Priziva Noditutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 01:20Ne da mi se citat sve,al nadam se da nitko ne priziva tarabu Krunica nazad u reprezentaciju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Priziva Noditutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 01:20Ne da mi se citat sve,al nadam se da nitko ne priziva tarabu Krunica nazad u reprezentaciju
Rade je kod Piolija igrao ovo što Šunjić igra za reprezentaciju, klasični destruktivac i igrač koji odigrava siguran pas prvom do sebe, bez puno filozofije. Problem je što se od njega u reprezentaciji očekivalo da nosi vezni red, što on u tom trenutku nije bio u stanju pružiti. Sjećam se onih duela protiv Intera u Ligi prvaka, kad je igrao flastera na Barelli, nije mu dao disati. Tako da, ovo što Šunjić radi, Rade bi mogao na puno većem nivou, ali nisam siguran da će se ikada više vratiti u državni dres.Micron je napisao/la: ↑25 mar 2025, 07:49Treba biti realan, Rade 100% ima mjesta u repci, ali Radetu nije konkurencija Šunjić, nego Tahirović.
A Šunjić ovo sto radi je odlično, igrac zadatka, klasicni destruktivac, ono sto fali je da neko nadomjesti te njegove nedostatke, da neko uveze vezni red, stane na loptu... A to su Rade, Miralem... S tim da su i jedan i drugi završena priča u repci.
Oj Nodi moj ti godi
Ja i Nodi kolorizovano
Zestoko pariras setu i kempesu na listi nodijevih hejtera
Čuj ti debila, sjebaće nam svaku temu.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 10:24Zestoko pariras setu i kempesu na listi nodijevih hejtera![]()
Ma poluboomer u krizi srednjih godina19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 10:24Zestoko pariras setu i kempesu na listi nodijevih hejtera![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.