Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako Yuki ponovi rezultat Lawsona u prvim kvalama i trci, jos u Japanu, ne treba bolji znak da bolid nije u vinklu, a pri tom Lawon u Racingu počne praviti rezultate.
Tipičan RB, nemaju strpljenja ni za koga izuzev Pereza.
Ovo su mogli odmah napraviti.
Tipičan RB, nemaju strpljenja ni za koga izuzev Pereza.
Ovo su mogli odmah napraviti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi mi znamo da Lawson nije taj kapacitet za RB i da je Tsunoda trebao prije njega dobiti sansu, ali smijeniti ga nakon 2 utrke je bas amaterski.
Red Bull fakat luta i ide strmoglavo prema dole. Ovakvi, nema sanse da zadrze Maxa.
- superFrankie
- Kontakt:
Uopste se ne bih iznenadio da Lawson u Japanu završi ispred Yukia
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Pa to je i najrealniji ishod, ali eto, ljudski je nadati se da Yuki zapiša Hornera.superFrankie je napisao/la: ↑27 mar 2025, 13:49Uopste se ne bih iznenadio da Lawson u Japanu završi ispred Yukia
⚜️
Yuki je dosta grešaka pravio kad bi imao blizu sebe timske kolege. Vidjet ćemo sad kako se nosi s pritiskom zaostatka za Maxom.
Ali generalno vjerujem više Helmutovom instinktu nego Hornerovom. Horner je donosio odluke za ostanak Pereza, za povratak Ricciardija i za Lawsona, što se sve pokazalo pogrešnim. Helmut je još prije 3 godine pričao za Tsunodu da je sirova brzina samo da mu fali konstantnosti
Ali generalno vjerujem više Helmutovom instinktu nego Hornerovom. Horner je donosio odluke za ostanak Pereza, za povratak Ricciardija i za Lawsona, što se sve pokazalo pogrešnim. Helmut je još prije 3 godine pričao za Tsunodu da je sirova brzina samo da mu fali konstantnosti
- AshburtonG
- Kontakt:
Razloge dosadasnje rampe za Tsunodu ne treba trazit u nedostatku brzine ili bilo cemu, nego vise u karakteru, koji ne bi bio pogodan za ulogu kakva RBu i Maxu treba.
Pomalo mi je bezobrazno i prema njemu ovo bacanje u vatru bez kilometra testiranja bolida, koji je prema svim izvorima kreiran za max. eksploataciju Maxove brzine. Ja nesto ipak imam osjecaj da ovo nece bit totalni fijasko, te da ce Japanac razvuci mu.da do poda kako bi se stavio u izlog za sljedecu godinu.
Pomalo mi je bezobrazno i prema njemu ovo bacanje u vatru bez kilometra testiranja bolida, koji je prema svim izvorima kreiran za max. eksploataciju Maxove brzine. Ja nesto ipak imam osjecaj da ovo nece bit totalni fijasko, te da ce Japanac razvuci mu.da do poda kako bi se stavio u izlog za sljedecu godinu.
- superFrankie
- Kontakt:
Yuki je bolji vozač od Lawsona, to nije upitno. Zadnjih par godina u RB-u se drugi vozač i nije bas proslavio, tako da će biti interesantno ispratiti hoće li se sad nešto promijeniti
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jel ovo od Japana na Areni Formula ? Neće više biti na Sportklubu Srbija ?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Od naredne sedmice sve sa SK prelazi na Arenu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:53Jel ovo od Japana na Areni Formula ? Neće više biti na Sportklubu Srbija ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gledaću na strimovima, one Hrvate ne mogu nikako slušatiDamirT je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:39Od naredne sedmice sve sa SK prelazi na Arenu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 16:53Jel ovo od Japana na Areni Formula ? Neće više biti na Sportklubu Srbija ?
MANIJACI JUG 1987
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Dino Beganovic ce voziti FP1 za Ferrari u Bahreinu 

-
- Kontakt:
Ovo je golemo

Zuti ih hvali, kazu da su korektni, naravno kad sapdnes sa Srkija i Paje nista nije doovljno dobro, ali sta je tu je....Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑27 mar 2025, 22:36Ko ce komentirati na arenama? Kakvi su komentatori?
Max Allegri
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Izgleda da nema nista od F1 na arenama ko ima moju tv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.