva je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:19Pluca i kicma ove ekipe .. moram priznati mnogo sam podcijenio ovog momka na pocetku reprezentativne karijer. Nije samo da trci nego super bira kada da trci i kada da stisne extra .. uz to uvijek spreman da da go .. vlro vrlo zahvalan timski igrach
Strašan igrač, ali ne samo plućno, nego i inteligencijom.
Ne bi me iznenadilo da kroz par godina završi kod Chola.
Au kakav bi to bio spektaklsignalidunapark je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:25Samo obrati pažnju kako okreće glavu i posmatra oko sebe u napadu. Tačno vidiš da traži gdje se najbolje postavit da napadne stopera ili da se lopta njemu odbije.MostarNeretva je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:19Pluca i kicma ove ekipe .. moram priznati mnogo sam podcijenio ovog momka na pocetku reprezentativne karijer. Nije samo da trci nego super bira kada da trci i kada da stisne extra .. uz to uvijek spreman da da go .. vlro vrlo zahvalan timski igrach

naprijed rejal
Nadam se da je ljudima sad jasno koliko je on koristan igrac kad se gleda cijelokupna slika igre i utakmice umjesto samo statistika golova/asistencija. Covjek zuji ko pcela od prve do zadnje minute po terenu i stvarno olaksava posao veznom redu. Uhvatio sam i kako se u drugom nekoliko puta vratio u defanzivi da se lopta vrati u posjed. Zahvalan igrac 

je li on i u štutgartu ovoliko trči ili je to samo kad igra za reprezentaciju … ovo je bio nivo makelelea u ove dvije tekme
Osim par trolova koji ga vrijeđaju i tjeraju, generalno je raja zadovoljna snjim. Nevjerovatna energija i borba. Pravi timski igrač.Shogun je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:33Nadam se da je ljudima sad jasno koliko je on koristan igrac kad se gleda cijelokupna slika igre i utakmice umjesto samo statistika golova/asistencija. Covjek zuji ko pcela od prve do zadnje minute po terenu i stvarno olaksava posao veznom redu. Uhvatio sam i kako se u drugom nekoliko puta vratio u defanzivi da se lopta vrati u posjed. Zahvalan igrac![]()
-
- Kontakt:
Uvijek trci ovoliko. Svjestan je da kada ima loptu u nogama nije Messi i jednostavno radi ono sto najbolje moze a to je trka i pritisak na stopere.
Vec smo imali raspravu vise puta oko toga na ovome forumu kada je jedna forumska mazga,mogli ili kempes, pricali kako je kurd undav za njega igracina
Ermedin ce uvijek imati mjesta u ligama petice jer napadaca koji su spremni biti i na klupi,trositi se za ekipu,nema danas puno
Mislim da treba pokusati sa njim na desnom beku. Kako je Dedic prebacen da glumi Yamala tu nam skripi.
Realno bilo bi zanimljivo ga vidjeti u nekom jacem klubu, respekt za Stuttgart ali mislim da Ermedin ima veci domet. U odnosu na visinu, ove njegove trkacke sposobnosti su atipicne. U nekoj ekipi koja vecinu sezone dominira protivnike isao bi on lagano 20+ po sezoni.signalidunapark je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:25Samo obrati pažnju kako okreće glavu i posmatra oko sebe u napadu. Tačno vidiš da traži gdje se najbolje postavit da napadne stopera ili da se lopta njemu odbije.
embrace the chaos
-
- Kontakt:
Hahahahaahahahah ko da su blizanci ybt zivot
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.