Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Bit ce opet lijepo pojaviti se na takvoj smotri i to je to ja licno ne vjerujem da ovo mozemo proc,ali opet sve cestitke momcima sto su se uopste plasirali.
4
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Stvarno nemamo srece...opet ubjedljivo najteza grupa...gruzija je jaca od pola repki iz ostalih grupa...o ostalim da ne pricam
=\_1921_/=
Ne znam sto kukamo sad, opet najteza grupa? Pa ne mozemo sa 5 Kipara igrati. Ne samo da se moze proci, mora, vec ganjati sto bolju poziciju za k/o fazu. Jedino sa italijanima nismo srece imali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Jbg brate kako da ne kukam..jednom ispadnes sa 3 pobjede a u drugim grupama bile dovoljne 2 za prolaz
Prosli euro tri polufinalista iz tvoje grupe..pobjedis dvije i opet dzaba
U ovoj D bi bili mozda i drugo mjesto u ostalim glat treci...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 27 mar 2025, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Spanjolci za svoje standarde imaju ispodprosjecnu ekipu,pa njima je Llull i dalje bitan igrac,bar je bio na OI,ako se i on nije oprostio do sad.
Italija isto igracki nije bog zna sta,ali eto vidio si protiv Srbije proslo prvenstvo krenuo ih sut i izbacise prve favorite.
Grcka u zavisnosti da li ce Janis doci,ako ne dodje apsolutno se mogu dobiti,pa cak i s njim odigras im isto kao i protiv fra cuza,zakopas se u reket pa nek te dobiju sutem

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad se na proslom EB zaustavio Doncic i Giannis ce sadL-Train je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:16Spanjolci za svoje standarde imaju ispodprosjecnu ekipu,pa njima je Llull i dalje bitan igrac,bar je bio na OI,ako se i on nije oprostio do sad.
Italija isto igracki nije bog zna sta,ali eto vidio si protiv Srbije proslo prvenstvo krenuo ih sut i izbacise prve favorite.
Grcka u zavisnosti da li ce Janis doci,ako ne dodje apsolutno se mogu dobiti,pa cak i s njim odigras im isto kao i protiv fra cuza,zakopas se u reket pa nek te dobiju sutem![]()

Mislim da se Llull oprostio.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 27 mar 2025, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
je li se to mijenjao format na euru?
zar nije bilo ono da 3 prolaze pa igras sa jos 3 ekipe iz neke druge grupe?
ako je ovo da idu 4 i odmah 1/8 finala, naravno da moramo ganjati prolazak.
Od ovih najacih je trenutno spanija najbolja opcija!
zar nije bilo ono da 3 prolaze pa igras sa jos 3 ekipe iz neke druge grupe?
ako je ovo da idu 4 i odmah 1/8 finala, naravno da moramo ganjati prolazak.
Od ovih najacih je trenutno spanija najbolja opcija!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja bi uvijek uzeo prije Spaniju od Srbije ili Francuske, Njemcima ne znam bas roster.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:16Jbg brate kako da ne kukam..jednom ispadnes sa 3 pobjede a u drugim grupama bile dovoljne 2 za prolaz
Grcku ispred baltika gdje bi nas i jedni i drugi otresli 20 razlike, pa uzeo bi ih i ispred Doncica i ekipe. Jednom smo im uzeli skalp, ovaj put bi bili posebno motivisani.
Gruziju bi isto uzeo ispred Turske i Finske, Izraelce ne znam napamet. Jbg ne znam sta hocemo. S Italijom smo malo baksuzi ali ne moze sve biti dobro.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jbg, ne mozes iz četvrtog šešira očekivati lakšu grupu
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Spanija nikad slabija, to je valjda svim jasno. Sa svima se moze igrati, mislim da se mozemo boriti za prolaz bez pretjerivanja.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- invincible1921
- Kontakt:
Dobicemo kipar i gruziju al ce gruzija uzet reicmo italiju i ispascemo na kos razlikuMadal je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:19Ja bi uvijek uzeo prije Spaniju od Srbije ili Francuske, Njemcima ne znam bas roster.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:16Jbg brate kako da ne kukam..jednom ispadnes sa 3 pobjede a u drugim grupama bile dovoljne 2 za prolaz
Grcku ispred baltika gdje bi nas i jedni i drugi otresli 20 razlike, pa uzeo bi ih i ispred Doncica i ekipe. Jednom smo im uzeli skalp, ovaj put bi bili posebno motivisani.
Gruziju bi isto uzeo ispred Turske i Finske, Izraelce ne znam napamet. Jbg ne znam sta hocemo. S Italijom smo malo baksuzi ali ne moze sve biti dobro.

=\_1921_/=
Taj format je posljednji put bio kad smo ispali sa tri pobjede, 2013. godine.
Usput, previše se kuka, itekako prolazna grupa. Mi smo naprimjer 2015. dobili na papiru lakšu grupu od ove pa smo odigrali loše.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- svrakino1921
- Kontakt:
Gleda se međusobni omjer kod istog broja pobjeda.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:20Dobicemo kipar i gruziju al ce gruzija uzet reicmo italiju i ispascemo na kos razlikuMadal je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:19Ja bi uvijek uzeo prije Spaniju od Srbije ili Francuske, Njemcima ne znam bas roster.invincible1921 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:16
Jbg brate kako da ne kukam..jednom ispadnes sa 3 pobjede a u drugim grupama bile dovoljne 2 za prolaz
Gruziju bi isto uzeo ispred Turske i Finske, Izraelce ne znam napamet. Jbg ne znam sta hocemo. S Italijom smo malo baksuzi ali ne moze sve biti dobro.![]()
Italija je bila najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti iz trećeg šešira, nisu ništa slabiji od Grčke. Gruzija je bila najbolji protivnik kojeg smo mogli dobiti iz četvrtog šešira. Imaju krila i centre ali imamo i mi. Beka približne kvalitete Muse nemaju.
Ma imamo itekako. Ocekuju ljudi da iz petog sesira dobijes Island i Portugal za protivnike. Gruzija nije sigurno bolja od nas ako budemo kompletni. Italija je favorit, ali ne ogroman, samo da ih trojke ne krenu. Iz prvog sesira ubjedljivo najbolji protivnik po nas.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:19Imamo mi ovdje itekako sansu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Da smo u A grupi igrali bi s Srbijom ,Latvijom domacin ,Turskom i Ceskom ,jaci protivnici nego nasa grupa .
B grupa Njemacka ,litvanija ,Finska domacin , Crna Gora ova grupa je podjednaka s nasom .
C Grupa Francuska,Slovenija,Poljska domacin i Izrsel takodje tu negdje kao i nasa grupa . Zrijeb je korektan ne znsm zašto placete i koja bi to grupa bila bolja za nas ??

B grupa Njemacka ,litvanija ,Finska domacin , Crna Gora ova grupa je podjednaka s nasom .
C Grupa Francuska,Slovenija,Poljska domacin i Izrsel takodje tu negdje kao i nasa grupa . Zrijeb je korektan ne znsm zašto placete i koja bi to grupa bila bolja za nas ??

Iz petog. To i ja odmah pomislim. Nije realno ocekivati toliko povoljnu grupu, a imas realne sanse da te potrefe sve jaki protivnici. Mada, opet ostaje zal zbog Italije, ali sta da se radi...PeppermintSA je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:19Jbg, ne mozes iz četvrtog šešira očekivati lakšu grupu
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Burberry46, CAGarfia, DjaniTarik, Drum, farenhajt, Google Adsense [Bot], Iniesta12, MElloo, TripleThreat, Zlatu075 i 74 gosta.