Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kad god Alajbegovic treba debitovati Leverkusen usere partiju, vec ga je par puta to kostalo debija u Bundesligi.
Koji sportklub prenosi LV Bochum vidim 1 1 na rezultatimaIceplayer je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:25Sve to treba dokazati u nadolazećim godinama, puno talenata nikad ne zaigra ozbiljno u seniorskom fudbalu, kada ga krene tad treba da doda veći gas i da jos vise radi na sebi...
SK4 HRzgembo89 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:46Koji sportklub prenosi LV Bochum vidim 1 1 na rezultatima
To Muftiću legendo. 

Ovo mi nije jasno, imas 2 minute do kraja i ubacuješ Andriha na 3:1, umjesto Kerima, da mu pojacas samopouzdanje, digneš ga malo.
Mislim, daleko od toga da ja znam išta o fudbalu u odnosu na Xabija, ali fakat mi ovo nije jasno.
-
- Kontakt:
Momak ima problema sa visokim loptama generalno, veliki broj timova to jos nije kapitalisao al samo je pitanje vremena kada ce taktika protiv zelje biti nabi visoki pred go.
Mufta mojstor 23 godine, jedna greska je nista
Muftic 23 utakmica, primio 21 pogodak
Hadzikic 21 utakmica, primio 23 gola
29 godina i postaje klupa Karicu (19) bivsem junioru Zeljeznicara
Hadzikic 21 utakmica, primio 23 gola
29 godina i postaje klupa Karicu (19) bivsem junioru Zeljeznicara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 mar 2025, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Istice mu ugovor na ljeto koji nece biti produzen i radi toga je klupiran. Prave se planovi i ekipa za sljedecu sezonu s obzirom da je ova izgubljena i radi toga je klupiran a ne sto je Karic kvalitetniji golman od njega.
Ne znaci ni sto je Hadzikic pozvan da je kvaliteniji golman od Muftica
Kako ga nema Velez proigrao
Prvo dobili na pripremnoj Sibenik laganih 2:0 i unistili Siroki 2:5
Hadzikic je proslost, Karic je buducnost
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pejčinović nikako da uhvati ritam, opet povreda
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑28 mar 2025, 23:37Ne znaci ni sto je Hadzikic pozvan da je kvaliteniji golman od Muftica
Kako ga nema Velez proigrao
Prvo dobili na pripremnoj Sibenik laganih 2:0 i unistili Siroki 2:5
Hadzikic je proslost, Karic je buducnost
Zbog Njemackog jezika, ako znas njemacki to je prednost jer bolje se uklapas u svlacionicu.
-
- Kontakt:
Njegovo ce vrijeme vrlo brzo doci,rijetko sam se kada prevario u procjeni nekog fudbalera,ovaj momak je strasan prestrasan igrac,veoma direktan okomit,lucidan sve predispozicije z svjetsku zvijezdu cak ima.Na mene je ostavio jaci utisak nego kada sam gledao Pjanica recimo sa 17 godina,Pjanke jeste bio igracina ali vise dodavac,ali ovaj mali ovo je nesto special.Goalgetter je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:02Kad god Alajbegovic treba debitovati Leverkusen usere partiju, vec ga je par puta to kostalo debija u Bundesligi.

Huseinbasic i Rondic starteri za Keln protiv Paderborna u gostima, jako bitna utakmica na putu prema bundesligi.
Burnic klupa na gostovanju Karlsruhera protiv Herthe.
Burnic klupa na gostovanju Karlsruhera protiv Herthe.
-
- Kontakt:
Kako brate? Kerima nismo vidili u seniorima, a Pjanic je sa 17 god igrao ligu 5, treba Kerima prvo vidjet sa seniorima pa ce se onda moc rec nesto.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:45Njegovo ce vrijeme vrlo brzo doci,rijetko sam se kada prevario u procjeni nekog fudbalera,ovaj momak je strasan prestrasan igrac,veoma direktan okomit,lucidan sve predispozicije z svjetsku zvijezdu cak ima.Na mene je ostavio jaci utisak nego kada sam gledao Pjanica recimo sa 17 godina,Pjanke jeste bio igracina ali vise dodavac,ali ovaj mali ovo je nesto special.Goalgetter je napisao/la: ↑28 mar 2025, 21:02Kad god Alajbegovic treba debitovati Leverkusen usere partiju, vec ga je par puta to kostalo debija u Bundesligi.![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Rondic izuzetno dominantan u duelima i imao najbolju sansu za Koln na odbijancu poslije kornera pucao pravo u golmana doduse imao je malo vremena da reaguje..
evo opet u sansi pravo u golmana..
po meni mi Bazdara trebamo koristit ko krilnog napadaca (barem dok je Dzeko tu) a u rotaciji za vrh napada da imamo Dzeku, Trnokopa, Kulenovica i Tabakovic/Rondic jer su slican tip igraca. Uvijek je dobro imati ovog jednog robusnog da s klupe udje, sjetimo se samo Milana Djurica koji bi mogao jos ruke mozda dati igra u Parmi Seria A jedino ako on nece vise.
Huseinbasic igra nekog CM/AM al za sad neprimjetan.
Evo primise ga. Bilbija odlicno prosao i asistirao za gol. Koja je poveznica nasa s njim koja je sansa da igra za nas?
Smješna je usporedba Alajbegovića sa Pjanićem, Pjanić sa 17 godina igrao redovno liga 1 za Metz, prešao u Lion, sa 18-19 igrao Ligu prvaka protiv Reala na Bernabeu, rjetko se neki naš igrač može usporediti sa Miralemom kada je u pitanju igranje u tinejdzerskim godinama na nivou liga petice i evrposkih takmičenja.Uporediv je jedino Salihamidzic koji je pomalo sa 19 igrao u Hamburgu, posle prešao u Bayern ali daleko da je bio standardan igrač u tim mlađim godinama.Meni je kod Alajabegovića /ono koliko sam gledao/ kvalitet šut i dribling, nema neku brzinu ni trku, defanzivno prilično ne zainteresovan, nisam ubjeđen da će izrasti u top klasu, ako dosegne karijeru Salihovića biće dobro, nadam se da griješim, jer mu kao navijač reprezentacije želim da nadmaši sve naše dosadašnje reprezentativce.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.