molio bih RajvoSA da obrazlozi jucerasnji, obrisani post??
zasto je pisao pa brisao, i da li je rijec o Hodzicu?
ako jeste, neka ubuduce pise za koju repku dobijamo igraca, ovako se odmah nadamo nekom kapitalcu za A tim.
ovo sa Janeltom meni nista nije jasno:-)
covjek u nasoj opremi hoda i slika se, klub mu dao slobodne dane, ide u rumuniju, tu u zenici...nadam se samo da nije uzaludno...
citam evo neko pise kako ga nismo gledali a ovoliku frku dizemo. sta imas gledati igraca koji je standardan u najzahtjevnijoj ligi svijeta a ovamo nam igra tahirovic npr.
kamo srece da se ludi Anel dozove i javno izvine svima redom. Ova dva jablana sinoc, gluho bilo, ne ponovilo se.
Dennis isto ne moze biti losiji od njih.
Nadam se da ce do septembra Dennis i Denis igrati bundesligu standardno i da ih Barba nece moci ignorisati, mjesta mora biti za obojicu.
Tahir ako nastavi ovako, nece igrati ni u danskoj i ostace bez svih argumenata za poziv, mada, vjerujem da vec i SŠ uvidja polahko da od njeg nema nista, nazalost.
Mali Malic, ne znam sta da kazem, ima srce, ali trenutno nema kvalitet za prvih 11, a upitno i za 23. Sirovo je ovo jos sve i nadam se da ce kroz klub napredovati, ali od prve tekme u kojoj sam ga gledao, pisao sam da on nije igrac za beka, defanzivno ok, ali u nekoj 352 varijanti nema sta da ponudi.
Nadam se da cemo ubrzo vidjeti i tog Jasica da znamo na cemu smo (ali evo GG3 kaze da ga gleda stalno i da nije odusevljen, trenira djecu pa se valjda razumije u fudbal).
Pod hitno nam treba jos jedan napadac, sve cesce cemo gledati tekme bez dzeke kao sinoc a i gdje je, tu je, njegov definitivni kraj.
Hoce li to biti pejcinovic, ili ce kulenovic razvaliti i otici u jaci klub kao sto je spominjao nedavno, ili neka treca opcija, nebitno, ali nam hitno neko treba.