Spava zimski san, propada u rtv domu vec 15 godina!
Sport i TV
Re: Sport i TV
Jel se uopste zna sta ce korisnici telemacha imati od sporta od ponedjeljka, eurosport 1 i 2 i to je to ?
nema potpisa
Uvode se dvije nove premium arene i jedan poseban kanal za tenis.
- Maroon1946
- Kontakt:
iduće tekme eurolige su u četvrtakMaroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:38https://www.tvarenasport.com/tv-scheme
Evo zvanicno Euroliga na Areni od utorka
- Maroon1946
- Kontakt:
Halali uglavnom Fener - Barca na Areni Premium 3filip13 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:47iduće tekme eurolige su u četvrtakMaroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:38https://www.tvarenasport.com/tv-scheme
okMaroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:59Halali uglavnom Fener - Barca na Areni Premium 3filip13 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:47iduće tekme eurolige su u četvrtakMaroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 19:38https://www.tvarenasport.com/tv-scheme
Samo ES i ceka se odluka konkucenrijskog vijeća da se riješe formalne stvari! Znajući gdje živimo, daj Bože da to bude brzo.
Max Allegri
Ima finog sporta na ES, taman da se prekripi mjesec dva dana

Max Allegri
je li španska košarka, eurokup sada prelazi na Arena kanale?
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 29 mar 2025, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zdravo,
Hvala što ste nam pisali na ovaj način. Kao što smo i prethodno javnost upoznali, naša Kompanija je u procesu prodaje. USKORO će sav sportski sadržaj biti na Telemach-u. Pratite našu zvaničnu stranicu za najnovije informacije. Za više informacija na ovaj način zamolit ćemo da pratite upute TeleMahera kako bi Vas isti povezao sa agentom.
Hvala što ste nam pisali na ovaj način. Kao što smo i prethodno javnost upoznali, naša Kompanija je u procesu prodaje. USKORO će sav sportski sadržaj biti na Telemach-u. Pratite našu zvaničnu stranicu za najnovije informacije. Za više informacija na ovaj način zamolit ćemo da pratite upute TeleMahera kako bi Vas isti povezao sa agentom.
Kazu od maja arena na tmu, vjerujem da ce opet poskupiti.
Cijene apsurdne u odnosu na austriju i njemacku
Cijene apsurdne u odnosu na austriju i njemacku
- VensanKasel
- Kontakt:
Erceg na Nova Sport , jučer trening bio .akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:47Prije da ce opet dovesti neke ruralce sa odvratnim dijaletkom i jos gorim znanjem
Jos jedan razlog zasto ostajem pri IPTV, ne pada mi napamet da mi jedina opcija bude Liga prvaka uz onaj podrumski studio i glas Saudina Gabele
Najveci je gubitak Ercega za MotoGP, F1, pa i Viskovica za tenis, kraj i legendarnog dua Cvija - Visko za Wimbledon
a koliko sam upucen Sportklub Hrvatska nastavlja raditi po istom
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ima li neko info u vezi Total TV? Da slučajno ne planiraju ubaciti ove kanale sa operama,pa kada se ode na vikendicu da se insan baš opusti.
BosnaE
Gledam sad rasporede za nase arene i nema nigdje prijenosa novih sadrzaja(eurolige, portugalske, holandske niti f1), a vidim da je i sport klub objavio raspored.
Da li je moguce da ce trenutno kod nas biti isto kao prije? Na areni cemo imati sav sadrzaj koji smo imali, a sport klubu ce nam pustat hrvatsku verziju?
Da li je moguce da ce trenutno kod nas biti isto kao prije? Na areni cemo imati sav sadrzaj koji smo imali, a sport klubu ce nam pustat hrvatsku verziju?
Polako, ima par opcija i trenutno još niko ništa ne zna.Wlad55 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 09:54Gledam sad rasporede za nase arene i nema nigdje prijenosa novih sadrzaja(eurolige, portugalske, holandske niti f1), a vidim da je i sport klub objavio raspored.
Najveći problem je što KV još nije donijelo odluku Telecom-Telemach.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledao sam, i to radi prijenos sa lica mjesta iz TexasaVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 09:23Erceg na Nova Sport , jučer trening bio .akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:47Prije da ce opet dovesti neke ruralce sa odvratnim dijaletkom i jos gorim znanjem
Jos jedan razlog zasto ostajem pri IPTV, ne pada mi napamet da mi jedina opcija bude Liga prvaka uz onaj podrumski studio i glas Saudina Gabele
Najveci je gubitak Ercega za MotoGP, F1, pa i Viskovica za tenis, kraj i legendarnog dua Cvija - Visko za Wimbledon
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Onda Moto GP ne ide na Arenu ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 10:57Gledao sam, i to radi prijenos sa lica mjesta iz TexasaVensanKasel je napisao/la: ↑29 mar 2025, 09:23Erceg na Nova Sport , jučer trening bio .akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 16:47Prije da ce opet dovesti neke ruralce sa odvratnim dijaletkom i jos gorim znanjem
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.