Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
Sad opet malo povreda ali to je normalno ove godine,sad su prvi i lagano se ide na Indianu.Ovo cuvanje Spursa i Bostona ce im se obit o glavu,ovo mi je bezveze gubi se taj takmicarski duh,prepustaju tako olako prvu poziciju lige,i sad slucajno finale Spurs-Bulls 7 u Chicagu i izgube i onda ide recenica da smo 7 igrali u San Antoniu bili bi prvaci.Isto se odnosi i na Boston,ima tu malo i podcjenjivanja ajde nije bitno s koje pozicije mi mozemo osvojit titulu.LAL necu komentarisat jer su mi citavu sezonu nejasni i nekonstantni.
Malo se Bullsi podcjenjuju ,eto oni ce njih kao na iskustvo dobit,glavni argument sto Bullsi ne mogu do titule je neiskustvo u play offu.A Rose je vec 2 godine tamo Booz,Deng i ostali i vise puta.Nije to iskustvo veliko ko kod ovih starih ekipa ali je dovoljno da znaju sta se tamo igra i kako se igra.
Kad sam govorio prosle sezone da nam treba play off zbog iskustva kaze mi Salt bolje neg izgube da imamo dobar pick,a sad ce to iskustvo zlata vrijedit.Jos je Rose obe serije igrao s tad najboljim ekipama na istoku.
Ko god imalo podcjeni Bullse slijedi mu ispadanje.
Malo se Bullsi podcjenjuju ,eto oni ce njih kao na iskustvo dobit,glavni argument sto Bullsi ne mogu do titule je neiskustvo u play offu.A Rose je vec 2 godine tamo Booz,Deng i ostali i vise puta.Nije to iskustvo veliko ko kod ovih starih ekipa ali je dovoljno da znaju sta se tamo igra i kako se igra.
Kad sam govorio prosle sezone da nam treba play off zbog iskustva kaze mi Salt bolje neg izgube da imamo dobar pick,a sad ce to iskustvo zlata vrijedit.Jos je Rose obe serije igrao s tad najboljim ekipama na istoku.
Ko god imalo podcjeni Bullse slijedi mu ispadanje.
Evo izgledao sam utakmicu na LP, jer se moze gledat kad hoces. Da je ovo citavu sezonu.
Utakmicu nismo odigrali na nasem nivou, puno smo oscilirali sa odbranom sto u playoffu se nadam nece biti. Jos veceras lagani sparing protiv Netsa gdje ocekujem sigurnu pobjedu i slijedi ono sto cekamo citavu godinu.
Utakmicu nismo odigrali na nasem nivou, puno smo oscilirali sa odbranom sto u playoffu se nadam nece biti. Jos veceras lagani sparing protiv Netsa gdje ocekujem sigurnu pobjedu i slijedi ono sto cekamo citavu godinu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
noah je ok.. samo je malo nezgodno doskocio, ali je zdrav, dok bi brewer mogao propustiti vecerasnju utakmicu, ali bice spreman za PO. sve u svemu dobre vijesti.
Allez
Ma jos bolje ako ne igra veceras Brewer, mozda Butler dobije napokon priliku. Drugacije je ne bi ni dobio.Ammare je napisao/la:noah je ok.. samo je malo nezgodno doskocio, ali je zdrav, dok bi brewer mogao propustiti vecerasnju utakmicu, ali bice spreman za PO. sve u svemu dobre vijesti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Odlicne vijesti mi rekoste za povrede. 
Bio sam se pravo zabrinuo, jedva sam jutros zaspao.
Dobro je, dobro je.
Salt, napravi transparent, i napisi nesto u nasu cast (forumusa)! DA vidimo te na utakmici
Sretno brate, lijepo se provedi.
Dobro je, dobro je.
Salt, napravi transparent, i napisi nesto u nasu cast (forumusa)! DA vidimo te na utakmici
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 13 apr 2011, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Nek nam popise nickove na veliki papir i da nas pozdravi red bi bio nakon noci koje smo proveli s njim na chatu, ja malo manje nego ostalikad_kako je napisao/la:Odlicne vijesti mi rekoste za povrede.
Dobro je, dobro je.
Salt, napravi transparent, i na pisi nesto u nasu cast (forumusa)! DA vidimo te na utakmici
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
ma nek napise nesto,moze bosnia bulls hehe,ko na espn sto mi se zove ekipa ,osvojit cu tu ligu veceras zadnja noc a vodim na yahoo sam bio 4Stipe je napisao/la:Nek nam popise nickove na veliki papir i da nas pozdravi red bi bio nakon noci koje smo proveli s njim na chatu, ja malo manje nego ostalikad_kako je napisao/la:Odlicne vijesti mi rekoste za povrede.
Dobro je, dobro je.
Salt, napravi transparent, i na pisi nesto u nasu cast (forumusa)! DA vidimo te na utakmici
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima'l' novosti vezanih za Noahu i Brewera ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Brewer je malo uganuo palac, i x-ray je dosao negativan. On licno je rekao da je dobro, i da vjeruje da nece propustiti ni jednu utakmicu. Isto tako je i Noah izjavio, da je okay, i da nece propustiti nista vremena...Titova-Juga je napisao/la:Ima'l' novosti vezanih za Noahu i Brewera ?
Za Netse, veceras neigra DAron Williams, koji je imao operaciju desnog zgloba, i bit ce out do 8 sedmica.
Pitanje: po vama, veceras treba da startujemo sa rezervama?
Moje misljenje je, da mozemo uzeti Netse, i sa drugim timom. Treba im dati citavo poluvrijeme, i ako stvari nisu kako trebaju biti, onda uvesti prvu postavu, na pocetku 2gog...
moje misljenje je igrat muski do kraja prva petorka rijesit sve u prvom poluvremenu a onda u drugom dat klupi sansukad_kako je napisao/la:Brewer je malo uganuo palac, i x-ray je dosao negativan. On licno je rekao da je dobro, i da vjeruje da nece propustiti ni jednu utakmicu. Isto tako je i Noah izjavio, da je okay, i da nece propustiti nista vremena...Titova-Juga je napisao/la:Ima'l' novosti vezanih za Noahu i Brewera ?
Za Netse, veceras neigra DAron Williams, koji je imao operaciju desnog zgloba, i bit ce out do 8 sedmica.
Moje misljenje je, da mozemo uzeti Netse, i sa drugim timom. Treba im dati citavo poluvrijeme, i ako stvari nisu kako trebaju biti, onda uvesti prvu postavu, na pocetku 2gog...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Super vijesti znaci, hvala na info.
Ja bih poceo sa petorkom prvih nekoliko minuta, da stvorimo prednost a onda ostatak prve i vecinu druge cetvrtine dao ovim sa klupe. Trecu bi ponovo poceo sa petorkom, a ostatak vremena da klupa zavrsi naravno ukoliko rezultat bude okej. Mada sumnjam, jer Thibs se izgleda cvrsto drzi svoje strategije, isto koda nema povjerenja u klupu, pogotovo ove nove igrace kao Butler.
Ja bih poceo sa petorkom prvih nekoliko minuta, da stvorimo prednost a onda ostatak prve i vecinu druge cetvrtine dao ovim sa klupe. Trecu bi ponovo poceo sa petorkom, a ostatak vremena da klupa zavrsi naravno ukoliko rezultat bude okej. Mada sumnjam, jer Thibs se izgleda cvrsto drzi svoje strategije, isto koda nema povjerenja u klupu, pogotovo ove nove igrace kao Butler.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Iako moje misljenje je da bi trebalo sa rezervama startat... necu imat problema kako god Thibs, odluci.dema je napisao/la:moje misljenje je igrat muski do kraja prva petorka rijesit sve u prvom poluvremenu a onda u drugom dat klupi sansukad_kako je napisao/la:Brewer je malo uganuo palac, i x-ray je dosao negativan. On licno je rekao da je dobro, i da vjeruje da nece propustiti ni jednu utakmicu. Isto tako je i Noah izjavio, da je okay, i da nece propustiti nista vremena...Titova-Juga je napisao/la:Ima'l' novosti vezanih za Noahu i Brewera ?
Imam jedan mustuluk za nas BH Bullse: Prva tekma PO, se igra u Subotu, u 19h po nasem!
- Titova-Juga
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la: Imam jedan mustuluk za nas BH Bullse: Prva tekma PO, se igra u Subotu, u 19h po nasem!kakav ce to biti merak. Prijenos ce raditi ESPN. Imam taman negdje u bookmarks, link za stream ESPNa. Nadam se da jos uvijek radi, jer nisam ga koristio odavno.
Odlicno, bice siguran sam tona linkova, ipak bi volio naci sa nasim komentatorima
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ma jbs sve to kad se ne mogu ko covjek izvaliti na krevet i gledati play off,ovako moram lomiti kicmu na stolici i gledati preko **** streamova 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Titova-Juga
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:ma jbs sve to kad se ne mogu ko covjek izvaliti na krevet i gledati play off,ovako moram lomiti kicmu na stolici i gledati preko **** streamova
Ja priblizim maximalno krevet do monitora i uzivam, ili pak nekad prikljucim kompjuter na lcd i bila
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
blago tebi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja cu tu tekmu definitivno sebi preko S-video-a, nariktat na LCD, i uzivati. Za stolicom sjedim samo kad ovako se kucam sa ostalom rajom preko foruma ili chata...
Derrick Rose na naslovnici Sports Illustrated! Prvi Bull, poslije M.J.-a...
http://www.chicagotribune.com/sports/br ... 2519.story
A evo i clanak koji ce izaci: http://sportsillustrated.cnn.com/vault/ ... z1JPm9FJy8
A evo i clanak koji ce izaci: http://sportsillustrated.cnn.com/vault/ ... z1JPm9FJy8
Kako se ovog nisam sjetio sad kad playoff počne premještam komp u dnevniTitova-Juga je napisao/la:L-Train je napisao/la:ma jbs sve to kad se ne mogu ko covjek izvaliti na krevet i gledati play off,ovako moram lomiti kicmu na stolici i gledati preko **** streamova
Ja priblizim maximalno krevet do monitora i uzivam, ili pak nekad prikljucim kompjuter na lcd i bila
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Titova-Juga
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Kako se ovog nisam sjetio sad kad playoff počne premještam komp u dnevniTitova-Juga je napisao/la:L-Train je napisao/la:ma jbs sve to kad se ne mogu ko covjek izvaliti na krevet i gledati play off,ovako moram lomiti kicmu na stolici i gledati preko **** streamova
Hehe, mene su nekadasnji problemi sa monitorom natjerali da se ovoga sjetim.
Ne kazu dzabe, iz svega negativnog izvuci nesto i pozitivno
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Ma ja cu tu tekmu definitivno sebi preko S-video-a, nariktat na LCD, i uzivati. Za stolicom sjedim samo kad ovako se kucam sa ostalom rajom preko foruma ili chata...
ma kitu cete vi nariktat, pa nemj da vas nema na chatu za playoff pa daj molim te ccccccccccc
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.