Nisam baš smiješan nego te pokopam sa logičnim argumentima pa ti onda neznaš napisati ništa drugo nego smiješan si...MaGiCa je napisao/la:Smijesan si, kobasicaru. Kao i uvijek.
Nisam se mogao nikako drugačije izraziti nego tako s tim da nisam ništa loše mislio za napoli kada sam to rekao. Ispred njih su neznam Inter, Milan, juve it. pa je po tome Napoli "drugorazredan" klub. Sad si valjda skonto. I sad kaj se tiće tih produženja, napoli je to produžio dok se još nije moglo računati na Ligu prvaka i za klub kojem je neka realnost bila boriti se za Kup Uefe te plaće su ajmo reći OK. Ali sada kada se ušlo u Lp, naravno da će igrači tražiti više para jer će se veliki klubovi doći interesirati za neke od njih, a oni će znati da im nude ipak malo više para nego kaj zarađuju u Napoliju. Iskreno ja nevjerujem da ti igrači u Napoliju zarađuju tako malo i da u te cifre koje ste vi objavili nisu napisani neki bonusi koji im uvelike podižu plaću. Isto tako ja vjerujem da njima predsjednik da i malo para ispod stola...MaGiCa je napisao/la: Napoli je produljio ugovore sa Hamsikom, Garganom i Lavezzijem u posljednjih 12 mjeseci.
Ne vjerujem da je to odraz drugorazrednog Serie A kluba.![]()
Pa niti jedan? Ko je rekao da Bayern nije najbogatiji i financijski najjači klub u BUNDESLIGI? Ja mislim da to niko nikada nije rekao!MaGiCa je napisao/la: A Schweini i njegov ugovor je dokaz koliko je BM monopolist na trzistu BL i nist vise od toga. Koji BL klub more dat tolike noFce za placu jednom igracu?
Al isto tako mogu ti reč da raspravljaš na razini jednog 12-godišnjaka koji samo zna prenositi lopticu na tuđi teren. Šta ću ja sa tobom raspravljati na način da ja uspoređujem Bayern i napoli, kad su oni nebo i zemlja i to mi nepada na pamet. Ako pričamo o napoliju onda pričamo o Napoliju, a ako ti želiš neš reč o Bayernu onda dođi u temu Bayerna i napiši nešto o Bayernu i to na način da nema veze sa Napolijem.
Recimo dođeš u temu Bayerna i veliš Bayern ima trulu obranu i sad da ja tebi kao neko djete odgovorim, pa kaj Napoli ima još goru - nigdje veze!
Pokušaj tako raspravljati pa ćemo dić bar ovaj dio podforuma i Bundesligaški dio na jednu veću razinu