Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
let3
-
Kontakt:
Ahmedhodzic je debil koji je zasluzeno kaznjen. Ali taj debil je nas ubjedljivo najbolji stoper, tako je kako je. Nismo mi Brazil.
Kaznjen zasluzeno, Barbarez ga pocalio na mjesto kako i treba, zapravo to mu je jedan od boljih poteza dosad.
Međutim, proslo je pola godine, odradio svoju kaznu, valjda je skonto kakav kreten je ispao, valjda je doslo iz guz.ice u glavu. Red je da se izvine javno i da se izglade stvari za opste dobro svima

-
CAGarfia
-
Kontakt:
Blackwargreymon je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:32
Kako bi rangirali, po tezini, preostale zahebane utakmice? Austrija kuci, Kipar u gostima, Rumuni kuci, Austrija u gostima
Od lakse ka težoj:
Kipar u gostima
Rumuni kuci
Austrija kuci
Austrija u gostima
Da se ne lažemo, sve četiri tekme će biti na nož, a u zadnje dvije nismo favoriti.
-
Madal
-
Kontakt:
vedranbadjun je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:26
DanijelTZ je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:06
Seljacko navijanje opet. Doslo mi da ugasim tv
Šta konkretno? "Volim ljiljane" je smor, sem toga ne vidim ništa da je bezveze.
Savez napolje dok ganjas treci gol protiv Kipra da rijesis utakmicu je preretardirano.
Taj isti savez obnovio terene, doveo var, dao Spahicu da bude koordinator ovih mladjih selekcija ili sta je vec i mozda prvi put imamo slobodu normalno raditi u mladjim kategorijama
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 25 mar 2025, 00:35
Kako bi rangirali, po tezini, preostale zahebane utakmice? Austrija kuci, Kipar u gostima, Rumuni kuci, Austrija u gostima
1. Austrija u gostima,
2. Austrija kući,
3. Rumunija kući,
4. Kipar u gostima.
Mi bi bodom protiv Austrije u Zenici bili na konju, ali bi isto tako bila neviđena euforija i pritisak da se ostvari dobar rezultat protiv Rumunije kući, a to će biti brutalno teška utakmica.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
kempes
-
Kontakt:
Sve su utakmice visokog rizika.
Prije kvalifikacija imali smo 1-5% sansi za prvo mjesto.
Nakon San Marina oko 10-15%.
-
DamirT
-
Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:33
Ahmedhodzic je debil koji je zasluzeno kaznjen. Ali taj debil je nas ubjedljivo najbolji stoper, tako je kako je. Nismo mi Brazil.
Kaznjen zasluzeno, Barbarez ga pocalio na mjesto kako i treba, zapravo to mu je jedan od boljih poteza dosad.
Međutim, proslo je pola godine, odradio svoju kaznu,
valjda je skonto kakav kreten je ispao, valjda je doslo iz guz.ice u glavu. Red je da se izvine javno i da se izglade stvari za opste dobro svima
Cisto sumnjam jer je nekoliko selektora pravio budalama. Kad je to uradio 3 puta, uradit ce i cetvrti kad tad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
GG3
-
Kontakt:
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:26
GG3 je napisao/la: ↑24 mar 2025, 23:57
Ako ce pokvarit hemiju ekipe i da selektor ima probleme u ekipi ne treba da je Sergio Ramos licno.
Denno je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:01
Ne moze ga vratiti iz vise razloga. Prvo Anel ne zeli da igra za reprezentaciju, sam se odjavio i nema poovratka nazad. Narusila bi se atmosfera u svlacionici i rizikovao ponovo nekakav skandal, izgubio bi Barbarez autoritet i td. Ime Anela Ahmedhodzica se vise ne treba dovoditi ni u kakvu poveznicu sa reprezentaciju, tako da ga je bzvz ovdje prizeljkivati.
Hadzikadunic da, jos nadam se da ce iduce sezone igrati Bundesligu sto bi mu znacilo.
Da covjek nije najbolji primjer reprezentativca to stoji ali trebamo naglasiti i krivicu navijaca i Boga mi i selektora. (Bez da mu adovkati bez potrebe skacu). Navoditi Dzeku kao primjer mentalne snage jednostavno nije isto. Dzeko bosansko dijete odrastao pod granatama, dok je Anel "razmazeni dijasporac". Kao sto rekoh, kao menadjer moras hendlati razne karaktere.
Sto se tice autoriteta Barbareza, on je njega dijelom vec izgubio kada je uputio poziv Vukovicu koji nas je iz slicnih razloga kao Anel odhebao, dok je njegov kvalitet ne moze ni priblizno mjeriti sa Anelovim.
Sto se tice atmosfere, ne znam kakvim se poslom bavite i to nije ni bitno, ali sigurno ste u nekom trenutku vase karijere imali suphka od kolege kojeg je sef trebao davno otpustiti ali jednostavno to sebi ne moze priusititi.
Ustvari i mozes ako si menadjer u tipa Ernst and Young, boli te briga. Nabijes ga nogom, nacices drugog ili interno ili ce se neko vec javiti u tako dobru firmu. Ali Boga mi ako si mali do srednji biznis tesko ces amortizovati odlazak ne najboljeg, nego jednog od boljih radnika. Sto opet znaci za druge da moraju vise potegnuti i opet kvalitet mozda nece biti isti.
Niko u toj prici nije bas ispao skroz nevin na kraju. Malo da se ratne sjekire zakopaju i da se gleda interes reprezentacije.
Ma ne smije nitko biti vece od Repke! Za Vukovica si djelomicno u pravu, al nije ni priblizno ista situacija.
Evo nije Bas isto ali slican primjer,
Vjeruj mi treniram U-15 Ekipu i istu situaciju sam sam imao sa jednim igracem, daleko najbolji napadac, dao najvise golova al je kao pokvarena jabuka u vreci punoj jabuka. Ne dolazi redovno na trening, uvjek ima nesto i onda poceo jos 2-3 igraca odvlacit sa treninga. Odstranio sam ga, par utakmica bilo tesko al drugi igraci procepili, svi dolaze na trening i sto bi se reklo Mirna Bosna.

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
let3
-
Kontakt:
1.Austrija u gostima, 2.Austrija kuci, 3. Rumunija kuci, 4. Kipar u gostima.
Austrija ce nam biti ubjedljivo najtezi protivnik.
-
jestamaji
-
Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:34
Od lakse ka težoj:
Kipar u gostima
Rumuni kuci
Austrija kuci
Austrija u gostima
Da se ne lažemo, sve četiri tekme će biti na nož, a u zadnje dvije nismo favoriti.
naša prednost je što će rumunija do predzadnjeg kola biti bez šansi da uzme grupu a baraž imaju svakako preko lige nacija tako da će igrati preko neke stvari, vjerovatno sa Ž postavom. ako preživimo ostale utakmice to bi mogao biti najmanji problem
Zadnja izmjena:
jestamaji, dana/u 25 mar 2025, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
napapijri1987
-
Kontakt:
Postao/la napapijri1987 » 25 mar 2025, 00:39
Rumuni kuci kao najteza jer smo ih tamo dobili,a ta tekma ce biti mozda i tekma u kojoj bismo s pobjedom mogli otici na sp,ocekivanja ce biti velika da ih dobijemo jer smo ih,kao sto sam vec rekao dobili u ciganiji. To ce biti najopasnija tekma,onda austrija kuci gdje cemo uci u mec sa maksimalnim ucinkom i nerjeseno ne bi bilo lose jer ce oni nas ganjati a ne mi njih. Treca bi bila kipar vani gdje mislim da cemo ih lakse dobiti nego veceras ako Edin bude igrao. On bi veceras svojom kvalitetom sigurno kreirao barem dvije sanse sebi i barem jos dvije saigracima jer bi se kiprani koncentrisali na njega.
Austrija u becu ce biti tekma u kojoj cemo mi vec biti prvi i tamo cemo otici da se spremamo za SP

-
Madal
-
Kontakt:
Mozda bolje pitanje, za sta navijamo u duelu Austrija-Rumunija?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
let3
-
Kontakt:
Madal je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:39
Ma podjela bodova rivala je vazda najbolja opcija
Da hoce oba puta odigrati nerijeseno

-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 25 mar 2025, 00:41
Raspored nam nije mogao biti bolji jer nakon dvomeča sa San Marinom prvu utakmicu sa Austrijom igramo kod kuće. Dakle vrlo vjerovatno ćemo dočekati Austrijance sa 12/12 bodova i puni samopouzdanja i motiva da se pobijemo sa njima. U tom slučaju stvarno ne treba isključiti mogućnost da ih dobijemo u Zenici.
Nakon toga do kraja kvalifikacija od gostovanja imaš samo taj Kipar, koji će nam vjerujem opet biti izuzetno teška utakmica, i Austriju tek u zadnjem kolu kada će već dosta toga biti riješeno. Protiv Rumuna u Zenici vjerujem da možemo X izvući. Vrlo moguće da se dovedemo u situaciju da igramo sa Austrijom u Beču zadnje kolo za direktan plasman na SP. Kako bi gorilo tamo sa 20-30000 naših navijača.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
-
jestamaji
-
Kontakt:
nevalja nam ni jedna opcija u kojoj oni dobijaju bodove

-
Imamkarbarum
-
Kontakt:
Postao/la Imamkarbarum » 25 mar 2025, 00:43
Madal je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:34
Savez napolje dok ganjas treci gol protiv Kipra da rijesis utakmicu je preretardirano.
Taj isti savez obnovio terene, doveo var, dao Spahicu da bude koordinator ovih mladjih selekcija ili sta je vec i mozda prvi put imamo slobodu normalno raditi u mladjim kategorijama
Potpisujem
-
Truhlo
-
Kontakt:
Neka neko seljadiji iz fanatikosa objasni da je Vico izborna volja velike većine i da sve njegove odluke aminuju predstavnici kantonalnih saveza, tj. njih 6, a izbori su već prošli.
Suđenje i guranje Borca u jednu stranu, dizanje kvaliteta lige kroz terene, var, evo sada ide i 18 pomoćnih terena klubovima širom BiH, reflektori također su bili, itd. Vico zaslužuje još jedan mandat i neka gura Borac koliko hoće, gurao se Željkan i Sarajevo u vrijeme pokojnog Osima i Begića
Vico majstore

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 25 mar 2025, 00:44
Ako zadnja utakmica, odnosno gostovanje u Beču bude odlučivalo o plasmanu na SP, vjerujem da bi to bilo historijsko gostovanje što se tiče broja stranih navijača u nekim kvalifikacijama. Sje.bali bi i one latinose, bilo bi 50 hiljada naših u Beču, jest da pola ne bi ušlo na stadion ali hajde
U dvomeču Rumunije i Austrije navijamo za navijačke nerede i oduzimanje bodova svima

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Unknown13
-
Kontakt:
Jeste loše i nepotrebno, to sam skroz i zaboravio. Mislim da bi se trebalo pozabaviti sa tim šta se skandira definitivno. Imamo Hrvata mnogo u reprezentaciji, Hercegovaca općenito, mi samo o Bosni pjevamo. Dajmo i tim ljudima osjećaj pripadnosti, ma šahovnicu ću donijeti protiv San Marina.

bošnjanin
-
soccerfan
-
Kontakt:
Sto se tice Hadzikadunica ja sam za to da se vrati.
Sto se Anela tice, on je sam birao I izabrao da su mu neke druge stvari prioritet. Postujem.
I nema potrebe da ga se moli i vraca jer bi unijelo losu atmosferu u svlacionicu I dalo los primjer buducim igracima da mogu raditi sta hoce.
Nego zna li neko kad opet igramo? Jel u junu samo jednu igramo? Il dvije protiv San Marina?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Blackwargreymon
-
Kontakt:
Postao/la Blackwargreymon » 25 mar 2025, 00:46
Madal je napisao/la: ↑25 mar 2025, 00:39
Dva razlicita pobjednika u dvomecu, pobjednik i x, dva x-a, sve prihvatamo sem 2 pobjede jedne ekipe (pogotovo austrije). Onda mi s x-evima protiv Rumunije i Austrije prolazimo kao prvi (valjda dobijemo u Nikoziji).