Znaju oni svi suditi, samo što sude po naređenju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kradja nevidjena u nasoj ligi, istina, ali jel nas i u Europi sudije kradu? Jesu li nas sudije pokrale protiv onih Gruzijaca u Europi, i jesu li nas pokrali protiv Spartaka iz Tranve? (samo pitam)
Ohladi malo Allah ti se smilovao.
Halo stručnjak, saberi se, mirišeš na anamo one.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Ne znam jesi čuo, ali tražio te Mirvić, hoće da ideš s' njim da lomite noge sudijama, dat' će ti petobu i imaš bozu kasnije u carigradu od njega.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
- Kontakt:
Dobro ti si ogranicen previse,ako te ne pokradu u evropi onda je ok da te u ligi pokradu? Nije ovo za tebe vjeruj mi,ti dalje od svog balkona tesko da mozes dobaciti.
- luckystrike
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
S obzirom da smo se halalili s nadanjima o tituli, jesmo li mogli Igmanu barem bod dati?
Ne, nek se sami izbore.luckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2025, 18:55S obzirom da smo se halalili s nadanjima o tituli, jesmo li mogli Igmanu barem bod dati?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- luckystrike
- Kontakt:
Bilo bi baš truba da ostane ovako, da 4 kluba iz Federacije ispadaju, od toga 2 nazovi Bošnjačka. Pri tome Posušje bi igralo razigravanje sa Stupčanicom i...
Ne mogu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Natjeraj se. U tom i jeste fora 
Nažalost, upravo i ja dobijam informaciju iz pouzdanog izvora da je u pitanju križni ligament kod Renata
Pauza minimalno 6 mjeseci.

Nažalost, upravo i ja dobijam informaciju iz pouzdanog izvora da je u pitanju križni ligament kod Renata

-
- Kontakt:
Treba pokusati zadrzati trece mjesto, svaku maksimalno zapeti u prvenstvu i kupuluckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2025, 18:55S obzirom da smo se halalili s nadanjima o tituli, jesmo li mogli Igmanu barem bod dati?
-
- Kontakt:
jbga steta zbog kupa,ligu svakako igramo rekreativno,inace smo u svemu pehovi,neko izvuce islandjane za ulazak u grupe,nekakve ekipe za koje niko cuo nije a neko Celtik,Borusiju,Besiktas,Cluj itd evo i sa ovim povredama istoluckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:39Natjeraj se. U tom i jeste fora
-
- Kontakt:
**** majku nemogu prezaliti sto ovu listicu ne uzesmo, pogledaj veleza ubi ih , ali opet sami smo sebi krivi za bruku kikseva.
Do kraja sacuvati 3 mjesto i to je to

Do kraja sacuvati 3 mjesto i to je to

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nema nikakav pehar za prvo dio sezone. Sve i da su bili dobri, nisu bili najbolji, a to je ono čemu bismo mi svi zajedno trebali da težimo valjda. I tako je već dugo vremena.James1987 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 14:12Poslije Zrinjskog se pisalo da uzimamo kup da nam nema niko ravan sada neke druge price da nema sanse da osvojimo.
Zar nisu dobri rezultati bili u prvom dijelu sezone?
Jel ovaj Veležov Turčin poceo veceras sa napadačem na Pecari ili mu krila igraju napadače, kao mi u remiju 3:3 na istom stadionu ?
Sutra ko može neka se nacrta na Koševu. Ostavite se ljutnje prema igračima, treneru, neću zbog ovog, neću zbog onog, neću jer su **** i šta već pišete. Dajte podršku. Ne ide da tražite od igrača da bolje rade svoj posao, a ni vi ga ne određujete kako treba. Vidimo se na Koševu.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.