FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

WeekendOffender
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la WeekendOffender » 27 mar 2025, 00:17

U petak pocinje borba za evropu, Zeljovci na stadion!

slika
Curva Sud

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 27 mar 2025, 03:21

Svi na Grbavicu !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 27 mar 2025, 14:01

Hoće li zaigrati sutra brazilci?
Forza Željo
Željo je šampion

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 27 mar 2025, 14:17

Uniited je napisao/la:
27 mar 2025, 14:01
Hoće li zaigrati sutra brazilci?
papiri su rijeseni. nema prepreka da zaigraju, a da li ce biti u sastavu, ko zna.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 27 mar 2025, 15:25

Valjalo bi da dobiju priliku nekih 15min, da bar malo ih vidimo na dijelu
Forza Željo
Željo je šampion

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 27 mar 2025, 15:58

Uniited je napisao/la:
27 mar 2025, 15:25
Valjalo bi da dobiju priliku nekih 15min, da bar malo ih vidimo na dijelu
Ne mogu oba Brazilca dobiti priliku,jer ćeš imati dva igračau rosteru(Jaber i Odinaka) koji nemaju EU pasoš.
Simoni je u procesu dobijanja EU pasoša i trebalo bi biti ubrzo riješeno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 27 mar 2025, 18:34

Kolika su nama očekivanja od kupa, pritom mislim na SS i Upravu? Prema svemu sudeći, pobjednik kupa će Europu početi od Europa lige a ne Konferencije, što je u startu mnogo bolja opcija. Trebalo bi mnogo više se potruditi i zaganjati kup, nego se zadovoljiti 4. mjestom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 27 mar 2025, 18:39

MrAmarOsim je napisao/la:
27 mar 2025, 18:34
Kolika su nama očekivanja od kupa, pritom mislim na SS i Upravu? Prema svemu sudeći, pobjednik kupa će Europu početi od Europa lige a ne Konferencije, što je u startu mnogo bolja opcija. Trebalo bi mnogo više se potruditi i zaganjati kup, nego se zadovoljiti 4. mjestom.
Jesi siguran to za EL?
Ja mislim ipak da starta od 2. pretkola KL

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 27 mar 2025, 18:47

27 mar 2025, 18:34
Osvajac kupa krece od drugog pretkola konferencijske lige. To je jedini benefit osvajanja kupa ove sezone. Uz to sto je naravno nama osvajanje trofeja bitnije nego to preskakanje jednog pretkola koje ne bismo morali igrati.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 27 mar 2025, 18:51

Na sutrasnju utkmicu gledati kao na neko finale koje se nece ponoviti
Znaci pobjeda je neophodna, ne treba potcjenjivati protivnika, ali moramo pobjediti haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 27 mar 2025, 19:49

slika

treci dres ovaj u lijevom cosku iz kataloga slicno kao prosle godine sto je bilo

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 27 mar 2025, 20:17

JuzniVjetar1979 je napisao/la:
26 mar 2025, 16:42
zeljovolimte je napisao/la:
24 mar 2025, 03:21
Ko je doveo Mircevskog i dao mu platu 12.000 km?
Ko je doveo Trograncica i zbog cega se taj ublehas vrti po treninzima?
Ko je doveo brazilce iz sedme lige i bez probe ih potpisao? I tako direktnu stetu klubu napravio.
Kome klub trenutni duguje preko 200.000km, a isti utice na stvaranje kako duga prema njema tako i prema dobavljacima i drzavi. Jedan od ovih sto predlaze hipoteku nad pomocnim?
Sto ne bude generalni sponzor Zelji (kao sto se za Misketa predlagalo)?
Ko se petlja u rad trenera (jednom se zamjerio jer je Odinaku na polubremenu izbacio), pa sad okrivio Al Jabera i za kaznu isti bio na klupi..

Sve to, a nije Jasko.
1. Jasko doveo Mircevskog i nije mu plata 12.000 KM nego manje.
2.Trograncicev angazman je takav da platu i doprinose isplacuje sponzor, koji na to jos placa sponzorstvo klubu.
3.Brazilci dovedeni preko agencije, itekako vise puta pogledani, cak i uzivo. I laž je da su iz 7 lige. Ubjedljivo najmanje plate u klubu imaju njih dvojica, a platu jos primili nisu jer ugovor stupa na snagu tek kada steknu pravo igranja.
4. Nikome Zeljo ne duguje 200.000 KM izuzev drazavi, Eurosjaju i Albi.
5. Niko se ne petlja u rad trenera. Zbog Odinake jeste zamjereno Coricu, ali ne zato sto ga je izbacio, nego zato sto ga nije uveo u igru, a skauti iz jednog njemackog kluba dosli da gledaju Odinaku.

Brate, ili si lažov ili te neko pumpa lažnim informacijama.
Izvini prijatelju, ali ovakav post još nisam pročitao od doba kad su nam lobotomci garantovali da smo zarađivali na raskidima.

Da se ogradim odmah, ništa protiv Uprave nemam, čak štaviše i podržavam ih, ali ovo je vrijeđanje inteligencije.
O tačkama 1,2,4 i 5 neću ni da komentarišem, jer zaista pojma nemam.
Ali tačka broj 3... da su naši išli gledati ovu dvojicu, da nisu iz 7.lige i da na kraju krajeva još uvijek ih ne plaćamo i da su najeftiniji igrači u ligi, tu već vrijeđaš inteligenciju svakome ko zna sabrati dva i dva.
Hajde i da su išli gledati, donekle mogu povjerovati.
Da su iz 7.lige nisu, ali jesu iz 3. I 4.lige.
Da su najjeftiniji u ligi, pa jedino ako smo iz favele direktno doveli, pa su pristali na hljeb i hrenovke, samo da ne krenu putem heroina.
I za kraj, da ih mi ne plaćamo dok ne dobiju radnu dozvolu, a za tu istu dozvolu, mi sami krivi, što nismo mogli registrovati igrače radi duga prema poreznoj. Tek od neki dan, smo stekli uslove.
Što znači da su momci ovde već tri mjeseca bez marke, ima li kakav račun da im pošaljemo para da prežive..ili po mraku obijaju trafike, piljare da prežive. Objasni mi kako tri mjeseca žive,a da marke nisu dobili?
Ovo je baš zlonamjeran post, gdje praviš indijancima svakog forumaša. Za zlobnog te još uvijek neću uzeti, ali itekako ću ti pratiti postove..

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 27 mar 2025, 20:22

Čovjek ode na odmor par sedmica i počne čitati komentare i prva pomisao je da se ponovo raspadamo. Hvala Bogu pa nije tako.

Zaista nevjerovatno. Puna podrška trenutnom sastavu od UO do Denisa. Siguran sam da će i rezultati doći na svoje jer ja lično vidim mnogo više dobrih stvari nego loših. Grešaka će uvijek biti jer ko radi taj i griješi samo je bitno da situacija generalno ide ka stabilizaciji i da Klub napreduje.

Edit : Onaj ko misli da možemo uzeti titulu za jednu godinu i nakon dugogodišnje dubioze zaista živi u svijetu zabluda.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 27 mar 2025, 20:44

Zar nije da zbog Rusa koji su izbačeni, 34. mjesto na UEFA tabeli ima "status" 33., samim tim da osvajač kupa/drugoplasirani igra Europa ligu?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 27 mar 2025, 20:55

27 mar 2025, 20:44
Zar nije da zbog Rusa koji su izbačeni, 34. mjesto na UEFA tabeli ima "status" 33., samim tim da osvajač kupa/drugoplasirani igra Europa ligu?
Zar to nije od naredne sezone?
Fk Željezničar.

JuzniVjetar1979
Kontakt:

Post Postao/la JuzniVjetar1979 » 27 mar 2025, 22:28

avalPacidoroP je napisao/la:
27 mar 2025, 20:17
JuzniVjetar1979 je napisao/la:
26 mar 2025, 16:42
zeljovolimte je napisao/la:
24 mar 2025, 03:21
Ko je doveo Mircevskog i dao mu platu 12.000 km?
Ko je doveo Trograncica i zbog cega se taj ublehas vrti po treninzima?
Ko je doveo brazilce iz sedme lige i bez probe ih potpisao? I tako direktnu stetu klubu napravio.
Kome klub trenutni duguje preko 200.000km, a isti utice na stvaranje kako duga prema njema tako i prema dobavljacima i drzavi. Jedan od ovih sto predlaze hipoteku nad pomocnim?
Sto ne bude generalni sponzor Zelji (kao sto se za Misketa predlagalo)?
Ko se petlja u rad trenera (jednom se zamjerio jer je Odinaku na polubremenu izbacio), pa sad okrivio Al Jabera i za kaznu isti bio na klupi..

Sve to, a nije Jasko.
1. Jasko doveo Mircevskog i nije mu plata 12.000 KM nego manje.
2.Trograncicev angazman je takav da platu i doprinose isplacuje sponzor, koji na to jos placa sponzorstvo klubu.
3.Brazilci dovedeni preko agencije, itekako vise puta pogledani, cak i uzivo. I laž je da su iz 7 lige. Ubjedljivo najmanje plate u klubu imaju njih dvojica, a platu jos primili nisu jer ugovor stupa na snagu tek kada steknu pravo igranja.
4. Nikome Zeljo ne duguje 200.000 KM izuzev drazavi, Eurosjaju i Albi.
5. Niko se ne petlja u rad trenera. Zbog Odinake jeste zamjereno Coricu, ali ne zato sto ga je izbacio, nego zato sto ga nije uveo u igru, a skauti iz jednog njemackog kluba dosli da gledaju Odinaku.

Brate, ili si lažov ili te neko pumpa lažnim informacijama.
Izvini prijatelju, ali ovakav post još nisam pročitao od doba kad su nam lobotomci garantovali da smo zarađivali na raskidima.

Da se ogradim odmah, ništa protiv Uprave nemam, čak štaviše i podržavam ih, ali ovo je vrijeđanje inteligencije.
O tačkama 1,2,4 i 5 neću ni da komentarišem, jer zaista pojma nemam.
Ali tačka broj 3... da su naši išli gledati ovu dvojicu, da nisu iz 7.lige i da na kraju krajeva još uvijek ih ne plaćamo i da su najeftiniji igrači u ligi, tu već vrijeđaš inteligenciju svakome ko zna sabrati dva i dva.
Hajde i da su išli gledati, donekle mogu povjerovati.
Da su iz 7.lige nisu, ali jesu iz 3. I 4.lige.
Da su najjeftiniji u ligi, pa jedino ako smo iz favele direktno doveli, pa su pristali na hljeb i hrenovke, samo da ne krenu putem heroina.
I za kraj, da ih mi ne plaćamo dok ne dobiju radnu dozvolu, a za tu istu dozvolu, mi sami krivi, što nismo mogli registrovati igrače radi duga prema poreznoj. Tek od neki dan, smo stekli uslove.
Što znači da su momci ovde već tri mjeseca bez marke, ima li kakav račun da im pošaljemo para da prežive..ili po mraku obijaju trafike, piljare da prežive. Objasni mi kako tri mjeseca žive,a da marke nisu dobili?
Ovo je baš zlonamjeran post, gdje praviš indijancima svakog forumaša. Za zlobnog te još uvijek neću uzeti, ali itekako ću ti pratiti postove..
Hajmo za pocetak, gdje sam ja napisao da su najjeftiniji u ligi?

reha1987
Kontakt:

Post Postao/la reha1987 » 27 mar 2025, 23:25

Sljedece sezone
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 mar 2025, 12:51

Pablo11 je napisao/la:
27 mar 2025, 20:55
Zar to nije od naredne sezone?
I ja sam skonto da je to od sledece sezone.
Ne trebamo mi previse racunice pravit nego svim silama zaganjat kup i trecu poziciju. Najjace ic na svaku loptu i bit ce dobro.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 28 mar 2025, 13:30

Kakvo je stanje sa terenom, da neće doći do odgode?
Forza Željo
Željo je šampion

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, relativizam i 58 gostiju.