Opasno bjesnilo ih udara. Sta im radis Suljo ccc, tamam se po nadaju u kanalu smo kad ono gruh.
Cuj 20 godina necemo bit ispred. Joj madridsko sarajevski dinamo nikad pameti.
Opasno bjesnilo ih udara. Sta im radis Suljo ccc, tamam se po nadaju u kanalu smo kad ono gruh.
Veselite se, tri boda su tri bodaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:59Hahahaha kako pjene Vicine kuyice, valjda sto smo se priblizili ovoliko.. hahahahahaha pjeni bordo kuyo
Da tako dobro skautiras i vase igrace, mozda ne bi skidali gace Borcu na sred Kosevajurisicduska je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:40Boljevica treba uvodit s klupe, igrač za 15 minuta.
Ne znam je li do hronicne povrede leđa ali on ne igra 90 minuta nego samo na momente. Isto Ko da neće. A mogao bi bit bas dobar igrač.
Zamalo da te citiram. Spasi te Krpić.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:17Da tako dobro skautiras i vase igrace, mozda ne bi skidali gace Borcu na sred Kosevajurisicduska je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:40Boljevica treba uvodit s klupe, igrač za 15 minuta.
Ne znam je li do hronicne povrede leđa ali on ne igra 90 minuta nego samo na momente. Isto Ko da neće. A mogao bi bit bas dobar igrač.![]()
Hoćete biti, lovu koju bi dali za porez vi možete uložiti u ekipu. J.bi ga drugi nemaju tu mogućnost, još kada se Vico podrži idu penali protivniku de golovi ponište. Samo Borac ima bolje suđenje.Argentina je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:06Proslu vi bili ispred i bez trofeja.jurisicduska je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:00Joj jel to još uvijek neka tajna borba.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:59Hahahaha kako pjene Vicine kuyice, valjda sto smo se priblizili ovoliko.. hahahahahaha pjeni bordo kuyo
Približili ste se a i razlog sto ste toliko blizu jer su Sarajevo oštetili 10 bodova. Znamo svi to.
Nećete u narednih 20 godina bit ispred.
Predproslu mi bili ispred i bez trofeja.
Ovu smo u 5 bodova na tabeli, a mi u opciji za trofej kupa.
Na osnovu cega tvrdia da narednih 20 godina necemo biti ispred?
Kako si samo hrabar psuješ mamu nekome na forumu sa lažnog imena.
Gonjao hahaha e papcino seljacka iz vrapcica
Objektivno malerska utakmica, penal u drugoj minuti ni iz čeg onda povreda najboljeg igrača pa izlazak i startnog beka. Ne bi se mnoge ekipe od tog oporavile uz standardno zapucanih par zicera i povrede možda i najboljeg igrača. Jbga.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:17Da tako dobro skautiras i vase igrace, mozda ne bi skidali gace Borcu na sred Kosevajurisicduska je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:40Boljevica treba uvodit s klupe, igrač za 15 minuta.
Ne znam je li do hronicne povrede leđa ali on ne igra 90 minuta nego samo na momente. Isto Ko da neće. A mogao bi bit bas dobar igrač.![]()
Pokusaj sa malo ozbiljnijim komentarom, na nivou si osnovne skole.fks74 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:20Hoćete biti, lovu koju bi dali za porez vi možete uložiti u ekipu. J.bi ga drugi nemaju tu mogućnost, još kada se Vico podrži idu penali protivniku de golovi ponište. Samo Borac ima bolje suđenje.Argentina je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:06Proslu vi bili ispred i bez trofeja.jurisicduska je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:00
Joj jel to još uvijek neka tajna borba.
Približili ste se a i razlog sto ste toliko blizu jer su Sarajevo oštetili 10 bodova. Znamo svi to.
Nećete u narednih 20 godina bit ispred.
Predproslu mi bili ispred i bez trofeja.
Ovu smo u 5 bodova na tabeli, a mi u opciji za trofej kupa.
Na osnovu cega tvrdia da narednih 20 godina necemo biti ispred?
necelite kakav mozdani strefit dase malo odmorimo djipke crni
Gle sta njih zadovoljava,cemu su se priblizili,tituli?boki86 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:14Veselite se, tri boda su tri bodaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:59Hahahaha kako pjene Vicine kuyice, valjda sto smo se priblizili ovoliko.. hahahahahaha pjeni bordo kuyo![]()
Da se ne kaže ganjao slučajno
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], sarajevo19461987 i 19 gostiju.