FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jest kad bi predsjednika to interesovalo.
Ovako ko paraziti,pustili korjenje i ne miču dok se sve ne uruši.
Ovako ko paraziti,pustili korjenje i ne miču dok se sve ne uruši.
Misljenje uprave i dobrog dijela navijaca je isto, nije nase sto da se bavimo time. I onda kada se po 10ti put obije o glavu ide kuknjava sta cemo sad.
To sto stadion nije nas ne znaci da ne treba da navrcemo opstinu i kanton da ulazu u nesto sto je u biti i njihovo. U sustini to klub ne kosta nista osim truda i vremena jedne osobe koju trebaju imenotvati da se bavi tim, necemo davati svoje pare nego ce opstina i kanton pomalo kao i zelji, Velezu to odrzavati u zivotu, kripiti da se ne desava da idemo u Zenicu. Kao jedini korisnici samo mi cemo profitirati od toga...
Ali lakse je prst u uho i ne razmisljati ni o cemu dok ne bude kasno.
Mahalska je, ali kako sam cuo problem, ili jedan od problema je Kosevski potok, zidovi su valjda popucali, jug je poplavio, a sjever i istok su isto u problemu.
To sto stadion nije nas ne znaci da ne treba da navrcemo opstinu i kanton da ulazu u nesto sto je u biti i njihovo. U sustini to klub ne kosta nista osim truda i vremena jedne osobe koju trebaju imenotvati da se bavi tim, necemo davati svoje pare nego ce opstina i kanton pomalo kao i zelji, Velezu to odrzavati u zivotu, kripiti da se ne desava da idemo u Zenicu. Kao jedini korisnici samo mi cemo profitirati od toga...
Ali lakse je prst u uho i ne razmisljati ni o cemu dok ne bude kasno.
Mahalska je, ali kako sam cuo problem, ili jedan od problema je Kosevski potok, zidovi su valjda popucali, jug je poplavio, a sjever i istok su isto u problemu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
bez Manojlovica sutra dolaze
onaj makedonac je bio preslab dok je branio pogotovo na prekidima
Mujkic starter protiv CG
onaj makedonac je bio preslab dok je branio pogotovo na prekidima
Mujkic starter protiv CG
Mi se ovdje peremo raspravom oko stadiona, vidjeces kad samo jednog dana dodju bageri da ruse i klub nam saopci da selimo u doboj na 2 godine dok se ne izgradi novi stadion 

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Zapitace se kao i ostali prije njega,koji je razlog da se uopste zapita,evo 20 i kusur godina se gleda kako propada stadion i sad Mirvic treba da ulaze u stadion pa nije Bill Gates. Da vam takvim kao tebi bude lakse,da se beze ne smarate nece nit ima namjeru ulagati u stadion koji nije nas, tj da ti prevedem nije glup da baci svoje pare u bunar. Onako informativno,Mirv8c in je napravio wc,svlaci9nice i jos toga jer je smijesno na sta lici olimpijski,gradski stadion.EastMadness je napisao/la: ↑25 mar 2025, 12:43cuj natkrivena tribina![]()
, prvo nek rijese da se ne srusi sta pa onda o tome . Mi za zivota necemo to docekati nazalost pogotovo dok je komunjara na vlasti
Sutra 3-4k max bolesnika koji dolaze sta god bilo
Naravno tako mala brojka , nikad se nece zapitati sto je to tako MIrvic i ostali. Vazno je dukseve po amazonu prodavati a sto imamo majneuslovniji stadion u Bih to nista
Krdžalić ušao na poluvremenu, prvi dodir sa loptom asistencija za gol 

. Mujkić igra od prve i dobar je 

.
-
- Kontakt:
Bilo kako bilo, mi ne možemo ništa napraviti u Europi igrajući sve tekme kao gosti. Da je opština davala bar milion godišnje u zadnjih par godina mogli bi se dosad zadovoljiti uslovi za Europu, a milion maraka je ništa za opštinu kojoj je budžet preko 80 miliona.
-
- Kontakt:
Bas tako. Mi u Zenici ko da u gostima igramo. Zaboravite bilo kakav iskorak u evropi.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 17:09Bilo kako bilo, mi ne možemo ništa napraviti u Europi igrajući sve tekme kao gosti. Da je opština davala bar milion godišnje u zadnjih par godina mogli bi se dosad zadovoljiti uslovi za Europu, a milion maraka je ništa za opštinu kojoj je budžet preko 80 miliona.
I treba kukati jer mi sto smo evropu igrali na kosevu igrali smo
Znaci, sutra bez Gulija, Mujkica, Krdzalica…
-
- Kontakt:
Jbg, otkud sad to za reprezentativce, zar nece makar biti na klupi ako zatreba
A što to misliš? Pogotovo što misliš da ćemo biti bez Gulija?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne vidim problem da Guli igra. Krdžalić bi mogao poslužiti, odigrao je jedno poluvrijeme. Mujkić će morati ostati na klupi, tako je kako je.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koševo nije suspendovano od UEFA-e niti od bilo koje nogometne institucije nego od strane kantonalnog MUP-a.EastMadness je napisao/la: ↑25 mar 2025, 17:20Bas tako. Mi u Zenici ko da u gostima igramo. Zaboravite bilo kakav iskorak u evropi.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 17:09Bilo kako bilo, mi ne možemo ništa napraviti u Europi igrajući sve tekme kao gosti. Da je opština davala bar milion godišnje u zadnjih par godina mogli bi se dosad zadovoljiti uslovi za Europu, a milion maraka je ništa za opštinu kojoj je budžet preko 80 miliona.
I treba kukati jer mi sto smo evropu igrali na kosevu igrali smo
Stotinu puta objašnjeno i napisano ne znam samo kako dolazite do takvih zaključaka.
Stadion ima UEFA kategoriju II i imat će i dalje i tu se mogu igrati prva dva kola kvalifikacija za UEFA takmičenja za treće kolo se može tražiti izuzeće iz pravila koje može donijeti delagat ili delegati na osnovu prethodnih utakmica ukoliko nje bilo većih organizacijskih propusta, naravno uz razuman zahtjev kluba domaćina. Za play-of i samo ligaško takmičenje je malo teže jer u Državi postoji nekoliko stadiona sa većom kategorijom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
A sto ne bi mogli igrati evropu na kosevu, pa barem na zapadnoj tribini? Istok treba da srede svlacionice, ako tribina nije pod opterecenje publike, za svlacionice sigurno moze posluziti
- luckystrike
- Kontakt:
Nažalost sutra u vrijeme utakmice prognozira se kiša. Osim toga, 27. noć je Ramazana pa je za očekivati slabiju posjetu. S obzirom na navedeno ja bih bio sretan sa 7 hiljada.
Što se tiče igrača koji su bili pozvani za reprezentacije, nema prepreka da sutradan budu u rosteru. Guliashvili ionako može igrati svaki dan po utakmicu. Mujkić je odigrao jednu cijelu i jednu 80. minuta pa na njega eventualno ne treba ozbiljnije računati. Krdžalić je odigrao dva puta po poluvrijeme i mislim da može ponovo isto tako. Na moju žalost startna U21 opcija će nam tako biti Mehmedović.
Nadam se da će Butić biti spreman i njega bih volio ponovo vidjeti barem s klupe.
Što se tiče igrača koji su bili pozvani za reprezentacije, nema prepreka da sutradan budu u rosteru. Guliashvili ionako može igrati svaki dan po utakmicu. Mujkić je odigrao jednu cijelu i jednu 80. minuta pa na njega eventualno ne treba ozbiljnije računati. Krdžalić je odigrao dva puta po poluvrijeme i mislim da može ponovo isto tako. Na moju žalost startna U21 opcija će nam tako biti Mehmedović.
Nadam se da će Butić biti spreman i njega bih volio ponovo vidjeti barem s klupe.
Nama se Mujkić pokazao kao najbolje riješenje za tu U21 poziciju, nažalost zbog minutaže u Reprezentaciji težko da će konkurisati za sastav.
Šteta je zbog toga što će Pavičić/Lulić biti klupirani jer se ta trojka Pavičić, Bubanja, Lulić pokazala kao najbolja ali opet ko zna možda nas Zekić i iznenadi pa počne samo sa jednim napadačem (Guliašvili) ne bi mu bilo prvi put da eksperimentiše.
Šteta je zbog toga što će Pavičić/Lulić biti klupirani jer se ta trojka Pavičić, Bubanja, Lulić pokazala kao najbolja ali opet ko zna možda nas Zekić i iznenadi pa počne samo sa jednim napadačem (Guliašvili) ne bi mu bilo prvi put da eksperimentiše.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
5 maxluckystrike je napisao/la: ↑25 mar 2025, 22:30Nažalost sutra u vrijeme utakmice prognozira se kiša. Osim toga, 27. noć je Ramazana pa je za očekivati slabiju posjetu. S obzirom na navedeno ja bih bio sretan sa 7 hiljada.
Sta je sa Djuricem? Je li on igdje na dvojnoj registraciji?
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum, Lecler, mosarajvosa83 i 50 gostiju.