FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 27 mar 2025, 10:09

nokee je napisao/la:
27 mar 2025, 09:46
Soldo je borben igrač ali ja bi njega sad zamijenio na ljeto i uklopio sa Paskalevom i Renatom. Jovic će uskočiti vjerojatno sad dok udje u ritam.
Beganovic. Kako je on van forme. Užas. Unusica kakav god da je trenutno je bolji od njega.
Kupresak. Mrs vise, trpi se, ganja se kontinuitet. Nije kvalitet za nas i tacka.
Mehmedovic sine upisi fakultet neki dok još imas vremena. Iz užasa u užas.
Pavicic de se okreni još koji put, uspori svaku akciju moguću. Vratiti odakle je došao na posudbu.

Jednostavno moramo sa ovim igračima (Gojkovic, Bubanja, Paskaleva, Kyeremeh, Guliashvili, Butic itd) što ista vrijedi ganjati kontinuitet i ni pod razno ne dirati Zekica za sljedecu sezonu ako kontamo stvarno da nešto i strpimo. Sa par promjena ubjedjen sam da imamo dobru ekipu. Pa vidjeli smo u Mostar u protiv Zrinjskog kako to ide. Sinoc je takva utakmica bila da smo mi ko nešto igrali oni zabijali, jednostavno je moglo otici i na našu stranu da nismo imali par pehova u startu utakmice. Prvenstvo smo svakako popušili l, baciti se na kup svim silama.
Dokle ba više i mjenjati. Vidis da zna, vidis da nekad nije ni do njega ali jok daj pitaru samo da se mjenja.
Pa šta čes dobiti sa Zekićem naredne sezone, 4-2-4 formaciju, neuspješne pokušaje zbunjavanja protivnika, dva desna krila u napadu i još masu nebuloznih odluka.....Ako ce promjeniti formaciju u 4-2-3-1 i sa njom igrati i protiv Borca i protiv Stupčanice, onda nek ostane. Ne razumijem, dvije najvece pobjede u trenerskoj karijeri je ostvario protiv PSV, igrajuci tu formaciju, u kojima mu takav tim nije gol dao u 180 minuta, on ovdje nešto izmišlja, eksperimentiše...

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 27 mar 2025, 10:11

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 mar 2025, 09:21
relativizam je napisao/la:
27 mar 2025, 09:03
Maroon1946 je napisao/la:
27 mar 2025, 08:38
Ovo je naša realnost. Trebamo sačekati i istrpiti malo za titulu? Pa kako će Zekić uzeti titulu sljedeće sezone kad će nam otići Gulisha pa i drugi bitni igrači? I sljedeće sezone će nam plafon biti treće mjesto. Za nadati se bar da ćemo ove sezone uspjeti uzeti kup...
ova realnost i boli,mi ako ne ulozimo neke grdne pare u ekipu mi ni sl dvije sezone necemo vidjeti titule,tek nam trebaju otici najbolji igraci a zamijena ni na vidiku ali imas opciju kupiti gacice 3u1
Nikakve grdne pare ti ne trebaju.Moras se vratiti na formaciju koja jedino prolazi u nasoj ligi i generalno na nasem prostoru.Moras imati 2 mangupa u sastavu,paklenog stopera(eto Renato),paklenu 10ku i jednog majstora.Citaj-jednog Kvrzica,Grahovca,Vukovica,Meijersa,Ogrineca.Ostali nek smetaju.Recept za PLBiH.Na titulu mozemo zaboraviti sljedece godine,oni slave 100 godina.Ove sezone smo morali ici na sve ili nista mi eksperimentisemo sa Mehmedovicem u veznom redu i napadaca dovodimo nakon priprema.I oni su pola tima promjenili proslo ljeto,sto njima ne smeta?Sto se Renato odma uklopio?Stipu te suplje treba 6 ili 12 mjeseci za adaptaciju.Ili znas igrati ili ne znas,kraj price.Nisi u bundesligu doaao.

Ona reakcija kod drugog gola je krajnje amaterska.Bjeze od igraca on je vuce 15m
sve to poklopis i ko ti garantuje da te savez ili sudije nece ostetiti desetak bodova kao i ove sezone,zaebana situacija

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 27 mar 2025, 10:28

Lucas je napisao/la:
27 mar 2025, 10:09
nokee je napisao/la:
27 mar 2025, 09:46
Soldo je borben igrač ali ja bi njega sad zamijenio na ljeto i uklopio sa Paskalevom i Renatom. Jovic će uskočiti vjerojatno sad dok udje u ritam.
Beganovic. Kako je on van forme. Užas. Unusica kakav god da je trenutno je bolji od njega.
Kupresak. Mrs vise, trpi se, ganja se kontinuitet. Nije kvalitet za nas i tacka.
Mehmedovic sine upisi fakultet neki dok još imas vremena. Iz užasa u užas.
Pavicic de se okreni još koji put, uspori svaku akciju moguću. Vratiti odakle je došao na posudbu.

Jednostavno moramo sa ovim igračima (Gojkovic, Bubanja, Paskaleva, Kyeremeh, Guliashvili, Butic itd) što ista vrijedi ganjati kontinuitet i ni pod razno ne dirati Zekica za sljedecu sezonu ako kontamo stvarno da nešto i strpimo. Sa par promjena ubjedjen sam da imamo dobru ekipu. Pa vidjeli smo u Mostar u protiv Zrinjskog kako to ide. Sinoc je takva utakmica bila da smo mi ko nešto igrali oni zabijali, jednostavno je moglo otici i na našu stranu da nismo imali par pehova u startu utakmice. Prvenstvo smo svakako popušili l, baciti se na kup svim silama.
Dokle ba više i mjenjati. Vidis da zna, vidis da nekad nije ni do njega ali jok daj pitaru samo da se mjenja.
Pa šta čes dobiti sa Zekićem naredne sezone, 4-2-4 formaciju, neuspješne pokušaje zbunjavanja protivnika, dva desna krila u napadu i još masu nebuloznih odluka.....Ako ce promjeniti formaciju u 4-2-3-1 i sa njom igrati i protiv Borca i protiv Stupčanice, onda nek ostane. Ne razumijem, dvije najvece pobjede u trenerskoj karijeri je ostvario protiv PSV, igrajuci tu formaciju, u kojima mu takav tim nije gol dao u 180 minuta, on ovdje nešto izmišlja, eksperimentiše...
Ja bi tebe doveo na klupu umjesto Zekića. Ili Čičkovo ulje ili Husrefa.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 mar 2025, 10:30

27 mar 2025, 10:11

ova realnost i boli,mi ako ne ulozimo neke grdne pare u ekipu mi ni sl dvije sezone necemo vidjeti titule,tek nam trebaju otici najbolji igraci a zamijena ni na vidiku ali imas opciju kupiti gacice 3u1
Nikakve grdne pare ti ne trebaju.Moras se vratiti na formaciju koja jedino prolazi u nasoj ligi i generalno na nasem prostoru.Moras imati 2 mangupa u sastavu,paklenog stopera(eto Renato),paklenu 10ku i jednog majstora.Citaj-jednog Kvrzica,Grahovca,Vukovica,Meijersa,Ogrineca.Ostali nek smetaju.Recept za PLBiH.Na titulu mozemo zaboraviti sljedece godine,oni slave 100 godina.Ove sezone smo morali ici na sve ili nista mi eksperimentisemo sa Mehmedovicem u veznom redu i napadaca dovodimo nakon priprema.I oni su pola tima promjenili proslo ljeto,sto njima ne smeta?Sto se Renato odma uklopio?Stipu te suplje treba 6 ili 12 mjeseci za adaptaciju.Ili znas igrati ili ne znas,kraj price.Nisi u bundesligu doaao.

Ona reakcija kod drugog gola je krajnje amaterska.Bjeze od igraca on je vuce 15m
sve to poklopis i ko ti garantuje da te savez ili sudije nece ostetiti desetak bodova kao i ove sezone,zaebana situacija
Osteceni smo u Sirokom i eto u Posusju mada tu nismo sutnuli na gol.Ostalo sebi krivi nazalost
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 27 mar 2025, 10:35

Mislim da niko ne tjera zekica, ali neka se i on dobro sam malo preispita. Imao je bas nekoliko taktickih fula ove sezone.

Vise se fokusirati na sebe, i zasto nam treba 25 zicera da ga zabijemo vasi miskinu, zasto ne mozemo veleza uzeti sa igracem manje, odbraniti se **** 20 sekundi u sirokom nakon sto smo poveli, zasto nam mrtvo posusje zabija iz lopte koja leti 5 minuta u zadnjim sekundama, zasto lik sinoc vuce loptu 20 metara dok mehmedovic lagano kaska za njim, a soldo gleda gdje sunce hoda.

Niko ne kaze da nas nisu zakidali (posuje naofirnije, a u sirokom opet smo imali sve u svojim nogama), ali zakidaju i druge, ali i to ce jednom doci na svoje.
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 27 mar 2025, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 27 mar 2025, 10:37

Zeznuto je Zekicu trpiti naredbe odozgo. Guli i Mirvic bi nam mogli satrati i Kup zbog prodaje. Vide to i igrači. Nije lako Zekicu.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 27 mar 2025, 10:50

27 mar 2025, 10:30
27 mar 2025, 10:11

Osteceni smo u Sirokom i eto u Posusju mada tu nismo sutnuli na gol.Ostalo sebi krivi nazalost
kako mozes tako reci pa sta ja onda gledam od prvog kola,pa imas ovdje frajer do sad postavio milion situacija gdje si ostecen,jel nasem igracu slomljena noga i niko nista a mi za smijesnije situacije dobijali kartone,koliko utakmica si kartoniran i ostecen nepostojecim penalima golovima i kartonima a nisu ti svirani cisti golovi i penali.

ostecen si i kad moras protiv sloge na noz ici dok drugi prosetaju jer im vepar tako kaze,ostecen si i kad si u usponu a ljudi ti odgode utakmicu i stave ti kad je najgori termin u sezoni,ostecen si kad dobijes najvece kazne svako kolo.

ma bjezi djabe se zivciriam i pricam

sad ima puno dobrih i izjednacenih ekipa,dovoljno je u jednom ili dvije utakmice ostete i da te nema a kamoli 7,8...utakmica

i dalje potenciram nasa borba za klub protiv neprijatelja i saveza je rinaka,tu pokazujemo dva lica i ljudi vise ne znaju dal smo dobri sa savezom ili u ratu
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 27 mar 2025, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 27 mar 2025, 10:50

Imamkarbarum je napisao/la:
27 mar 2025, 09:13
Necu nikada traziti zamjenu nekog trenera i slicno odnosno prizeljkivati otkaz, ali ako cemo posteno pricat Zekic je do sad zajebao sve najbitnije utakmice sa svojim eksperimentima i nekakvim samo njemu poznatim strateskim planovima.Pokazalo se u vise navrata da njegova ekipa u takvim utakmicama nema ni glave ni repa.Krem na sve to je sinocna njegova izmjena gdje izbacuje Bubanju a ubacuje spica, i onda do kraja tekme igramo sa sledecim napadacima Butic,Gordeziani a bgm nista manje Kyeremeh, Guliashvili i onda sreda ti ostane pusta kao pustinja gobi jbt.Sinoc smo bas zbog toga i primili drugi go.Poenta price je da Zekic nista nije donio novo u odnosu na stare trenere koji su bili cak stavise i losiji fudbal igramo sa njim nego sa nekima u proslosti,a ovdje se svrsavalo na njega, npr evo njega se trpi a naseg nekog smo otjerali nakon par utakmica, nismo objektivni gledamo previse subjektivno na fudbal zbog toga smo tu gdje jesmo,zbog mentaliteta da je svaki stranac trener bolji od nekog naseg a oni svi u par deka.Druze kad dovodis stranca trenera onda dovodis bas neko ime ili se poklopis,ovako smo ovom politikom izgubili ono najbitnije izgubili smo vrijeme a nista nismo dobili.Jer zapamtimo 3 mjesto u ligi ne treba da nas zadovoljava i da nas se na to naviknjava to je poraz.Postovanje.
Tacno je da je Zekic zayebo sve derbi tekme. Proslo nam je u B.L vise jer su oni tamo bili sto i mi sinoc,jalovi.

Tacno je da ima skarta u ekipi i da ce trebati opet dobrih 5-6 dolazaka,jer ce otici i oni koji nose igru trenutno.

Tacno je da ce opet biti reset i otvara se novi krug,nove adaptacije,uigravanja,itd…

Tacno je pored svega uz dva poraza i pregrst bodova koje nismo uzeli sto zbog kriminalaca sto zbog nas samih opet bi sad bili na diobi prvog mjesta kad se podvuce linija,i pricalo bi se sve osim ovoga sad.

Tacno je da nam fali malo vise pameti i mudrosti,ali po onoj staroj ne da se usranom do potoka.

Ali,NIJE TACNO da smo imali boljeg na klupi i nabili ga nogom samo onako. Niti smo imali boljeg,niti smo ga nabili nogom na prvu.

Zekic ce sigurno nadoci i nauciti ako vec nije neke stvari kad se tice ove lige,ali pojedinci koji su trenutno tu nikad nece odigrati ono sto se od njih ocekuje.
Njegova izjava sinoc da je bolje da ne analizira previse protivnika govori o necemu.

Prema tome,manje kenjati o Zekicu,ali i postaviti pitanje gdje i kome treba zasto smo losi s ulaznim transferima,relativno losi,i zasto se neke stvari ne rijesavaju na vakat.

Kup protiv njih i u dvomecu,tesko,ali vjerujem da ipak mozemo kao sto sam bio uvjeren da cemo zrinju izbaciti,ako njih preskocimo kup je nas definitivno.

moSa rajvoSa
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 27 mar 2025, 11:05

Ako i Zekica uspijemo otjerati nismo mi ni za sta , treba ljudi vremena da se nesto napravi . Svi spominjemo svinje i jakira kao primjer ali nemamo mi takvog strpljenja uopste . Pa dajte jednom da probamo imati trenera duze od 10 mjeseci molim vas .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 27 mar 2025, 11:12

Joj iskacu pljuvaci iz pastete nakon poraza hahahha smijesno iskreno kakvih sve parazita na ovom forumu ima haos

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 27 mar 2025, 11:20

mikimaus je napisao/la:
27 mar 2025, 11:05
Ako i Zekica uspijemo otjerati nismo mi ni za sta , treba ljudi vremena da se nesto napravi . Svi spominjemo svinje i jakira kao primjer ali nemamo mi takvog strpljenja uopste . Pa dajte jednom da probamo imati trenera duze od 10 mjeseci molim vas .
Veličina kluba kreira pritisak. Sarajevo 4 sezone da ne osvoji ni jedan trofej, logično je da dođe do tektonskih poremečaja. Na mjestu Zekića, podnio bi ostavku, u slučaju ispadanja iz kupa.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 27 mar 2025, 11:24

Vicu nikad otjerati necemo nazalost. Ne vjerujem ni da cemo kup uzeti

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 11:26

Maroon1946 je napisao/la:
27 mar 2025, 08:38
Ovo je naša realnost. Trebamo sačekati i istrpiti malo za titulu? Pa kako će Zekić uzeti titulu sljedeće sezone kad će nam otići Gulisha pa i drugi bitni igrači? I sljedeće sezone će nam plafon biti treće mjesto. Za nadati se bar da ćemo ove sezone uspjeti uzeti kup...
Sljedece sezone 100 godina Bojcaa,bice uzivanje gledati ligu,imace ljudi hladno sve pobjede

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 11:29

HyperOS je napisao/la:
27 mar 2025, 09:10
27 mar 2025, 09:06
Galantni je napisao/la:
27 mar 2025, 08:50
Realno mislim da smo psihicki unisteni od saveza i Vice. Da je ova utakmica bila kad je trebala da bude sve bi drugacije bilo. Sarajevo unistavaju sistemski. Svjesni su koliko smo javi za ovu ligu, pa sve rade ba hinjski nacin. Nadam se da ce sledece promjene u savezu donijeti pravdu. Da se utakmice nece oktazivat kako kome se cefne. Kup se mora uzeti..
to je izgovor ,niko nije unisten,ovi igraci primaju plate i to dobre plate da pruze ono najbolje,imaju najbolje i uslove.
Jesu nas zakidali ove sezone imali bi i vise bodova da je regularno prvenstvo ali mi ne smijemo vise nista reci protiv saveza i vice,kad ne saljemo zahtjev za odgodom a igraci nam se vracaju sa reprezentativne pauze skoro na dan tekme a savezu ustupamo kamp da trenira.

takodjer sam ubijedjen da bi ih uzeli da se nije odgodila utakmica,i to bas sad pred borac i odlicne igre i hajc raje ni tribina nije ispravna

ja vise ne znam jesam li protiv saveza ili za savez,ne mogu da upratim svoj klub i njegov stav
Treba pitati Trbica zasto se suti o "borbi" protiv saveza i sta se tacno desava sa FSKS i jesmo li to opet postali dobri sa Vicom :kafa:
Jesil odlucio za koga navijas? U FSKS se desava ono sto se desava od pocetka,svi klubovi nece da igraju i budu pod Colpom a sa druge strane imas samo kone i Colpu koji koce sve i sta ti je nejasno strumfeto u svemu tome? Sve plavi smecari na temi.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 mar 2025, 11:32

Nije bilo ni ranije dileme, al nakon utakmice s Borcem, može se jasno detektovati glavni problem naše ekipe.
To je realizacija šansi.
Uz dužno poštovanje golmanima protivničkih ekipa, al mi im dosta pomažemo da steknu sigurnost u utakmicama sa nama traljavim šutevima i šutevima koji idu direktno u golmana i nije ih toliko teško braniti.
Kaže imali smo toliko šansi, nije bilo sreće...ma zayebi to, do nas je.
Realizacija nikakva!
Koševo Zapad

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 27 mar 2025, 11:35

mikimaus je napisao/la:
27 mar 2025, 11:05
+1

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 11:36

aqarius je napisao/la:
27 mar 2025, 07:24
Oprostite što Vam upadam na temu...volim pročitati Vaša razmišljanja...i vidim traže se trofeji...još duugo ćete biti bez trofeja jer vam je transfer politika extremno loša.I u našoj ligi da bi nešto osvojili mora se par godina zadržati samo suhi kvalitet...vaša uprava radi karastrofalne stvari u četiri godine ispliva vam po pozicijama bar 5-6 super igrača ali vi svake godine prodate jednog ,dvojicu i to u neke žnj lige..onog malog u drugu Tursku,sada Čelik, sljedeće godine će otići Guli i Keremeh i uvijek ispočetka...jednostavno ne možete u pet sezona napraviti šampionski tim,da probate ostaviti na okupu 10-ak igrača koji mogu iznijeti ligu...i što je bitno i za naše uslove to više nisu neki dobri transferi..zadržati glavne igrače ,proći dva tri pretkola ,možda ući u grupu konferencije i finansijdki ste bolji od svih prodaja..u svakom slučaju puno sreće ...meni je iskreno žao kada vidim koliko živite za klub a Bojac i Zrinja vam uzimaju mjeru.
Javi klubovi ne zadrze igrace a ne mi,to je normalno kad igrac hoce da ide. Sto se tice zadrzavanja jest eto Borac je sampion jer je gldinama zadrzao igrace i nije mjenjao po 20 igraca :rol: ni jednom nam nisu mjeru uzeli pa ni juce,za sve ostalo treba pratiti malo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 mar 2025, 11:38

Inace je Vico prestao da divlja od kad se ovo sa Dodom desilo,treba ih sve izbaciti iz saveza dok je vrijeme

Posejdon
Kontakt:

Post Postao/la Posejdon » 27 mar 2025, 11:40

Ne mogu da vjerujem kakvi su postovi uvijek nakon poraza. Samo onaj ko ne želi da vidi neće ni vidjeti napredak koji je ekipa ostvarila ove godine. Vratimo se na mart 2024. kada Rožman kreće sa forsiranjem 352, 343, 3412, uglavnom igru sa 3 igrača nazad, nakon loših uvodnih mečeva gdje smo igrali famoznu 4231. Samo da naponemem ko god dublje prati fudbal zna da nije do početne formacije, nego do toga kako se igrači nalaze na terenu, odnosno kako stoje u fazi napada/odbrane. Helem, od te promjene Sarajevo je igralo dobar fudbal a Kyeremeh i Čataković su sjajno funkcionisali. Rožman odlazi, traži se trener koji će nastaviti sa sličnom postavkom igre. Dolazi Zoran Zekić, neko ko po mom mišljenju najveći kvalitet ima u man managmentu, odnosno nije vrhunski taktičar, ali uvijek ću reći da je ovo prvo mnogo bitniji segment u fudbalu, pogotovo kada se vode ekipe kao što je FK Sarajevo i njega ne smijemo i vjerujem, 100% vjerujem da njega nećemo uzaludno potrošiti. Nažalost previše ima utjecaja sa strane, od političke umiješanosti, do lošeg suđenja, pa evo sada i ova odvratna situacija sa stadionom, a pored svega toga, do ove utakmice jučer, Zekić je imao svega jedan poraz od početka lige, ekipa smo koja je stvorila najveći broj velikih šansi, imala najviše šuteva, dozvolila najmanje šuteva i bila oštećenja katastrofalnim odlukama sudija u nekoliko utakmica ( stoji i to da smo za neke mečeve sami krivi, uglavnom zbog očajnih odluka u samoj završnici ). Što se tiče rostera, vidim da neki pišu remont, prodaja 5-6 igrača, dovođenje novih, itd. što je apsurdno. Dovedeni su igrači za igru sa 3 nazad i to se treba nastaviti uigravati do kraja sezone, gdje možemo igrati bez pritiska i uživati u utakmicama, a kup probati osvojiti. Jović-Gojković-Paskalev trebaju biti zacementirani nazad, dva brža štopera koji se šire na bekovske pozicije sa čvrstim, snažnim Gojkovićem u centru je sigurno kvalitetna i kompletna zadnja linija. Vezni red Bubanja-Đorđević-Lulić je sigurno naš najbolji i najkompletniji vezni red (tehnika, snaga, čitanje igre, fizička sprema, kontrola igre, tempo...njih trojica se savršeno nadopunjavaju) i iskreno se nadam da ćemo Đorđevića vidjeti do kraja sezone, taman toliko da full spreman uđe u sljedeću. Bočne pozicije su problem, desna strana se može riješiti definitvno sa Kyeremehom, s obzirom da ima lošu završnicu, njega je najbolje iskoristiti na wing backu, dobili bi na dubini i probijanju po tim bočnim pozicijama, super je spreman, a podršku u odbrani će imati od Paskaleva. Lijevi wing back se pod hitno treba pronaći ( mnogi su ovdje napadali Durakovića, a on je bio jedini pravi prototip lijevog wing beka u ekipi, ne kažem da nam treba on, ali nekog takvog sa dosta većim kvalitetom moramo naći na lijevoj strani). U napadu Guliashvili i napadač kao Hamza, pod hitno igrača takvih karakteristika tražiti. Ponavljam, kao Hamza, ali kvalitetniji. Golmana želim novog, nekog višeg i sigurnijeg. To su ukupno tri pozicije (golman, lijevi bek, napadač). Sve u svemu puna podrška Zoranu Zekiću i vjerujem da sljedeće godine, 2026. ova ekipa prva prolazi kroz cilj.
Zadnja izmjena: Posejdon, dana/u 27 mar 2025, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Are you not entertained ?!

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 27 mar 2025, 11:43

Posejdon je napisao/la:
27 mar 2025, 11:40
Ne mogu da vjerujem kakvi su postovi uvijek nakon poraza.
Debilni.
....sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, juka55, SarajevoAC i 51 gost.