FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Previše ležeran i lijen pristup
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakva lakrdija i neodgovornost u odbrani, Boze sacuvaj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Umjesto tri lagane pobjede i odmor za igrače pred teze duele u LP , gledaj ti kakve oni tri utakmice igraju 

Treba naguziti svakoga onoga ko laje protiv Upe, pa makar u svakoj trećoj sam sebi zabio.
- Centre forward
- Kontakt:
Kakav pas Oliese za Džemu koji reaguje k'o Hazard, iz onog vakta u Realu.
Tek sam se sad uključio al' stiče se utisak da je Žu Man Ce mog'o bolje kod primljenog gola.
Tek sam se sad uključio al' stiče se utisak da je Žu Man Ce mog'o bolje kod primljenog gola.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Da to što protivnik dolazi do 16 metara kao da nigdje nema nikoga i a slobodno ubacuju i pucaju je krivnja jednog ili 2 igrača...
Znači kada god protivnik dodje do 16 mora biti gol. Ovaj je bio isključivo zbog idiotskog postavljanja Dajera pa i Kima. Koji konj moraš biti da ne gledas ima li nekoga u blizini tebe… yebo ga onaj ko ga dovede, nije mogao u jednom Totenhemu igrati, a sad će spasiti Bayern
-
- Kontakt:
Jest, eto Dier kriv sto igraju ko manekeni čitavo poluvrijeme, nikakve trke i borbe. Čitav tim se ne bori ni 1 %, imaju sreće da ne gube.
Ako ćemo tražiti krivce, onda su to redom Rafa koji nije išao na blok i Kim i Dier koji su gledali i očekivali valjda nabacivanje, maloprije Sane mlitavo dodavanje a Olise zbog toga žuti.Dilah je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:13Znači kada god protivnik dodje do 16 mora biti gol. Ovaj je bio isključivo zbog idiotskog postavljanja Dajera pa i Kima. Koji konj moraš biti da ne gledas ima li nekoga u blizini tebe… yebo ga onaj ko ga dovede, nije mogao u jednom Totenhemu igrati, a sad će spasiti Bayern
Protivnik u 3 dodavanja dolazi do gola a ovi muppeti vraćaju sa 16 metara natrag golmanu.
Je li možeš biti toliki je.eni idiot idiot da kontriraš i kada je nešto očigledno??? Mrsko mi da tražim, ali mora da si nekad reko kako je Dier strašan igrač turim vas na tuki i jednog i drugog.Bundesliga je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:17Jest, eto Dier kriv sto igraju ko manekeni čitavo poluvrijeme, nikakve trke i borbe. Čitav tim se ne bori ni 1 %, imaju sreće da ne gube.
Alo bolan takvih stvari o kojima ti pričaš možeš naći million na svakoj utakmici… to ke dio igre da je to sve mjerilo bilo bi po 50 golova na svakoj utakmici. Dier se kriminalno postavlja odkako je došai u Bayern, nema osjećaj i spor je i direktni je krivac za ovaj gol. Ako loota ide golmanu a on se skloni i pusti je u gol, ne možeš reći kako je kriv i neko na sredini jer nije uklizo. Fudbal se igra sa 11 igrača i ne može sve biti idealno. ali osnove mora biti. Staniša mora ući u drugom.
Ako ćemo tražiti krivce, onda su to redom Rafa koji nije išao na blok i Kim i Dier koji su gledali i očekivali valjda nabacivanje, maloprije Sane mlitavo dodavanje a Olise zbog toga žuti.
Protivnik u 3 dodavanja dolazi do gola a ovi muppeti vraćaju sa 16 metara natrag golmanu
- farinelli123
- Kontakt:
Ovde jedino Muller ako zabije, ovako kilavo.
Videcemo sta ce doneti Palhinha. Nadam se da Leon nije povredjen.
PS: Koliko god Sascha Boey bilo divalj igrac, mislim da je bolja bila neka rotacija da on udje, a Koni Lajmer u sredinu.
Videcemo sta ce doneti Palhinha. Nadam se da Leon nije povredjen.
PS: Koliko god Sascha Boey bilo divalj igrac, mislim da je bolja bila neka rotacija da on udje, a Koni Lajmer u sredinu.
•
-
- Kontakt:
Popusis nam kitu i jednom i drugom, smrdo glupi.Dilah je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:26Je li možeš biti toliki je.eni idiot idiot da kontriraš i kada je nešto očigledno??? Mrsko mi da tražim, ali mora da si nekad reko kako je Dier strašan igrač turim vas na tuki i jednog i drugog.Bundesliga je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:17Jest, eto Dier kriv sto igraju ko manekeni čitavo poluvrijeme, nikakve trke i borbe. Čitav tim se ne bori ni 1 %, imaju sreće da ne gube.
-
- Kontakt:
Bravo Sane, opet pisaj po ovom forumskom smrdi 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Olise. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nema nikakve sumnje da je Olise najbolji igrač na svijetu trenutno.
To Kompany majstire popuši ti Kongolsku kitu ova BLPopusis nam kitu i jednom i drugom, smrdo glupi.
- farinelli123
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sane
Cirevi pucaju kod forumskih neznalica

Cirevi pucaju kod forumskih neznalica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.