Apsolutno netačno vala. Sumnjam da ima navijač Sarajeva koji Borac doživljava tako. To možda kad igraju sa Rudarom iz Prijedora, pa rivalstvo, neko čudo.
Svi ovdje će ti 256 puta ozbiljnije doživljavati utakmicu sa Zrinjskim, taman da je Zrinjski treća liga. To je top utakmica gdje god da se igra i tako se doživljava.
Nadalje, utakmice sa Širokim se isto doživljavaju i dalje ozbiljnije nego one s Borcem. Naravno, tu je i Velež, mada je prizvuk tog derbija potpuno drugačiji.
Ja ne znam kako tebi nije jasno da je sinoć bila noć Kadr, najposebnija u Islamu, a da su 80% stanovništva ovog grada muslimani. Teravija je sinoć počela u 20:11 (trebala početi, a počinjala kasnije) i završila oko 21:10-21:15. Čak i oni koji su izašli ranije, nisu stigli na početak utakmice. Pa veća je gužva na ulazu bila u 10. minuti, nego 10 minuta prije početka utakmice.TeaM87 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 15:51Na vasoj zvanicnoj, slike u toku utakmice, isto ljudi ima. Eto nek je i prije utakmice slikano, nek je i zumirano, opet se vidi da na te dvije slike nema ni pola jednog sektora (a to je manje od 1000 ljudi), i ti meni hoces da kazes da je jos 2500 ljudi uslo u 5 minuta do pocetka utakmice?