godrina je napisao/la: ↑25 mar 2025, 21:42
Ja ne znam, nemoj mene pitat

kontam ti znas.
Teren savez, Mirvic te neke prostorije. Nemoj u ulaganje racunat kiriju za rentu jbg.
Malo sa obje strane. Koliko god Kosevo bilo gradsko realno vi ga koristite najvise. Morao je postojat neki model da se to poboljša. Po meni nema tu prevelike zainteresovanosti sa obje strane, opet realno nazalost. Samo neko talasanje i prebacivanje krivice. Tako to bar meni izgleda, ovako gledajuci sa strane.
Savez je sredio teren našim lobiranjem. Nije opština sigurno rekla "ee mogli ste na Koševu teren srediti ipak to treba "našem" Sarajevu".
Pa iskreno, kiriju možemo računati kao ulaganje jer, opet, se postavlja pitanje na šta bi stadion ličio da nema nas? Da nema FK Sarajevo da ga koristi?
Što se tiče ulaganja i modela da se to pobošlja - slažem se opet s tobom. Trebalo je i moralo biti više inicijativa i akcija raznih da se Koševo sredi (još davnih dana) i da gledamo repku npr. na tom stadionu a ne da repka igra u Zenici (ništa protiv Zenice).
Kako stvari stoje, dao Bog da moj mališa (7 godina) dočeka neko "novo i bolje Koševo".
PS. Da me ne shvatiš pogrešno, ja nemam ništa protiv ulaganja opštine u Grbavicu - i treba da ulagaju i trebamo da imamo stadione kakvi dolikuju glavnom gradu. Vi ste na dobrom putu a što se tiče nas - neka nam je Bog na pomoći.