somun onda ubije ćevap, dominira, masno, muka ti budenapoleon72 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 22:38A o ukusima se ne raspravlja. Meni licno ne valja ako nije natopljen, volim da se cijedi iz njega.![]()
Inace travnicki su meni daleko ispred sarajevskih. U Sarajevu su dobri kod Zelje i Ferhatovica, ostalo.. bolje sam jeo u Ilijasu i Visokom nego npr kod Hodzica na carsiji.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako su nekad bili dobri u Ilidzanci, sad su odron
Ramazan za pamcenje, max burnout u kombinaciji sa poslom. Teze bilo nego ljeti kad se postilo 18+ sati na 40+ stepeni.
Cestitke svima koji su uspjeli, jos sutra i to je to
Cestitke svima koji su uspjeli, jos sutra i to je to

- relativizam
- Kontakt:
Tacno ,teže bilo ovaj ramazan nego onaj kad je iftar oko 8,9
Mjesec nenaspavan kao zombi
Nije lahko.Preko dana radiš i postiš, a navečer botuješ.relativizam je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:48Tacno ,teže bilo ovaj ramazan nego onaj kad je iftar oko 8,9
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta bi da su vam casovi u skoli skraćeni, kako bi onda predeverali ramazan 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Pogotovo ako ti nastava zavrsava prije 6kraljttbvb je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:44Sta bi da su vam casovi u skoli skraćeni, kako bi onda predeverali ramazan![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- akisarajevo92
- Kontakt:
16:15
ovaj hladno kaze da ce Srbija reagovati oruzanom silom u slucaju hapsenja Dodika i kompanije
jos jedna radikalna televizija u rukama Vucka, bitno da su otvorili sjediste u Sarajevu
ovaj hladno kaze da ce Srbija reagovati oruzanom silom u slucaju hapsenja Dodika i kompanije
jos jedna radikalna televizija u rukama Vucka, bitno da su otvorili sjediste u Sarajevu
Don't believe the hype.
To je upravo najveci problemrelativizam je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:48Tacno ,teže bilo ovaj ramazan nego onaj kad je iftar oko 8,9

Jos 13 sati

Casovi u gimnaziji trajali su 40 min, sedmi cas je bio uvijek fiksiran na 30 min.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:44Sta bi da su vam casovi u skoli skraćeni, kako bi onda predeverali ramazan![]()
Nastava je pocinjala u 7:00. Samo zbog pocetka prvog casa gimnazija je

Skola je postala trash, nema vrijednost, zanati haraju.
To je dvosjekli mac. Vise neobrazovanih i tupavih koji misle da im škola ne treba i da je potpuno svejedno koliko traje - manja je konkurencija za svaki posao, veće su šanse za uspjeh šta god covjek radio.
S druge strane, cijelo društvo propada i manji je ukupni protok novca u državi.
Za pojedinca, veći komad malog kolača ili mali komad velikog kolača? Tesko je znati šta je bolje. Za cjelokupno društvo… dovoljno je malo okrenuti se oko sebe i sve će se samo kazati
S druge strane, cijelo društvo propada i manji je ukupni protok novca u državi.
Za pojedinca, veći komad malog kolača ili mali komad velikog kolača? Tesko je znati šta je bolje. Za cjelokupno društvo… dovoljno je malo okrenuti se oko sebe i sve će se samo kazati
- napoleon72
- Kontakt:
Nista nije unistilo skolstvo kao korona i online nastava. U mojoj struci, svi diplomanti koji dolaze od korone pa ovamo imaju uzasnu podlogu, kao da nismo iste fakultete zavrsili. I evo 3 godine poslije kraja pandemije i povratka u normalu to stanje se nije nikad vratilo na staro.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
100%
Samo kad se sjetim koliko su se lomili roditelji da online nastava traje sto duže da djeci bude lakše da prepisuju i varaju. Isto ovako, ovi sto misle ‘šta ima veze’
Tih par godina šta je ljudi upropasteno, to je strašno.
Samo kad se sjetim koliko su se lomili roditelji da online nastava traje sto duže da djeci bude lakše da prepisuju i varaju. Isto ovako, ovi sto misle ‘šta ima veze’
Tih par godina šta je ljudi upropasteno, to je strašno.
Kako je tek nama koji smo u ratu izgubili 4-5 godina!napoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:03Nista nije unistilo skolstvo kao korona i online nastava. U mojoj struci, svi diplomanti koji dolaze od korone pa ovamo imaju uzasnu podlogu, kao da nismo iste fakultete zavrsili. I evo 3 godine poslije kraja pandemije i povratka u normalu to stanje se nije nikad vratilo na staro.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sto se tiče skole, u ratu ništa nije bilo skraćeno (bar u Sarajevu), islo se pod granatama, bez grijanja, hrane i struje… i opet niko nije kukao i moljakao da mu se nešto olakša. Nastava se odvijala sasvim normalno, posebno iza ‘93 sto i jeste bila naša velika pobjeda.GG3 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:35Kako je tek nama koji smo u ratu izgubili 4-5 godina!napoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:03Nista nije unistilo skolstvo kao korona i online nastava. U mojoj struci, svi diplomanti koji dolaze od korone pa ovamo imaju uzasnu podlogu, kao da nismo iste fakultete zavrsili. I evo 3 godine poslije kraja pandemije i povratka u normalu to stanje se nije nikad vratilo na staro.
Sjećam se u decembru izadjemo svi na svakom odmoru pred školu, da se ugrijemo.
A nije trajalo 5 godina, tako da je tih 5 godina izgubio samo onaj ko je sam to odabrao.
Apsolutno se slažem, ja sam proveo 2.5 godine u online režimu i stava sam da ga treba zakonski zabraniti. Ne mogu ti opisati frustraciju koju sam osjećao jer mi ne dozvoljavaju na faks, a sve ostalo normalno radi. Istovremeno gledaš kako u civilizovanom svijetu prvo otvaraju škole, kao i pasivnost tvoje raje/kolega, te ti ogorčenost eksponencijalno raste. Taj period mi je otvorio oči i motivirao me da učim njemački, kako bih se mogao uz Božiju pomoć ispaliti vani na master i nikad se više ne vratiti.napoleon72 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:03Nista nije unistilo skolstvo kao korona i online nastava. U mojoj struci, svi diplomanti koji dolaze od korone pa ovamo imaju uzasnu podlogu, kao da nismo iste fakultete zavrsili. I evo 3 godine poslije kraja pandemije i povratka u normalu to stanje se nije nikad vratilo na staro.
Ove pameti, nikad ne bih zasnovao porodicu u Bosni. Mišljenja sam da bih vlastitoj djeci učinio neoprostivu nepravdu. Kako djetetu objasniti da se najuglednijim članovima društva smatraju ljudi sa sumnjivo stečenim imetkom, te činjenicu da je obrazovanje na posljednjem mjestu?
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Stravicno.