Pa pljuvalo se i po Catakovicu dok je bio tu. Tako ce bit prica i za Turkesa kad ode da nije dobio sansu, da je masina, da je bolji od onog ko dodje poslije njega i tako to.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dosta bolje **** igman izgleda u gradjenju napada nego mi, nama se igra zasniva na srecu, nabiji odbij itd. Sreca pa je jos uvjek 00
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Zato što igramo seljački fudbal,odnosno presing i tranziciju.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:35Zasto u ovakvim utakmicama igramo s 6 defanzivnih igraca ?
Soldo,Paskalev,Mujkic,Unusic,Bubanja,Kupresak .
Sta je truhlo u zemlji sarajevskoj?
-
- Kontakt:
Nema ovdje igraca osim Gulise mozemo se mi lagat i d8zati ih ali oni su u par deka sa ovima iz Igmana i mali Djordjevic dobar igrac samo steta sto ga nema,ovo ostalo je samo tu da vadi zivce.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mucno za pratiti.
Na hajr.
Na hajr.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Imamo loptu gotovo 70 % znači nema ni presinga ni tranzicije u ovakvim utakmicama . Moraš kroz pritisak i kreaciju doći do gola.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:37Zato što igramo seljački fudbal,odnosno presing i tranziciju.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:35Zasto u ovakvim utakmicama igramo s 6 defanzivnih igraca ?
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 29 mar 2025, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Rockov,Unušić,Kuprešak,Krđalić,Bugar...sve menađerski igrači
I mi bi lafo da se borimo za titulu...prije će ga Igman zabiti nego mi ljudi konkretniji
-
- Kontakt:
Mi kad imamo loptu tad smo najbezopasniji,samo kad se protivnik otvori i ostavi prostor nešto možemo .bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:40Imamo loptu gotovo 70 % znači nema ni presinga ni tranzicije u ovakvim utakmicama . Moraš kroz pritisak i kreaciju doći do gola.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:37Zato što igramo seljački fudbal,odnosno presing i tranziciju.bordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:35Zasto u ovakvim utakmicama igramo s 6 defanzivnih igraca ?
Čuj kreacija sa Mustafičem,Bubanjom i Krđalićem e jbg ne ide
Mujkic i Guliashvili su igraci, a ovo ostalo truba..
-
- Kontakt:
Ja se nadam da će Turkeš ostati u Sarajevu, jer ako se zarati, sa ovim svojim kretnjama bi sigurno zbunjivao protivnike. Majko draga kakva fosna.
Zadnja izmjena: MirkoPlazibat, dana/u 29 mar 2025, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Jedino kupresak nesto pokusava, eto kakva nam je igra
-
- Kontakt:
O kakvoj vi vise tituli mastate, jeste li realni imalo pa vidis da ti se klima i 3 mjesto vidite li vi??
Igmanu ne mozemo gola zabiti jos cu i oni imali cistu priliku , bjezi ovo je cirkus majkemi bar ovo sto vidim za sada!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Turkes uvijek kontra od lopte , nije pipnuo 2× loptu . Kupresak jedini nešto pokušava.
-
- Kontakt:
Eto Zri jski je prvi pa protiv Slobode bez penala i crvenog nebi uzeli juce pa i Veleza,Igmana u svakoj iskljucili igraca i penal svirali,bude pad forme,povrede itd mada ligu odigrat rekreativno.
Mi smo bez Gulija rang GOŠK-a
-
- Kontakt:
Hahahahhahahahaha koji si ti glupanSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:41Rockov,Unušić,Kuprešak,Krđalić,Bugar...sve menađerski igrači
Turkes cuva nogice , za razliku od njega Butic je na svakoj lopti
Kupresak danas dobar ne bi li procepio vise
Krvare oči fakat. Umjesto da smo bolji u drugom dijelu prvenstva, mi sve gori.
Trenutno korisnika/ca: Mostarac12345 i 13 gostiju.