FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 177

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 27 mar 2025, 00:12

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
26 mar 2025, 23:34
Madafaka je napisao/la:
26 mar 2025, 23:04
Zekic izgubio utakmicu izmjenom Bubanja - Gordeziani.

Vezni red ostao na Mehmedovicu i Pavicicu.

Nevjerovatna glupost od taktike.
kad se preslo u sistem 4231, izgledali smo dobro. I onda ponovo eksperiment u drugom. Ja mislim da nema covjeka koji je gledao utakmicu a da nije pomislio na to, kako Zekic misli da ce mehmedovic i pavicic sami drzati igru protiv Borca.
Jesmo, bas smo fino odigrali taj dio utakmice i onda umjesto da tako nastavi u drugom poluvremenu on pravi skroz nelogičan potez.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 27 mar 2025, 00:15

mirzatele je napisao/la:
26 mar 2025, 22:31
Zekiću vrijeme je...
Za šta?

Ne vuci me za jezik, molim te.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 00:16

Neza je napisao/la:
27 mar 2025, 00:00
Kad cemo mi navijaci poceti protestirati protiv ovog Mirvica? Njega samo zanima profit, i to je to, a sta mi kao navijaci imamo od toga? Treba ga istejrati iz kluba, pa bez njegovih para smo bolji bili i u ligi i u Europi..
Ko si ti,nisam te vidjao nesto? Inace mi ne protestiramo kaj ne kuzis, kod nas se kaze protestujemo. Znas kad ces ga istjerati kad odkupis od njega ulagacka prava. Kakav crni profit u nasem klubu hahah pa lik je cim je usao u klub vratio velik nas dug,mada kome objasnjavam ja jos gluplji.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 27 mar 2025, 00:18

mirzatele je napisao/la:
26 mar 2025, 22:39
Sad ide otkaz treneru pa sporazumni raskid sa 10 igrača koje je trener doveo sebi, pa novi trener, pa on sebi dovodi svojih deset igrača i u krug...
Rožman je u Osijeku, fulio si temu.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 mar 2025, 00:19

senad82 je napisao/la:
26 mar 2025, 23:21
Prva utakmica koju smo zasluzeno izgubili. Ja ne znam kako neke nije stid srati i pametovati ovdje kada ima crno na bijelo koliko smo mi pokradeni a koliko su drugi pogurani. Racunica je jednostavna pa izvolite racunajte. Ali je ovdje drugi problem. Pojedincima smeta ovaj, onaj jer njihovi talenti nisu IN pa daj samo pritiskaj i tjeraj. E pa nece ici ublehe. Tesko vam je i uclaniti se ali ovdje ste glavne baje.
Kuci pa bajaj ako smijes ali se vi (nazvao bi vas svakakvim imenima) necete pitati ko ce igrati u FKS i odakle taj isti dolazi.
Ne zivimo samo u muslimanskom svijetu a pogotovo nismo toliko uspjesna nacija da bi samo svoje forsirali. To se vidi i po ovim a i po hercegovackim uhljupima ko im je prevaga i odakle su “NAŽALOST”.
Podrska ZEKICU 100%, dat penal bez potrebno u prvoj minuti nemoze bit do zekica ni do zizovica, i to bi se moglo prepisat zekicu da je to uradio peskalwv koji je tu 3-4 utakmice ili mujakic itd.. drugo povreda Gojkovica Beganovica nemoze bit do Zekica

E stvari gdje Zekiceva jeste odgovornost i pomeni velika greska jeste izmjena na polivremenu i promjena formacije.. Zelio je vjetovatno iznenad zizovica ali to nije uspjelo tacnije to je bila katastrfalna greska (naravno lahko je bit general posle bitke))

Sugurno da bi bila druga prica da je svirnuo penal, mislim da je bilo 50/50 i da nemozemo sad umanjivat borcevu pobjedu i losu igru nasu u drugom poluvremenu..

Takodje sve je ovo sazrijevanje i momcadi i trenera. Treneri svana su pretezno treneri koji nemaju osjecaj da ekipe koje se bore za titulu idu primarno (posebno na gostujucim terenima) kad igraju protiv FK SARAJEVA na remi (koji njima u 95% odgovara al da im to daje i menatlnu prednost jer unosi nervozu medju igrace i izmedju navijaca igraca..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 00:21

Inace nisam se previse razocarao,nakon polusezone mi je sve jasno bilo a i jasno mi je evo sve vec 3 godine. Sad ce moci barem igrat rekreativno,bez pritiska,i da ih boli uvo hocel nam svirnut 100 faulova.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 27 mar 2025, 00:31

Ljudi su nam pokazali šta je konstanta, cijelu utakmicu igrali svoju igru kao i do sada u europi.
Mi počeli jedno pa u 20 minuti drugo pa onda drugo poluvrijeme nešto treće a u suštini isto "napucaj loptu prema naprijed" a s druge strane otvaraš protivniku hiljadu mogučnosti.
Ovo je Zekiću već šesta utakmica gdje izgledamo totalno pogubljeno i to više nije slučajnost, mi nažalost nikakve prepoznatljivosti u igri nemamo, osim tog nabijanja.
Da se igralo još tri dana mi ne bi dali gol.
Treba biti realan i priznati da ovde kod nas nema kvalitete koliko god pojedinci odskaču toliko neki nisu ni za federalne lige i kad te neko malo kvalitetniji zatvori dobiješ ovo večeras a to je da te Mladen Žižović oduči od nogometa i još kad nemaš borbenosti na kraju si dobro i proša.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 27 mar 2025, 00:31

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 mar 2025, 00:16
Neza je napisao/la:
Kad cemo mi navijaci poceti protestirati protiv ovog Mirvica? Njega samo zanima profit, i to je to, a sta mi kao navijaci imamo od toga? Treba ga istejrati iz kluba, pa bez njegovih para smo bolji bili i u ligi i u Europi..
Ko si ti,nisam te vidjao nesto? Inace mi ne protestiramo kaj ne kuzis, kod nas se kaze protestujemo. Znas kad ces ga istjerati kad odkupis od njega ulagacka prava. Kakav crni profit u nasem klubu hahah pa lik je cim je usao u klub vratio velik nas dug,mada kome objasnjavam ja jos gluplji.
Druze ako Sarajevo ne prodje u kupu, onda iskreno treba se zapitat jesmo li svi mi normalni. Sta to idemo podrzavati i koga? Mora se nesto mijenjati ovdje, pritom ne mislim na trenera. Ispadamo iz trke za titulu u Novembru svake godine..

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 27 mar 2025, 00:33

Mehmedovic moze sa nama na terminu igrat jedino
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 27 mar 2025, 00:34

Postavlja se pitanje izlaska Bubanje sa terena. Mislim da nije izašao radi taktike jer nije Zekić toliko glup da vadi jedinog koji vrijedi na terenu i ofanzivno i defanzivno.
Ako je izašao zato što je Guliju yebo majku, kod one šanse kad mu je skinuo sa noge, to je onda ogroman problem.
Vi kako hoćete ali ja jedva čekam da ga prodaju. Sva sranja na terenu se dešavaju zbog njega. Igra se preskaće zbog njega, gdje god se nalazi na terenu lopta ide samo na njega. Veceras se vrati na centar, pored 2 vezna lopta se daje njemu, ne odigrava nikad i nikom osim slučajno, ni protiv jedne ozbiljne ekipe nije ništa napravio osim slučajno, ozbiljan štoper kad mu stane on je mrtav a da ne govorim kad ga udvoje, fulio 4 penala za redom. Na kraju krajeva nije Sagnol toliko gulp da ga drži na klupi a da je vrhunski igrač. Svaka njemu čast i hvala mu na svakom golu ali skontajte koliko nas je koštao do sad svojim ne dodavanjem i petljanjem u čiste šanse drugih igrača i fulanjem penala. Opet kažem ne pljujem i hvala mu za sve ali jedva čekam da ga prodaju. Vjerujem da to frustrira ostale igrace i da lagano gube volju i živce. Poslusezonu odigrali maestralno a sad ovo, jbg nisu mogli zaboraviti igrati lopte za 2-3 mjeseca.
Volio bih da nisam u pravu ali meščini Boga mi da jesam.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 00:38

Neza je napisao/la:
27 mar 2025, 00:31
mosarajvosa83 je napisao/la:
27 mar 2025, 00:16
Neza je napisao/la:
Druze ako Sarajevo ne prodje u kupu, onda iskreno treba se zapitat jesmo li svi mi normalni. Sta to idemo podrzavati i koga? Mora se nesto mijenjati ovdje, pritom ne mislim na trenera. Ispadamo iz trke za titulu u Novembru svake godine..
Ajde prestani podrzavati najbolje bi bilo,gdje smo i koliko podrzavali Sarajevo pa evo jos smo tu,mi smo Sarajevo podrzavali i kad smo na virslqma bili i kad smo na dnu bili mada tebi je to tesko skontat. Zivis u BOH i igras ligu gdje ti Dodik kaze ko je orvak na pocetku sezone i to je tapija,preko toga neces nikad moci da Mesija imas,sve ostalo je utopija.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 mar 2025, 00:39

Gdje su oni sto govore da ne zavisimo iskljucivo od Guliashvilia?Svi su skontali sta treba raditi.
Mehmedovic je nesto najgore sto sam gledao nekoliko godina unazad.

Nemaju oni bolje igrace,niti boljeg trenera niti jaca pojacanja.Imaju spoj mladosti,iskustva,mangupa,majstora.Isto kao sto si ti sve to imao 2019.I zato su najbolji u ligi htjeli to priznati ili ne.
Bez Gulasha bi Evropa sada bila jako upitna.Ovo se ne smije ponoviti za 7 dana.Istrpiti do kraja sezone i pod hitno mijenjati formaciju.Bit ce ovdje posla na ljeto nazalost.

P.S Neko napisa,ovi imaju 17-18 teski evropski utakmica vise od nas a izgledaju rastrcanije,igraci nam se svako malo povrijedjuju.
Samo i za to da pozdravim neznalice koje su me ubjedjivale da smo dobre pripreme odradili.Yebo ih Rovinj da ih yebo i ko je to odabrao.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 27 mar 2025, 00:55

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 mar 2025, 00:39
Gdje su oni sto govore da ne zavisimo iskljucivo od Guliashvilia?Svi su skontali sta treba raditi.

Nemaju oni bolje igrace,niti boljeg trenera niti jaca pojacanja.Imaju spoj mladosti,iskustva,mangupa,majstora.Isto kao sto si ti sve to imao 2019.I zato su najbolji u ligi htjeli to priznati ili ne.
Bez Gulasha bi Evropa sada bila jako upitna.Ovo se ne smije ponoviti za 7 dana.Istrpiti do kraja sezone i pod hitno mijenjati formaciju.Bit ce ovdje posla na ljeto nazalost.

P.S Neko napisa,ovi imaju 17-18 teski evropski utakmica vise od nas a izgledaju rastrcanije,igraci nam se svako malo povrijedjuju.
Samo i za to da pozdravim neznalice koje su me ubjedjivale da smo dobre pripreme odradili.Yebo ih Rovinj da ih yebo i ko je to odabrao.
Bio ja na pripremama, odradili maestralo što se tiće snage i trke.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 00:56

Jesmo fizicki spremni nema tu govora,po cemu si zakljucio da nismo spremni?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 mar 2025, 00:57

Sazg je napisao/la:
27 mar 2025, 00:55

Vidim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 27 mar 2025, 01:03

kakvi ste vi papci to je nemoguce, drugi poraz u ligi tjerate svakoga od do. samo malo razmislite koliko je kradja protiv nas bilo i sjetite se kad ste pricali da bismo bili prvi da toga svega nije bilo. budite sretni pa smo i dalje gdje jesmo. bicemo opet prvaci kad tad, ne budite klosari

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 27 mar 2025, 01:04

27 mar 2025, 00:57
Sazg je napisao/la:
27 mar 2025, 00:55

Vidim
Drugo je buraz snaga i trka a drugo je nabi u 16 pa šta Bog da. Jelde.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 27 mar 2025, 01:08

tuitamo je napisao/la:
27 mar 2025, 01:03
kakvi ste vi papci to je nemoguce, drugi poraz u ligi tjerate svakoga od do. samo malo razmislite koliko je kradja protiv nas bilo i sjetite se kad ste pricali da bismo bili prvi da toga svega nije bilo. budite sretni pa smo i dalje gdje jesmo. bicemo opet prvaci kad tad, ne budite klosari
Džaba pišeš.

Malo preko 6 hiljada članova imamo ali zato kad se kiksa, 60 hiljada postova se napiše na forumu. :kafa:

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 27 mar 2025, 01:09

tuitamo je napisao/la:
I da se nadovezem; ne sporim nikakve uspjehe drugih bh klubova, ali ono sto smo mi radili dok nije konferencije bilo je van pameti svakoga bilo. sta god da je sad i kako god da je, jel volis klub ili pljujes po njemu do tebe je. i za ove druge sto se stadiona tice pljuje se po nekoj komunjari, jaro 30 godina je proslo od tog famoznog rata, pa jel iko ista uradio, rusite ili renovirajte stadion i ne serite vise puno. hvala dovidjenja

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 27 mar 2025, 01:18

tuitamo je napisao/la:
Ovo i laku noc.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Haksss, HordasFks, JavierBosnia i 76 gostiju.