FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Renato ni poslije utakmice nije osjetio bol i cudio se sto je izveden, htio je nastaviti. Za dalje ne znam sta se desavalo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Morpheus je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:29Sutra ko može neka se nacrta na Koševu. Ostavite se ljutnje prema igračima, treneru, neću zbog ovog, neću zbog onog, neću jer su **** i šta već pišete. Dajte podršku. Ne ide da tražite od igrača da bolje rade svoj posao, a ni vi ga ne određujete kako treba. Vidimo se na Koševu.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sutra tri boda pod moranje ne smijemo vise kiksati na domacem terenu, puno smo bodova prosuli iskreno.
3-1
3-1

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kakve su ovo price da je Gojkovic teze povrijedjen , prednji krizni, to je pauza od 6-9 mjeseci
E jesmo pehovi,čuj teža povreda Gojkovića...?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja sam čuo to za Renata.
Ja se nadam da nije istina. Daj Bože da on već sutra na terenu budemo, a mi kritikujemo mahalu za lošu info
Ja se nadam da nije istina. Daj Bože da on već sutra na terenu budemo, a mi kritikujemo mahalu za lošu info

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
30 godina iskustva gledanja . Fuj! Jebwm ti sportMig_Mig je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:52Cekaj sutra nalaz magneta i objavu, Gojković povrijedio prednje krizne ligamente, ceka ga duga pauzaKockoglavi je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:45Jbi se Zekicu i ti vise sa nekim ekperimentima, ne zna se ko sta igra, izmjene samo trpaj u napad i gusi jedne druge. Vadis Gojkovica koji je nastavio tekmu.
Cim je njega Karabeg dirnuo i trazio izmjenu.. fuj!
Max Allegri
E jesmo posrane sreće, to je za nepovjerovati. Kreneš prvenstvo bez važnih igrača i onda ti se povrijedi jedini stoper, koji nešto vrijedi.
Štaš im ba davati? "Dao si" im prije dvije godine čini mi se pa kako su te dočekali u Konjicu? Išli protiv nas 200%.Nirton je napisao/la: ↑28 mar 2025, 18:57Ne, nek se sami izbore.luckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2025, 18:55S obzirom da smo se halalili s nadanjima o tituli, jesmo li mogli Igmanu barem bod dati?
Neka ispadnu, ćao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nikome ništa ne davati. Ni boda. **** davanje. Neka se sami izbore i neka pobijede. **** mi se za njih i njihovo spašavanje.
- relativizam
- Kontakt:
Nažalost bez Gojka sigurno do početka sl sezone, ako Guli ode i Lulic se vrati,moramo se baš pojačati što bi se reklo all in ili ćemo sa željom rame uz rame sljedecih nekoliko sezona
- luckystrike
- Kontakt:
Neki dogovor bod za triPendulum je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:11Štaš im ba davati? "Dao si" im prije dvije godine čini mi se pa kako su te dočekali u Konjicu? Išli protiv nas 200%.Nirton je napisao/la: ↑28 mar 2025, 18:57Ne, nek se sami izbore.luckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2025, 18:55S obzirom da smo se halalili s nadanjima o tituli, jesmo li mogli Igmanu barem bod dati?
Neka ispadnu, ćao.

-
- Kontakt:
E jesmo pehovi za Renata. Pa jedini uz gulija sto vrijedi. Sto mehmedovica ovo ne potrefi
Koji debbiillizam !!! Imas li dijete, brata, nekoga ???EastMadness je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:38E jesmo pehovi za Renata. Pa jedini uz gulija sto vrijedi. Sto mehmedovica ovo ne potrefi
FUUUUUUJ
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Otjerajte g.vno sa teme.NazorUso je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:48Koji debbiillizam !!! Imas li dijete, brata, nekoga ???EastMadness je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:38E jesmo pehovi za Renata. Pa jedini uz gulija sto vrijedi. Sto mehmedovica ovo ne potrefi
FUUUUUUJ
Jel fakat to za gojkovica? Ne rece zekic nista na presu danas
-
- Kontakt:
Kako sam razočaran na sve ovo u i oko kluba da je to neopisivo.
U 3/4 zadnje godine prvaci te ostave na 15/20 bodova razlike.
Zadnju trećinu prvenstva odigramo rekreativno jer do titule ne možemo a Evropu imamo zagarantovanu jer je ostatak lige živa droba.
Na stadionu igramo sa jednom dostupnom tribinom i prelošim uslovima a vrlo često i ne igramo pa se šaltamo gdje može. Na sve ovo dolaze i ove povrede.
Baš sam nekako debelo razočaran i emocionalno istrošen poslije te zadnje utakmice sa Borcem a poslije Evrope sam bio tako optimistican i pun entuzijazma nakon onih dobrih partija i invazije na Trnavu.
U 3/4 zadnje godine prvaci te ostave na 15/20 bodova razlike.
Zadnju trećinu prvenstva odigramo rekreativno jer do titule ne možemo a Evropu imamo zagarantovanu jer je ostatak lige živa droba.
Na stadionu igramo sa jednom dostupnom tribinom i prelošim uslovima a vrlo često i ne igramo pa se šaltamo gdje može. Na sve ovo dolaze i ove povrede.
Baš sam nekako debelo razočaran i emocionalno istrošen poslije te zadnje utakmice sa Borcem a poslije Evrope sam bio tako optimistican i pun entuzijazma nakon onih dobrih partija i invazije na Trnavu.
Ističu ugovori na kraju sezone:
Gordeziani - Juni 2025
Mustafić - Juni 2025
Balta - Juni 2025
Lulić - Juni 2025
Pavičić - Juni 2025
Rogić - Maj 2025
Šerbečić - Maj 2025
Soldo - Maj 2025
Keremeh - Maj 2025
"Otpisani":
Mehmedović - Juni 2026
Rockov - Maj 2027
Kuprešak - Maj 2027
Odlaze na kraju sezone (garant):
Guliashvilli - nadam se da će ostati
Šerbečić?
Balta?
Keremeh?
Šta ćemo sa ovih osam igrača što im ističe ugovor? Da li se uopšte pregovara o produženju ili? Ko je od navedenih zaslužio da mu se produži ugovor? Lulić & Pavičič glavama već nazad u "matičnim" klubovima? Da li se na njih računa u sljedećoj sezoni uopšte?
Šta je sa Keremehom? Hoće li mu se produžiti ugovor?
-------------------------------------------------------------------
Zelena - produžio bih ugovor
Crvena - raskid/otpisan
Narandžasta - Da li se uopšte razmišlja o ovim igračima za sljedeću sezonu? Ako ne, jel nam opet slijedi dovođenje 5-8 novih igrača i kratak izlet u Europu?
Puno upitnika, ako mene pitate.
Gordeziani - Juni 2025
Mustafić - Juni 2025
Balta - Juni 2025
Lulić - Juni 2025
Pavičić - Juni 2025
Rogić - Maj 2025
Šerbečić - Maj 2025
Soldo - Maj 2025
Keremeh - Maj 2025
"Otpisani":
Mehmedović - Juni 2026
Rockov - Maj 2027
Kuprešak - Maj 2027
Odlaze na kraju sezone (garant):
Guliashvilli - nadam se da će ostati
Šerbečić?
Balta?
Keremeh?
Šta ćemo sa ovih osam igrača što im ističe ugovor? Da li se uopšte pregovara o produženju ili? Ko je od navedenih zaslužio da mu se produži ugovor? Lulić & Pavičič glavama već nazad u "matičnim" klubovima? Da li se na njih računa u sljedećoj sezoni uopšte?
Šta je sa Keremehom? Hoće li mu se produžiti ugovor?
-------------------------------------------------------------------
Zelena - produžio bih ugovor
Crvena - raskid/otpisan
Narandžasta - Da li se uopšte razmišlja o ovim igračima za sljedeću sezonu? Ako ne, jel nam opet slijedi dovođenje 5-8 novih igrača i kratak izlet u Europu?
Puno upitnika, ako mene pitate.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 28 mar 2025, 23:45, ukupno mijenjano 3 puta.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Joj serbecic, lik isto tuberkoloza, vrti se ko hronicna bolest. Ako je gojkovic fakat out, vjerovatno se balta vraca u rotaciju. Trenira li on uopste?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Da , bio je danas / jucer ( nisam siguran ) na treningu barem po slikama
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], miguelramos, skoJaa i 58 gostiju.