Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi smo gori bolesnici što ovo sve pratimo i gledamo uopšte.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Do kartona i penala, Sloboda nije bila nista losija od svinjskog. Mozda zato i jest ovakva odluka, nista ne prepustaju slucaju.
Volim tebe, više od sebe
- PrinceBobby18
- Kontakt:
''čvrsta ruka i poštenje'' je stih kojim bi mogao opisati današnje suđenje.
nama, intergalaktičkim dominatorima, ne treba pomoć protiv premijerligaške nejači, a kamoli u današnjem slučaju protiv federalne.
nama, intergalaktičkim dominatorima, ne treba pomoć protiv premijerligaške nejači, a kamoli u današnjem slučaju protiv federalne.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Vrlo je bitno na vrijeme isključiti nerviranje, jer je jasno gdje će titula ove sezone (a i sljedeće ako Bog da
). Nismo ni mi cvjećke, ali stvari su nakon ovoga vrlo jasne.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ujke nista ne prepuštaju slučaju, najpoganiji klub i navijaci koji ce ikad postojati u BiH.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Sarajevu protiv Borca nije gledao uopšte VAR, da je bilo na kontra strani bio bi penal 100%Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:53Pravila se razlicito tumace kada su u pitanju odredjeni klubovi
-
- Kontakt:
Bezveze ih guraju kad nece osvojiti opet.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lakat u glavu, Sloboda bi dobila jos jedan crveni i penal
-
- Kontakt:
Do sad je samo tvoj uži krug porodice znao da si glup, sad zna i dodatnih 500-tinjak ljudi koji ce procitati ovo sto si napisao.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:55''čvrsta ruka i poštenje'' je stih kojim bi mogao opisati današnje suđenje.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ako se VAR sudija slaze sa odlukom glavnog sudije, ne zove ga da gleda VAR.fks74 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:57Sarajevu protiv Borca nije gledao uopšte VAR, da je bilo na kontra strani bio bi penal 100%Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:53Pravila se razlicito tumace kada su u pitanju odredjeni klubovi
Najcistija moguca odluka.
- PrinceBobby18
- Kontakt:
sprem'te se, sprem'te. silna će borba da bude.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv ove nejaci vam nista drugo nece donijeti osim sramote i brukanja. I sto je jos vise porazno po vas, da je taj nejac do penala bila u totalnom egalu s vama. Titulu svakako osvojit necete, a hvala Bogu sto necete. SmradoviPrinceBobby18 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:55''čvrsta ruka i poštenje'' je stih kojim bi mogao opisati današnje suđenje.
Volim tebe, više od sebe
Gedzic taman izasao iz suspenzije i odmah izdominirao

-
- Kontakt:
Po meni uz Halkica daleko najgori sudija u ligi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba tebi druze psihijatrijska pomoc.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:55''čvrsta ruka i poštenje'' je stih kojim bi mogao opisati današnje suđenje.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Hebo ti ovo nije bitno ko ovo radi,da je bilo koji klub isto bi napisao,sviraj svaku tekmu penal i crveni,zanimljivo kako se ne omakne pa da pogrijese protiv Zrinjskog,Borca,bice mrtva trka do kraja,gdje sudije budu bolje taj tim ce osvojiti.
Željo će mlatnuti ovog Zrinjskog. Nakon nekoliko pobjeda Zrinjskog sa golom razlike i bez neke velike igre, siguran sam da će ih Željo dobiti. Na utakmici u Mostaru izmedju Zrinjskog i Borca biće toliko nervoze i nikakve igre gdje će vjerujem biti X na kraju..
Željo jedva prolazi Širokog u polufinalu kupa a Sarajevo će proći Borca i vječitim derbijem će se odlučiti o pobjedniku kupa.
Željo jedva prolazi Širokog u polufinalu kupa a Sarajevo će proći Borca i vječitim derbijem će se odlučiti o pobjedniku kupa.
Naravno da će se složiti kada je kontra Borca.Vorovus je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:59Ako se VAR sudija slaze sa odlukom glavnog sudije, ne zove ga da gleda VAR.fks74 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:57Sarajevu protiv Borca nije gledao uopšte VAR, da je bilo na kontra strani bio bi penal 100%Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:53
Pravila se razlicito tumace kada su u pitanju odredjeni klubovi
Najcistija moguca odluka.
- PrinceBobby18
- Kontakt:
Sudiji skinuta suspenzija da odradi jos iednom posao. Stersno. Dok ovakvi slobodno secu ne osvrcuci se da li ce kakav navijac teaziti pravdu propali smo
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, GenX, held9 i 39 gostiju.