Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ghuraba

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Ghuraba » 24 mar 2025, 20:02

babino je napisao/la:
24 mar 2025, 19:38
Ghuraba je napisao/la:
24 mar 2025, 19:21
Daj Boze da on ne bude novi brat 'Modic' iz Milana...
jos ako momak ne igra za taj milan futuro, nidje veze....imali smo nedavno slucajeve nezirevic i onaj dedin glavonja...
ja sam se nadao da je rijec o nekom trenutno jacem imenu, ovaj hodzic je za mladu repku.
I ja sam se odmah sjetio te dvojice, koji su na kraju zavrsili u drugoj/trecoj ligi Svedske. Doduse, koliko sam uspio kasnije vidjeti, mali dedin je poslije presao u Norvesku (haman 1. liga), ali nemam pojma je li standardan. Misljenja sam da bi trenutno od potencijalnih reprezentativaca jedino Jasic odmah popracio krvnu sliku reprezentacije, pogotovo jer Barbarez Dedica vidi kao krilo i haman ga iskljucivo tu i koristi. Ovaj mali igra u dobroj formi i odlicno bi nam veceras legao umjesto Malica. Svi ostali koji se spominju trenutno nisu za poziva u A tim, iako bih ja za San Marino i prijateljsku pozvao bar 2-3 (cisto da ih osiguramo za sebe).

Ima li kise u Zenici, hoce li jedna Hajradinoviceva frljoka skliznuti iz ruku kiparskog golmana? :mrgreen: On kad dodje u reprezentaciju, samo neke rakete ispaljuje po tribinama. Nadati se da ga veceras bude slusao sut...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 mar 2025, 20:12

babino je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:
jos ako momak ne igra za taj milan futuro, nidje veze....imali smo nedavno slucajeve nezirevic i onaj dedin glavonja...
ja sam se nadao da je rijec o nekom trenutno jacem imenu, ovaj hodzic je za mladu repku.
Njemu par treninga u prvom timu Milana treba da bude u 5 deka s nasim veznjacima. Pa nama je Tahriovic standardan. :D
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 mar 2025, 20:18

Ghuraba je napisao/la:
24 mar 2025, 20:02
babino je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:
I ja sam se odmah sjetio te dvojice, koji su na kraju zavrsili u drugoj/trecoj ligi Svedske. Doduse, koliko sam uspio kasnije vidjeti, mali dedin je poslije presao u Norvesku (haman 1. liga), ali nemam pojma je li standardan. Misljenja sam da bi trenutno od potencijalnih reprezentativaca jedino Jasic odmah popracio krvnu sliku reprezentacije, pogotovo jer Barbarez Dedica vidi kao krilo i haman ga iskljucivo tu i koristi. Ovaj mali igra u dobroj formi i odlicno bi nam veceras legao umjesto Malica. Svi ostali koji se spominju trenutno nisu za poziva u A tim, iako bih ja za San Marino i prijateljsku pozvao bar 2-3 (cisto da ih osiguramo za sebe).

Ima li kise u Zenici, hoce li jedna Hajradinoviceva frljoka skliznuti iz ruku kiparskog golmana? :mrgreen: On kad dodje u reprezentaciju, samo neke rakete ispaljuje po tribinama. Nadati se da ga veceras bude slusao sut...
nema kise, dobro je. Malo padala ranije. Ostarilo se moj brate, pobjegao s posla ranije i spavao do iftara. Nisam ni pomislio da idem na tekmu, cak nisam ni prosetao sad malo oko stadiona da osjetim atmosferu:-)
Kad se sjetim kako se kopalo rukama i nogama za ulaznicu prije 10ak godina...

mali belmin je nocas pod pritiskom, uletio umjesto havera dzeke, daj Boze da lopte ne budu skidale hrdju sa reflektora:-)

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 mar 2025, 20:21

Sretno Demirel!

Kakav posao radi Spahić, kapa dolje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 24 mar 2025, 23:30

babino je napisao/la:
24 mar 2025, 20:18
Ghuraba je napisao/la:
mali belmin je nocas pod pritiskom, uletio umjesto havera dzeke, daj Boze da lopte ne budu skidale hrdju sa reflektora:-)
E moj Babino, vidis da sam predosjetio Belminog malog. :mrgreen:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 mar 2025, 23:36

Ghuraba je napisao/la:
24 mar 2025, 23:30
babino je napisao/la:
24 mar 2025, 20:18
Ghuraba je napisao/la:
E moj Babino, vidis da sam predosjetio Belminog malog. :mrgreen:
odlican veceras, definitivno igrac tekme!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 25 mar 2025, 02:13

Nisam mislio ali eto haj...nisam odavno😁

Moram opet malo da POPIŠAM ove likove s nickovima iz crtanih i animiranih filmova a koji me nazivaju nekim pogrdnim nadimcima s kojima se ustvari i sami identifikuju.

Samo da pitam ništarije, u vezi malog Demirela, ko je nedavno bio u Milanu, ko je nedavno postavljao slike s San Siraa, ko je rekao da je na zadatku iako iskreno nisam bio ali desilo se slučajno, neplanski ....ili će biti da sam skretao neku pažnju na sebe kao i uvijek ili će biti da je bila slučajnost kao i uvijek kada ja nešto nagovijestim.🤣🤣

Samo da pitam sitnu buraniju...

KO JE BABO????
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 mar 2025, 02:33

De nek mu neko iskljuci internet svih vam svetih
naprijed rejal

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 25 mar 2025, 02:35

Sveti je napisao/la:
25 mar 2025, 02:33
De nek mu neko iskljuci internet svih vam svetih
:urnebes:

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 25 mar 2025, 04:12

Imajednabrigada je napisao/la:
25 mar 2025, 02:13

Moram opet malo da POPIŠAM ove likove s nickovima iz crtanih i animiranih filmova a koji me nazivaju nekim pogrdnim nadimcima s kojima se ustvari i sami identifikuju.

Samo da pitam ništarije, u vezi malog Demirela, ko je nedavno bio u Milanu, ko je nedavno postavljao slike s San Siraa, ko je rekao da je na zadatku iako iskreno nisam bio ali desilo se slučajno, neplanski ....ili će biti da sam skretao neku pažnju na sebe kao i uvijek ili će biti da je bila slučajnost kao i uvijek kada ja nešto nagovijestim.🤣🤣

KO JE BABO????
brate recimi stosi tolko iskompleksiran bogati
menstrual

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 mar 2025, 09:08

KO JE BABO????
RajvoSA03.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 mar 2025, 09:22

KO JE BABO????
Bolje da si Topalovica zavrsio, ovaj svakako ne bi ni imao mjesta u Svedskoj
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 25 mar 2025, 09:42

molio bih RajvoSA da obrazlozi jucerasnji, obrisani post??
zasto je pisao pa brisao, i da li je rijec o Hodzicu?
ako jeste, neka ubuduce pise za koju repku dobijamo igraca, ovako se odmah nadamo nekom kapitalcu za A tim.

ovo sa Janeltom meni nista nije jasno:-)
covjek u nasoj opremi hoda i slika se, klub mu dao slobodne dane, ide u rumuniju, tu u zenici...nadam se samo da nije uzaludno...
citam evo neko pise kako ga nismo gledali a ovoliku frku dizemo. sta imas gledati igraca koji je standardan u najzahtjevnijoj ligi svijeta a ovamo nam igra tahirovic npr.:-)

kamo srece da se ludi Anel dozove i javno izvine svima redom. Ova dva jablana sinoc, gluho bilo, ne ponovilo se.
Dennis isto ne moze biti losiji od njih.
Nadam se da ce do septembra Dennis i Denis igrati bundesligu standardno i da ih Barba nece moci ignorisati, mjesta mora biti za obojicu.
Tahir ako nastavi ovako, nece igrati ni u danskoj i ostace bez svih argumenata za poziv, mada, vjerujem da vec i SŠ uvidja polahko da od njeg nema nista, nazalost.

Mali Malic, ne znam sta da kazem, ima srce, ali trenutno nema kvalitet za prvih 11, a upitno i za 23. Sirovo je ovo jos sve i nadam se da ce kroz klub napredovati, ali od prve tekme u kojoj sam ga gledao, pisao sam da on nije igrac za beka, defanzivno ok, ali u nekoj 352 varijanti nema sta da ponudi.
Nadam se da cemo ubrzo vidjeti i tog Jasica da znamo na cemu smo (ali evo GG3 kaze da ga gleda stalno i da nije odusevljen, trenira djecu pa se valjda razumije u fudbal).

Pod hitno nam treba jos jedan napadac, sve cesce cemo gledati tekme bez dzeke kao sinoc a i gdje je, tu je, njegov definitivni kraj.
Hoce li to biti pejcinovic, ili ce kulenovic razvaliti i otici u jaci klub kao sto je spominjao nedavno, ili neka treca opcija, nebitno, ali nam hitno neko treba.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 25 mar 2025, 10:05

DamirT je napisao/la:
25 mar 2025, 09:08

KO JE BABO????
RajvoSA03.
Odavno se napaćeniji i više željan pažnje lik nije pojavio na forumu od brigade. Isto kao one curice koje poruke posvećuju hejterima, a ljudi ni ne znaju da postoje. :mrgreen:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 mar 2025, 10:54

SetoKaiba je napisao/la:
25 mar 2025, 10:05
DamirT je napisao/la:
25 mar 2025, 09:08

KO JE BABO????
RajvoSA03.
Odavno se napaćeniji i više željan pažnje lik nije pojavio na forumu od brigade. Isto kao one curice koje poruke posvećuju hejterima, a ljudi ni ne znaju da postoje. :mrgreen:
Kako pise, covjek bi rekao da je zavrsio Bieretha glavom i bradom, a ne momka za kojeg je uopste upitno gdje ce igrati za 3 godine i hoce li uopste igrati fudbal. Nije prvi koji se nije snasao u akademiji velikog kluba. Nesto tipa Modic...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 25 mar 2025, 11:28

Jel neko gledao ovog Pejčinovića? Kakav je?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 mar 2025, 11:56

Blackwargreymon je napisao/la:
25 mar 2025, 11:28
Nije za prvih 11, ali je potencijal
Ima ga.jak ,korpulentan, zna s dvije noge igrati
Neki dan je igrao za Njemacku u20
Ako mogu ga zavrsiti dobro je za buducnost
Koga god mogu srediti, svaka mi caast
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 mar 2025, 12:03

NoDi80 je napisao/la:
25 mar 2025, 11:56
Nodi ima li kakav def. vezni da je zaboravljen ili na vidiku :kafa:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 mar 2025, 12:05

:!:
Madal je napisao/la:
25 mar 2025, 12:03
NoDi80 je napisao/la:
25 mar 2025, 11:56
Nodi ima li kakav def. vezni da je zaboravljen ili na vidiku :kafa:
Popara (21) iz Sloge sto je presao u Zoryu
Dobro igra za Zoryu, mlad je i nadam se da ce nesto biti od njega

Cekam i Djurica (21) da debituje za Hoffenheim, a ima i Huseinbasic (23) univerzalac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 25 mar 2025, 12:12

babino je napisao/la:
25 mar 2025, 09:42
molio bih RajvoSA da obrazlozi jucerasnji, obrisani post??
zasto je pisao pa brisao, i da li je rijec o Hodzicu?
ako jeste, neka ubuduce pise za koju repku dobijamo igraca, ovako se odmah nadamo nekom kapitalcu za A tim.

ovo sa Janeltom meni nista nije jasno:-)
covjek u nasoj opremi hoda i slika se, klub mu dao slobodne dane, ide u rumuniju, tu u zenici...nadam se samo da nije uzaludno...
citam evo neko pise kako ga nismo gledali a ovoliku frku dizemo. sta imas gledati igraca koji je standardan u najzahtjevnijoj ligi svijeta a ovamo nam igra tahirovic npr.:-)

kamo srece da se ludi Anel dozove i javno izvine svima redom. Ova dva jablana sinoc, gluho bilo, ne ponovilo se.
Dennis isto ne moze biti losiji od njih.
Nadam se da ce do septembra Dennis i Denis igrati bundesligu standardno i da ih Barba nece moci ignorisati, mjesta mora biti za obojicu.
Tahir ako nastavi ovako, nece igrati ni u danskoj i ostace bez svih argumenata za poziv, mada, vjerujem da vec i SŠ uvidja polahko da od njeg nema nista, nazalost.

Mali Malic, ne znam sta da kazem, ima srce, ali trenutno nema kvalitet za prvih 11, a upitno i za 23. Sirovo je ovo jos sve i nadam se da ce kroz klub napredovati, ali od prve tekme u kojoj sam ga gledao, pisao sam da on nije igrac za beka, defanzivno ok, ali u nekoj 352 varijanti nema sta da ponudi.
Nadam se da cemo ubrzo vidjeti i tog Jasica da znamo na cemu smo (ali evo GG3 kaze da ga gleda stalno i da nije odusevljen, trenira djecu pa se valjda razumije u fudbal).

Pod hitno nam treba jos jedan napadac, sve cesce cemo gledati tekme bez dzeke kao sinoc a i gdje je, tu je, njegov definitivni kraj.
Hoce li to biti pejcinovic, ili ce kulenovic razvaliti i otici u jaci klub kao sto je spominjao nedavno, ili neka treca opcija, nebitno, ali nam hitno neko treba.
Izvinjavam se na upisu. Iskreno ni sam ne znam zbog cega sam ista pisao, rekao sam da vise takve stvari necu iznositi. Lapsus valjda…
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.