Nije penal. Prema pravilniku ako lopta pogodi prvo neki drugi dio tijela pa se odbije i pogodi ruku, nije penal !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Penal ko kuća, nemamo mi šta tražiti u ovoj ligi do daljnjeg.
-
- Kontakt:
Minut nadoknade.
Ko ono rece nije los sudija,sta gledate vi,imate li oci sta sve nama ne svira,njima hladno daje.
Nema na dunjluku odvratnije ekipe,koja se ponasa potpuno svijesno jer znaju kako ide sudjenje.
Fuuuuuj
Ko ono rece nije los sudija,sta gledate vi,imate li oci sta sve nama ne svira,njima hladno daje.
Nema na dunjluku odvratnije ekipe,koja se ponasa potpuno svijesno jer znaju kako ide sudjenje.
Fuuuuuj
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma nije vala, covjek uklizava ne vidi uopste loptu, i cini mi se da ga je prvo po nogama malo zakacila lopta kad je proletila ispod njega, i pogadja ga u ruku iza ledja.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2025, 21:50Od koga se odbila ??
Cist penal
Imali smo 3 dobre sanse, bolje igramo nazalost 2 povrede vec dvije izmjene iskoristene, tesko dacemo izjednacit, lopta je udarila igraca u ruku u izglednoj sansi plus zamalo nije bio radi iste go, minimum 50/50 za penal 3 fauka nam
Nije svirao i 1 fauk svirao nepostojeci za njih.. 2 kod birca je trebao dobit zuti
Da nasem igracu slome nogu ovde nece bit penal.
Nije svirao i 1 fauk svirao nepostojeci za njih.. 2 kod birca je trebao dobit zuti
Da nasem igracu slome nogu ovde nece bit penal.
-
- Kontakt:
J.ebo me svak ako je 5% utakmica u ovoj žabokrečini trajalo koliko treba.
Šteta, bolji smo. Ovaj Mehmedović je odron za medalju, bruka da igra za Sarajevo.
Šteta, bolji smo. Ovaj Mehmedović je odron za medalju, bruka da igra za Sarajevo.
The saddest thing in life is wasted talent.
- luckystrike
- Kontakt:
Tanak borac. Možemo ovo okrenuti akoBogda. Uz Božiju pomoć do pobjede!
- prijeratni mangup
- Kontakt:
NIKAD mi hajra nemamo, kada god napadamo prvo poluvrijeme na jug.
Možete pričati šta hoćete suđenje je skroz okej. Druga je stvar što smo mi očajni
-
- Kontakt:
Moj Boze sta smo mi Bosnjaci sebi dozvolili, da nas kradu vicini kerovi u sred Sarajeva bem mu vise i ovaj cirkus,dokle vise...
1 minuta nadoknade 2 povrede ljekarski tom ulazio 2 izmjene penal za njih, minim 4 minute je trebo produzit
Mani se cini da jeste, krznula nogu i u padu ne vidi loptu a pogadja ga u ruku.bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2025, 21:54Pa direktno u ruku nije dirala nogu .
Sad sve to na stranu, kako arena nece da ponovi snimak iz vise uglova kad se treba svirati protiv borca. Mamu im i vici i svim njegovim kerovima!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 26 mar 2025, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da se ne lazemo pola ekipe ne zaslužuje da nosi dres.
Guli svaka cast na svemu
Guli svaka cast na svemu
Šta smo mi sebi Bošnjaci dozvolili pa smo potpisali zajedničku državu i sjebali se narednih 5 vijekova.Imamkarbarum je napisao/la: ↑26 mar 2025, 21:56Moj Boze sta smo mi Bosnjaci sebi dozvolili, da nas kradu vicini kerovi u sred Sarajeva bem mu vise i ovaj cirkus,dokle vise...

bošnjanin
Pa de opet pogledaj malo bolje, pogadja ga u nogu pa se odbija u ruku, nije penal i ides dalje. Sve je cisto, njihov penal cist kao suza za nas ono nije jer je sve po pravilimabordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2025, 21:54Pa direktno u ruku nije dirala nogu .
Ko nam je kriv sto Butic sa 3 metra ne moze loptu u mrezu ugurati
Šta reći...nevjerovatno koliko nemamo sreće
Cim se krenulo naprijed, prave se prilike. Nepotrebno vracanje lopte i Sodina glupost donijeli su ovaj rezultat.
U poluvremenu Krdzalic umijesto Mehmedovica i stisnuti.
Uzimamo ovo, iako **** kiša ne misli stati.
Kakvo je vrijeme i termin dobra je posjeta.
U poluvremenu Krdzalic umijesto Mehmedovica i stisnuti.
Uzimamo ovo, iako **** kiša ne misli stati.
Kakvo je vrijeme i termin dobra je posjeta.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, aqarius, benko21, bordobijeli, budzak, bvsic, Confiance, feniksptica, galia95, Gomis99, Google Adsense [Bot], Grk1234, Guest1945, Haksss, inzomni, James1987, johntravolta123, keli, Lavcina, ledesma, MokraKifla, MSOZ101, N3R3D, NazorUso, PapakIzSa, PAPE3, Pena, strahmeipomisliti, TETRAPAK, USB, Vrhbosnian, ŠTA_JE i 355 gostiju.