Pa u prvom Zekićevom nastupu je receno o tome, ko je striktno zaduzen za igrace, belgijanac Matijas Leterme, da on nece da se bavi s istim, njegovo je na definise koja mu pozicija treba,aa za napadacem je vapio 2 mjeseca..Neza je napisao/la: ↑27 mar 2025, 12:09Upravo tako. Druze dovedi nekog strucnjaka koji zna kupovati igrace i plati mu platu, i neka on dovodi sve igrace, a ne Mirvic dovodi igrace, ili pusta trenerima da dovode igrace. Pa u Bayernu treneri ne mogu dovoditi igrace, ili u Realu. Zna se ko dovodi igrace, i kakvi igraci trebaju i koja je politika kluba. Ovdje trener dodje, dovede 5 igraca, pa dodje drugi otjera ih svu petoricu, pa onda Mirvic dovede svojih 5 i sve tako u krug.EastMadness je napisao/la: ↑27 mar 2025, 12:02Klub nema nikakav planski sistem za buducnost. Njima je vazno samo na ljeto prodati igraca nekog uzeti love i to je to. I izbaciti novi duks da se moze preko Amazona prodati . Klub nema nikakvih planova za stadion a to je najvaznije nesto za klub odnosno njena infrastruktura .
Ako igramo napadacki fudbal sa presingom, i zelimo titule, dovodimo te igrace i takve trenere.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Borac je dobra ekipa. Nisu u Europi dogurali tako daleko cajnoslu. Treba biti realan i reci da je jucer bolja ekipa pobijedila. Nemamo mi tu sta filozofirati da je ovo da je ono. Gade se svakome normalnom zbog svega sto rade, ali da su dobri, dobri su.
Nije ovo vise ona liga od prije 3, 4, 5 godina. Na stranu sudjenje, pogledajte top 4 ekipe. Kazu Zekic ima problem sa derbi utakmicama, pa ima ga prvenstveno jer su to najjaci protivnici. Pitaju se i oni nesto. Mi nemamo taj kvalitet da kazes izraziti smo favoriti kuci protiv Zrinjskog, Zelje, Borca. Ni kvalitet, a ni protekciju.
Druga stvar je sto mi uvijek mislimo da su ovi nasi vanzemaljci za ostale ekipe, a nisu. Sa izuzetkom Guliashvilija koji odskace i pravi razliku, sam rjesava utakmice, ostalo je tu negdje. Pomenucu i Gojkovica kao zaista vrhnuskog igraca, ali eto Borac prvi ima ne jednog nego dva strasna stopera i generalno puno bolju zadnju liniju nego mi.
Po meni je suludo uopste razmisljati o mijenjanju trenera u ovom momentu. Cak i da je neko lud da to uradi, boljeg dovesti ne mozes.
Nije ovo vise ona liga od prije 3, 4, 5 godina. Na stranu sudjenje, pogledajte top 4 ekipe. Kazu Zekic ima problem sa derbi utakmicama, pa ima ga prvenstveno jer su to najjaci protivnici. Pitaju se i oni nesto. Mi nemamo taj kvalitet da kazes izraziti smo favoriti kuci protiv Zrinjskog, Zelje, Borca. Ni kvalitet, a ni protekciju.
Druga stvar je sto mi uvijek mislimo da su ovi nasi vanzemaljci za ostale ekipe, a nisu. Sa izuzetkom Guliashvilija koji odskace i pravi razliku, sam rjesava utakmice, ostalo je tu negdje. Pomenucu i Gojkovica kao zaista vrhnuskog igraca, ali eto Borac prvi ima ne jednog nego dva strasna stopera i generalno puno bolju zadnju liniju nego mi.
Po meni je suludo uopste razmisljati o mijenjanju trenera u ovom momentu. Cak i da je neko lud da to uradi, boljeg dovesti ne mozes.
Ima li negdje neki video, gif, bilo šta gdje se vidi da je Grahovac prvo loptu udario nogom?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kao i nebrojeno puta do sada ću ponoviti. Da ste sinoć igrali na Grbavici, bilo bi minimum 8.000 ljudi. Atmosfera bi grmila naboj bi bio nemjerljivo veći, a sami fudbalski radnici bi se osjećali tako. Zamislite fudbalere i stručni štab, kad ste se vi bolesnici/navijači realno osjećali kao bijednici, kisnete, niđe nikoga, rasplet na terenu...
Rak rana fudbala u Sarajevu je činjenica da ne igramo i mi i vi na Grbavici.
Sportski pozdrav kone. Imate najbolju i najpotentniju ekipu, želim vam sve najljepše, osim u finalu kupa protiv nas
Sportski pozdrav kone. Imate najbolju i najpotentniju ekipu, želim vam sve najljepše, osim u finalu kupa protiv nas

-
- Kontakt:
Na sve sinošnje okolnosti, NIKAD!!urednik je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:28Kao i nebrojeno puta do sada ću ponoviti. Da ste sinoć igrali na Grbavici, bilo bi minimum 8.000 ljudi. Atmosfera bi grmila naboj bi bio nemjerljivo veći, a sami fudbalski radnici bi se osjećali tako. Zamislite fudbalere i stručni štab, kad ste se vi bolesnici/navijači realno osjećali kao bijednici, kisnete, niđe nikoga, rasplet na terenu...
Sportski pozdrav kone. Imate najbolju i najpotentniju ekipu, želim vam sve najljepše, osim u finalu kupa protiv nas![]()
Al onaj "trk" Mehmedovica kad su dali drugi gol je strasan, ali nije on kriv za to..
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
3:12
Smanji brzinu na klipa na 0.5.
Tesko je procijeniti, ne vidi se kako treba. Ja znam samo da bi se sviralo na suprotnoj strani, a da li ga je prvo udarila u nogu ili ne, ne vidim.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 27 mar 2025, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Da ga je pogodila u nogu, lopta bi promijenial smijer kretanja, plus bi se cuo prasak kao sto se cuo kad ga je pogodila u ruku..
To je to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:03Borac je dobra ekipa. Nisu u Europi dogurali tako daleko cajnoslu. Treba biti realan i reci da je jucer bolja ekipa pobijedila. Nemamo mi tu sta filozofirati da je ovo da je ono. Gade se svakome normalnom zbog svega sto rade, ali da su dobri, dobri su.

Ako ih dobijemo sad u srijedu svakako ide ta priča da je dogovoreno..napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 12:37A mozda smo obecali Borcu 6 bodova u nastavku za finale kupa? Nije bas da im je sigurna liga, i Zrinjski je tu. A ne bi im bio prvi put da u kupu protiv nas povuku rucnu.
Odvratno mi je iskreno sto mi ovo i pada na pamet, al vec je ova garnitura ljudi dogovarala utakmice (Zrinjski, Igman), tako da...![]()

Meni ne djeluje da ga je pogodila u nogu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zar je bitno je li pogodila kad su ljudi u var sobi sa prahistorijskim kamerama arene iz bog zna kakvih uglova skontali da jest u roku od 5 sekundi
-
- Kontakt:
Ja vec zaboravio ovu utakmicu. U kupu cemo vidjeti od cega je ova ekipa ,ocekujem u srijedu bolju energiju ,igru ,bit ce i vise ljudi aBd ide pobjeda .
Dva razlike za nas.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:02Ja vec zaboravio ovu utakmicu. U kupu cemo vidjeti od cega je ova ekipa ,ocekujem u srijedu bolju energiju ,igru ,bit ce i vise ljudi aBd ide pobjeda .
Idemo svi na utakmicu da podrzimo nas klub i nas nacin zivota.
- FKS -
Treba prvo Igman apsolvirati, opet na Koševu.Hajdeee je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:09Dva razlike za nas.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:02Ja vec zaboravio ovu utakmicu. U kupu cemo vidjeti od cega je ova ekipa ,ocekujem u srijedu bolju energiju ,igru ,bit ce i vise ljudi aBd ide pobjeda .
Idemo svi na utakmicu da podrzimo nas klub i nas nacin zivota.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zasluzeno zijanili
nije islo od samog pocetka
ma nije islo nista sto je vezano za ovu utakmicu
sad ce nestati pritisak po pitanju te imaginarne borbe za titulu koje po meni nije nikad ni bilo u ovoj sezoni
ne bi je bilo ni da smo uzeli sinoc to je tako
raja razmislja o kupu a imamo Igman za dva dana takav pristup nam ne treba hahahahahaha
uzeti tri boda kao uvertira za kup a dobili smo najtezeg moguceg protivnika na dvije utakmice
kakve su povrede Renata i Beganovica znal se sta
nije islo od samog pocetka
ma nije islo nista sto je vezano za ovu utakmicu
sad ce nestati pritisak po pitanju te imaginarne borbe za titulu koje po meni nije nikad ni bilo u ovoj sezoni
ne bi je bilo ni da smo uzeli sinoc to je tako
raja razmislja o kupu a imamo Igman za dva dana takav pristup nam ne treba hahahahahaha
uzeti tri boda kao uvertira za kup a dobili smo najtezeg moguceg protivnika na dvije utakmice
kakve su povrede Renata i Beganovica znal se sta
Nema istoka protiv Igmana.Susret se igra na stadionu Asim Ferhatović Hase, a prema informacijama koje su za Faktor potvrđene iz izvora bliskih klubu sa Koševa, navijači će kao i sinoć moći bodriti svoje ljubimce samo sa zapadne tribine.
Kako je već poznato, radi se o sigurnosnim razlozima, a postojala je mogućnost da će istočna tribina bit otvorena za subotu. To se ipak neće desiti, s obzirom na to da nije kompletirana sva potrebna dokumentacija.
Ne valja Zekić, dajte Čičkovo ulje ili Husrefa. Vratite Rožmana onom teletu.Sarajevo je treće na tabeli sa 46 osvojenih bodova. Bordo tim je, kako smo ranije napomenuli, ekipa koja je upisala samo dva poraza, ali i sedam remija, koji su ih udaljili od utrke za titulu.
Ali ono što je interesantno je da su i sa ovim učinkom "u plusu" dvanaest bodova u odnosu na prethodnu sezonu. To valjda dovoljno govori i o učinku tima, koji je mogao puno više, ali sve neke stvari koje su se po putu dešavale su utjecale na konačan zbir bodova. U prethodnoj sezoni, ovaj učinak je ocijenjen vrlo dobrim, pa se onda pitamo da li su opravdana pojedina negodovanja navijača tima sa Koševa?
Nema gore bolesti od "pitarluka".

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 17 gostiju.