Izgleda da je s Kiseljaka neki policajac, zivi mi u komsiluku od zeneharry_90 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:34Zalosno brate,ali i to mu je duznost,spasavat ljudski zivot bez obzira jel kriminalac ili nije..akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:21izgubi zivot da bi uhvatio nekoga koga bi sud pustio nakon dva dana
Bas sam jutros vidio kada su ga ganjali,kontam uhvatili ga,nemas ti gdje u Tuzli pobjeci,pogotov jer si u centru grada,kad kroz 20 minuta prolazim kod doma penzionera skupio se narod i rece mi jedan gradjanin da plutaju Jalom..
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Znam koji je policajac,samo je zalosno izgubit zivot radi neke budale,ali eto tako bilo sudjeno..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da je naša diplomatija imala ofanzivu sumnjam da bi se i pojavio ikako Dodik na dogadjaju koje organizuje ministar vlade Izraela uzevši u obzir da u goste primaju lice sa potjernice i lice sa AMERIČKE crne liste. Ali hajde ako je ovo istina da je otjeran mozda je i bolje. Nema većeg ponizenja da ti neko kaze majstore napusti ovo nisi dobrodošao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- akisarajevo92
- Kontakt:
da li su "nasi" predstavili kao da je otjeran a ustvarii ga samo upozorili prijateljski da mu je bolje da se vrati u BiH ili Srb dok ga nisu morali hapsiti po nalogu Interpola 

Don't believe the hype.
- napoleon72
- Kontakt:
Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Taj entitet postoji 30 godina i postojat ce, imaju pravo da rade u njemu sta hoce.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam prije nekoliko noći o ovome kontao.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Taj entitet postoji 30 godina i postojat ce, imaju pravo da rade u njemu sta hoce.
Krenuo kući, na našoj opstini zastava sa ljiljanima preko cijele zgrade. Od krova do poda.
A kad oni nešto postave, dramimo danima...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Tako je, mogu ga i zadužiti dvjesta miliona, vratit će država koju ne priznaju svakako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.
Dodara nastavlja da se bruka. Doktor je u tome. 

Neće država nego ti i ja indirektnochily-rz je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:16Tako je, mogu ga i zadužiti dvjesta miliona, vratit će država koju ne priznaju svakako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Uf sto se Dodo osramoti 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Izrael bratska zemlja BiH. Treba graditi dobre odnose. 

Toliko o onome da ce narod ratovati za njegaMilorad Dodik, vječiti politički kockar, pokušava izvući posljednje adute iz rukava. Da je situacija prilično očajna, pokazuje njegov pokušaj rasprodaje Republike Srpske za bagatelu. Tako je, najprije, rudna bogatstva ponudio Sjedinjenim Državama, a sada i Mađarskoj. To bi valjda trebao biti dil koji će mu osigurati međunarodnu zaštitu od krivičnog procesuiranaj, no vjerovati da ga takvo nešto u konačnici zaista može spasiti samo svjedoči razmjerama očaja u koje je zapao.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Na stranu to, al ovu "dekoraciju" nek rade sta hoce. Potpisano je tako, postoji, postojat ce. Sto kaze Mubera u Vizi za buducnost, moramo zivjet u zajednici.chily-rz je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:16Tako je, mogu ga i zadužiti dvjesta miliona, vratit će država koju ne priznaju svakako.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:11Bilo je i Sarajevo okiceno zastavama BiH uoci prvog marta, i sad ima na dosta zgrada.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kaze jedan srbin radi na nasem budzetu e da vidim kako ce mi to dodik uzet djedovinu kad je bilo ono oko oduzimanja imovineDamirT je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:45Toliko o onome da ce narod ratovati za njegaMilorad Dodik, vječiti politički kockar, pokušava izvući posljednje adute iz rukava. Da je situacija prilično očajna, pokazuje njegov pokušaj rasprodaje Republike Srpske za bagatelu. Tako je, najprije, rudna bogatstva ponudio Sjedinjenim Državama, a sada i Mađarskoj. To bi valjda trebao biti dil koji će mu osigurati međunarodnu zaštitu od krivičnog procesuiranaj, no vjerovati da ga takvo nešto u konačnici zaista može spasiti samo svjedoči razmjerama očaja u koje je zapao.![]()

ja bih samo volio da na sljedecu izjavu iz srbije kako postuju integritet i suverenitet bosne i hercegovine neko iz nase vlade samo odgovori da se to ne pokazuje na ovaj nacin (dovodeci u pitanje odluke ustavnog suda zemlje) pa moramo jednom i mi podvuci crtu majka mu stara sto kaze real madrid ne mos s nama tike toke mores samo fino

Bolje filmić u istim ulogama

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad ocekujemo nove sise?

Soon.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dodik po Twitteru iz videa od 22 sekunde kako prilazi Bibiju i pozdravlja ga napravio 3 objave na istoj platformi i predstavio to kao sastanak njega kao predstavnika Srba i Republike Srpske, a frajera minut poslije Bibijevo obezbjeđenje udaljilo od tog mjesta (ima i video bukvalno).

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ima talenta za novinara, moze raditi na portalima, ako ovo sa drzavnim udarima i lopovlucima propadne