Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kakva je situacija sa Salkom Hamzicem? Vidim da je trenutno prvi golman U19 Austrije, ali da ima navodno vec naše državljanstvo i da je bio na nekim kampovima koje je organizirao naš savez u prošlosti.
Ima li šta od njega? Možda bi ga se moglo pozvati kao trećeg golmana protiv San Marina i dati mu priliku da odigra koji minut?
Ima li šta od njega? Možda bi ga se moglo pozvati kao trećeg golmana protiv San Marina i dati mu priliku da odigra koji minut?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Miševi mali... Polako Jedan po jedan hihihi
Pudlice balijske, samo lajte, vi spavate na forumu pravite neke taktike blamirate se glumite navijace ,a ne možete na utakmicu otici kamoli završiti nekog igraca
Ljudi sami sebe citiraju za obicne glupe ppstove svako malo...ono "jesam vam reko" i onda ti isti meni sppcitavaju paznju
Ili najjace ono kad kazu " nisam insajder ali cuo sam, rekao sam" kao ograđuju se levati

Al zato je BABO tu, ne sekirajte se za repku dok je BABO Živ.

Ko je BABO????
Pudlice balijske, samo lajte, vi spavate na forumu pravite neke taktike blamirate se glumite navijace ,a ne možete na utakmicu otici kamoli završiti nekog igraca
Ljudi sami sebe citiraju za obicne glupe ppstove svako malo...ono "jesam vam reko" i onda ti isti meni sppcitavaju paznju
Ili najjace ono kad kazu " nisam insajder ali cuo sam, rekao sam" kao ograđuju se levati
Ko je BABO????
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑25 mar 2025, 12:15Kakva je situacija sa Salkom Hamzicem? Vidim da je trenutno prvi golman U19 Austrije, ali da ima navodno vec naše državljanstvo i da je bio na nekim kampovima koje je organizirao naš savez u prošlosti.

Neki dan sam postavljao za njega baš ove komentare s twittera. Biće da i on vaga.
Davno neke stvari receneImajednabrigada je napisao/la: ↑25 mar 2025, 12:20Miševi mali... Polako Jedan po jedan hihihi
Ko je BABO????
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ovaj Djuric se vise cini centralni vezni. Nista, ganjat cu nekad da Poparu odgledam

A bekovi, krila? Jasic, Karic, Bilbija? Hocel bit hajra od Alajbegovica?

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nas najtalentovaniji omladinac i steta je s onima u21 da provodi vrijeme
Taj fudbal je prevazisao i vrijje me protiv San Marina da debituje
Sto se tice tih nekih ostalih mladjih krila pratim Belmina Beganovica (20) i Vinka Rozica (21)
I Rozic bi mogao izrasti u dobrog igraca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kako vam ovo izgleda kao ekipa za neke 2 godine?

Gigovic nije za te pozicije. Sunjic dok ne izleti neki koji to moze kvalitetno odigrati.
- Blackwargreymon
- Kontakt:

Mislim da mu najvise pase ta box to box uloga u sredini, moze i po strani, ali nije to to. Švabo mjenja Šunjića, uzimam u obzir da je Ivanu 28g i da ce mu fizikalije s godinama padati, a to je kljucno za ovu poziciju.
Bilo bi lijepo da se Alajbegovic i Bajrakterevic fino razviju. Ja kako pratim repku mi nismo imali ozbiljnog krilnog igraca.
Ma dobro to sto je na transfermartku. Gigovic je bolji naprijed, dosta lopti izgubi i nije dobro da igra na toj poziciji. Jako tanko u defanizivi.Blackwargreymon je napisao/la: ↑25 mar 2025, 19:35
Mislim da mu najvise pase ta box to box uloga u sredini, moze i po strani, ali nije to to. Švabo mjenja Šunjića, uzimam u obzir da je Ivanu 28g i da ce mu fizikalije s godinama padati, a to je kljucno za ovu poziciju.
Nije ni Janelt tip Sunjica i on je bolji sa loptom. Sunjic je tu da trci, smeta i presjeca napade protivnika.
Meni se cini da je juce protiv Kipra tamo od 30-32 minuta 4 puta presjekao napad Kipra.
Sunjic nije neka klasa ali solidno radi svoj posao. Mi smo izgledali jako dobro u drugom poluvremenu nakon sto je ona prevara izasla koja mu je samo smetala u sredini. Kipar je imao deset udaraca u prvom poluvremenu i samo jedan u drugom.soko je napisao/la: ↑25 mar 2025, 19:48Ma dobro to sto je na transfermartku. Gigovic je bolji naprijed, dosta lopti izgubi i nije dobro da igra na toj poziciji. Jako tanko u defanizivi.Blackwargreymon je napisao/la: ↑25 mar 2025, 19:35
Nije ni Janelt tip Sunjica i on je bolji sa loptom. Sunjic je tu da trci, smeta i presjeca napade protivnika.
Meni se cini da je juce protiv Kipra tamo od 30-32 minuta 4 puta presjekao napad Kipra.
Nevjerovatno da mi je promaklo ovo za Hodzica sto su pisali sinoc
Svaka cast strucnom stabu Spahiiiiii
Hodzic igra i za Milan Futuro i za Milan u20
Za dvije ekipe igra i forsiraju ga opasno
Neku noc je zabio protiv Rome
Milan Futuro je Serie C, a Milan u20 je primavera
Sigurno ce dobiti priliku i u prvom timu, cim ga forsiraju u obje ekipe
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema ga u serie C igra samo za djeciji tim U20NoDi80 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 21:59Nevjerovatno da mi je promaklo ovo za Hodzica sto su pisali sinoc

Igra brate, samo ne igra sad bukvalno svakuzgembo89 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 22:11Nema ga u serie C igra samo za djeciji tim U20NoDi80 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 21:59Nevjerovatno da mi je promaklo ovo za Hodzica sto su pisali sinoc
![]()
Nekad se desi da u sat vremena igraju obje ekipe
Malo koji igrac igra za obje ekipe i sigurno to nesto znaci

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
mozda ima pasoos a nema sportsko drzavljanstvo:-)Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 23:06
Dakle, Adis Jašić nema naš pasoš, da razriješimo i tu misteriju.
-
- Kontakt:
Možda. Uglavnom, nema prava da nastupa i to je to. 100 puta se pitalo šta je s njim, sjećam se da je zadnje neko napisao kao da ima riješene papire ali ga SŠ trenutno ne vidi kao dio ekipe.babino je napisao/la: ↑25 mar 2025, 23:19mozda ima pasoos a nema sportsko drzavljanstvo:-)Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 23:06Dakle, Adis Jašić nema naš pasoš, da razriješimo i tu misteriju.
-
- Kontakt:
Cuj sad ovo, otkud sad ovo...
Zar nije neki dan se ovdje pisalo da Jasic ima sve potrebne dozvole za nas ali da ga naši šikaniraju i namjerno ne zovu te da je poceo razmisljati o Austriji?
Zar nije neki dan se ovdje pisalo da Jasic ima sve potrebne dozvole za nas ali da ga naši šikaniraju i namjerno ne zovu te da je poceo razmisljati o Austriji?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.