SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Igramo derbi sa zmajevima ovo se mora dobit
Ako izgubimo padamo iz borbe za cvajtu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jos jednom cestitke mojim suigracima, imamo najvise pobjeda u sve tri lige za sada!
Ja cekam da me jonnhyhz "opet" ubaci u formulu... 
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ma vec sam dva kola bez postignutog gola. Ne sjecam se kad mi se to zadnji put desilo.LBJ MVP je napisao/la:Igramo derbi sa zmajevima ovo se mora dobitAko izgubimo padamo iz borbe za cvajtu
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- spielführer_21
- Kontakt:
To znači da ćeš sad zabiti hattrickCollegeGunner je napisao/la:Ma vec sam dva kola bez postignutog gola. Ne sjecam se kad mi se to zadnji put desilo.LBJ MVP je napisao/la:Igramo derbi sa zmajevima ovo se mora dobitAko izgubimo padamo iz borbe za cvajtu
Forza Međedi..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jbg mene nikako neće pogodio sam ono jednom kad smo baš upali u krizu i u kupu,al tada ispadosmospielführer_21 je napisao/la:To znači da ćeš sad zabiti hattrickCollegeGunner je napisao/la:Ma vec sam dva kola bez postignutog gola. Ne sjecam se kad mi se to zadnji put desilo.LBJ MVP je napisao/la:Igramo derbi sa zmajevima ovo se mora dobitAko izgubimo padamo iz borbe za cvajtu
![]()
Forza Međedi..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ponuda postavljena,jedva
Cijeli dan se ebem,dok nadjem tabelu,rezultate i ostalo,tebelu ocita do pola i nece,pa mi je spielführer_21 poslao tabelu na pp,hvala mu
A sto se tabele ss.ba kladionice,nemam zivaca stvarno,dok bi usao u arhivu da vidim strijelce,ovo ono,ujutro cu ja to.
Cijeli dan se ebem,dok nadjem tabelu,rezultate i ostalo,tebelu ocita do pola i nece,pa mi je spielführer_21 poslao tabelu na pp,hvala mu
A sto se tabele ss.ba kladionice,nemam zivaca stvarno,dok bi usao u arhivu da vidim strijelce,ovo ono,ujutro cu ja to.
A C A B !
Podrska za @jonnhyhz i @Devila! Idemo momci, razbijte ove Bilder-e 
Nista bez mene! Opet smo izgubiliEdin-TM87 je napisao/la:Podrska za @jonnhyhz i @Devila! Idemo momci, razbijte ove Bilder-e
U derbiju Treće lige Međedi gube kod kuće od Zmajeva sa 1:0, ali imaju aktivan rezultat za 2:1. U pitanju je par St. Ettiene-Nancy u kojem im treba 2:1 (trenutno 2:1), ali i Zmajevima ide rezultat na ruku iz utakmice Toulose-Auxerre 0:0 (trenutno 0:0). Ostalo je još nekoliko minuta do kraja meča.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa što pišeš odma si zapehario ,meni pehu još jedan par koji mi pada u zadnjoj minuti ,e koji sam ja peh yebo te životBosco je napisao/la:U derbiju Treće lige Međedi gube kod kuće od Zmajeva sa 1:0, ali imaju aktivan rezultat za 2:1. U pitanju je par St. Ettiene-Nancy u kojem im treba 2:1 (trenutno 2:1), ali i Zmajevima ide rezultat na ruku iz utakmice Toulose-Auxerre 0:0 (trenutno 0:0). Ostalo je još nekoliko minuta do kraja meča.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nein, nein, nein, nein, nein, nein. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
2 para u zadnjim minutama gubis. Takva je igra. 
johnny i devil sa broda mora ne bi pogodili
Prosla suspenzija, sad opet pocinjem rasturati!
Prosla suspenzija, sad opet pocinjem rasturati!
- legenda reala
- Kontakt:
pa sad bi se ja ubio ,kad vidim ko nama daje go ,hej mali Lebron koji nikad u životu ništa nije pogodioBosco je napisao/la:Nein, nein, nein, nein, nein, nein.
a ti si gori počneš se radovati prije kraja
a Wolfsburg i Touluse su mi pokvarili debi iz snova ,dabogda ispli iz lige oba
PS : bitno je da sam ja prošo na kladionici ,ovdje više sreće drugi put ,imamo li šansi za ulazak u viši rang i kako se ovdje djele bodovi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 16 apr 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bosco pehu jedan
niste izgubili zavrsilo je 1-1.
Premier isto u 90+ prima gol i zavrsava 1-1
Obavjestenje samo da sekretar nece biti na forumu veceras pa ce zvanicni rezultati i tabele biti objavljene sutra.
Premier isto u 90+ prima gol i zavrsava 1-1
Obavjestenje samo da sekretar nece biti na forumu veceras pa ce zvanicni rezultati i tabele biti objavljene sutra.
Ma isto da smo izgubili, Druga liga je sad jako daleko.defender je napisao/la:Bosco pehu jedanniste izgubili zavrsilo je 1-1.
Odlicno 1:1Bosco je napisao/la:Ma isto da smo izgubili, Druga liga je sad jako daleko.defender je napisao/la:Bosco pehu jedanniste izgubili zavrsilo je 1-1.
Stvari otprilike izgledaju ovako:
Premier us'o u prvu, Bilder us'o u prvu!
Za baraz se bore, Grizlisi, Pivopije, Dragonsi i Formula (tj mi)
Ma dobro je vazno je da nismo izgubili, joj kako ubadam ovu PLBiH, jedino u sta se mozes uzdati ovdje je da ce dobra stara Sloboda kuci pobjediti 1:0defender je napisao/la:Premier isto u 90+ prima gol i zavrsava 1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.