Jeste.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kad si već takva pametnica, izguglaj Kinšasu i njihov stadion.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 09:51Ti pametni što se moraš ponavljat, mislio sam da sve možemo igrati na Koševu, nismo zadnja sirotinja na svijetu valjda da se zadovoljavamo da igramo pretkolo na Koševu. Kad ćemo počet malo poštovat sebe? Nije Sarajevo Kinšasa.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2025, 21:48Koševo nije suspendovano od UEFA-e niti od bilo koje nogometne institucije nego od strane kantonalnog MUP-a.EastMadness je napisao/la: ↑25 mar 2025, 17:20
Bas tako. Mi u Zenici ko da u gostima igramo. Zaboravite bilo kakav iskorak u evropi.
I treba kukati jer mi sto smo evropu igrali na kosevu igrali smo
Stotinu puta objašnjeno i napisano ne znam samo kako dolazite do takvih zaključaka.
Stadion ima UEFA kategoriju II i imat će i dalje i tu se mogu igrati prva dva kola kvalifikacija za UEFA takmičenja za treće kolo se može tražiti izuzeće iz pravila koje može donijeti delagat ili delegati na osnovu prethodnih utakmica ukoliko nje bilo većih organizacijskih propusta, naravno uz razuman zahtjev kluba domaćina. Za play-of i samo ligaško takmičenje je malo teže jer u Državi postoji nekoliko stadiona sa većom kategorijom.
Joj da je Borca dobiti da se nastavi dobar niz em repka dobila em još mi da se u trku za titulu vratimo
-
- Kontakt:
Nevezano za ovu raspravu, al kakav stadion bratetabba77 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 12:32Kad si već takva pametnica, izguglaj Kinšasu i njihov stadion.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 09:51Ti pametni što se moraš ponavljat, mislio sam da sve možemo igrati na Koševu, nismo zadnja sirotinja na svijetu valjda da se zadovoljavamo da igramo pretkolo na Koševu. Kad ćemo počet malo poštovat sebe? Nije Sarajevo Kinšasa.AVNOJ je napisao/la: ↑25 mar 2025, 21:48
Koševo nije suspendovano od UEFA-e niti od bilo koje nogometne institucije nego od strane kantonalnog MUP-a.
Stotinu puta objašnjeno i napisano ne znam samo kako dolazite do takvih zaključaka.
Stadion ima UEFA kategoriju II i imat će i dalje i tu se mogu igrati prva dva kola kvalifikacija za UEFA takmičenja za treće kolo se može tražiti izuzeće iz pravila koje može donijeti delagat ili delegati na osnovu prethodnih utakmica ukoliko nje bilo većih organizacijskih propusta, naravno uz razuman zahtjev kluba domaćina. Za play-of i samo ligaško takmičenje je malo teže jer u Državi postoji nekoliko stadiona sa većom kategorijom.

Ne interesuje ni mene rasprava, niti sam zbog toga citirao. Nervira me kad se ovakve pametnice raspišu i nalupaju toliko nebuloza a ne provjere ono što pišu.spezial je napisao/la: ↑26 mar 2025, 13:18Nevezano za ovu raspravu, al kakav stadion bratetabba77 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 12:32Kad si već takva pametnica, izguglaj Kinšasu i njihov stadion.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 09:51
Ti pametni što se moraš ponavljat, mislio sam da sve možemo igrati na Koševu, nismo zadnja sirotinja na svijetu valjda da se zadovoljavamo da igramo pretkolo na Koševu. Kad ćemo počet malo poštovat sebe? Nije Sarajevo Kinšasa.i mi se nekome za nesto rugamo...
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 26 mar 2025, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nece biti dvije hiljade ljudi. Termin los i nikakav a i vrijeme
Hocu li kkad dozivit natkriven stadion Boze
Hocu li kkad dozivit natkriven stadion Boze
- luckystrike
- Kontakt:
U kiši je bereket. Nema izgovora! Osim onaj koji je u džamiji.
- PeppermintSA
- Kontakt:
mlađi burazer Sameda Baždara doveden u akademiju
- BegovicRamiz
- Kontakt:
po ovakvom je vremenu Kuduz ubio Bademu
-
- Kontakt:
Moze se stici i poslje teravije .luckystrike je napisao/la: ↑26 mar 2025, 14:00U kiši je bereket. Nema izgovora! Osim onaj koji je u džamiji.
Pun zapad!!!
-
- Kontakt:
Uzet cemo ih sve 4 ako Bog da
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Viveros 2 miliona dolara? Do maja moraju platiti 1.4 milion, ako sam dobro shvatio prijevod sto na instagramu pise @psierrar
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kakav je teren, hoce li se odgoditi ovo?
-
- Kontakt:
Ne pada ništa što bi se odgađalo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Po 15-ti put da se odgađa? Zbog kiše? Pa nisu ćuskije brate.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, benko21, bhfanatic14, Burberry46, feniksptica, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 42 gosta.