Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Slozio bih se s Gegicem da svako svakoga moze dobiti osim Kipra. Nazalost smo na kraju ipak zavrsili s talijanima kojih sam se najvise pribojavao iz treceg sesira...Vec vidim kako je procepilo Mellia, i da nas cak i on zatrpava u sutu za tri poena...Jednostavno su previse namazani kao ekipa/narod, imaju te nezgodne dinamicne bekove (uz DiVicenza jos bolje) ...tako da nije cudo da su i srbiju rijesavali kad su bili uvjerljivi favorit
Bilo bi lijepo da se Garzi zavrse papiri, cisto da se mozemo zahvaliti Nurkicu ako dodje nespreman. Ja bi mu se zahvalio i ako ne dodje PRVI dan priprema; jer bi to bio pokazatelj napuhanog ega koji moze biti toksican za svlacionicu ...Zao mi je ali ja sam izgubio i zivce i vjeru u njega da je neka ekstra klasa nakon ove izuzetno lose sezone...Garza i Kameni (te kapiten Halil) su sasvim dobre opcije i bez njega...Dakle i pored svih zamjerki koje sam imao za Beciragica (sad ga vec postujem) ne bi mu ni najmanje zamjerio ako ovog lika potjera kuci , ako je njegova procjena da moze biti kontraproduktivan
Bice zanimljivo pratiti prijateljske...moramo tempirati formu da budemo najbolji kada je najbitnije. I Castaneda i Gegic ce imati sasvim dovoljno vremena da podignu formu makar na 80% svojih mogucnosti...ali hajde da ne prejudiciramo, valjda se niko od ostalih ne povrijedi, a nazalost od Sulejmanovica vjerovatno nema nista
Bilo bi lijepo da se Garzi zavrse papiri, cisto da se mozemo zahvaliti Nurkicu ako dodje nespreman. Ja bi mu se zahvalio i ako ne dodje PRVI dan priprema; jer bi to bio pokazatelj napuhanog ega koji moze biti toksican za svlacionicu ...Zao mi je ali ja sam izgubio i zivce i vjeru u njega da je neka ekstra klasa nakon ove izuzetno lose sezone...Garza i Kameni (te kapiten Halil) su sasvim dobre opcije i bez njega...Dakle i pored svih zamjerki koje sam imao za Beciragica (sad ga vec postujem) ne bi mu ni najmanje zamjerio ako ovog lika potjera kuci , ako je njegova procjena da moze biti kontraproduktivan
Bice zanimljivo pratiti prijateljske...moramo tempirati formu da budemo najbolji kada je najbitnije. I Castaneda i Gegic ce imati sasvim dovoljno vremena da podignu formu makar na 80% svojih mogucnosti...ali hajde da ne prejudiciramo, valjda se niko od ostalih ne povrijedi, a nazalost od Sulejmanovica vjerovatno nema nista
Idemo pokušat pobijediti sve i vidjeti sa Španijom ko će biti prvi. Tu smo gdje smo s razlogom, i bez da pokušamo da budemo prvi, i na kraju top 3, nema druge.
Zato idemu uživati u ovom putu i procesu!
Zato idemu uživati u ovom putu i procesu!
Baš me interesu je dali je neko otišao ili nazvao onoga našeg Amera što se povrijedi protiv Francuza.
Bruka ako nisu
Nije, bilo je juce i za nas ove 2 i 3, ali mislim da su to u glavnom agencije nase i zajednice/grupe pokupovali.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Znam za pojedinacne, nego mislim na ove pakete, posto je eto juce bilo 2, 3, 4 i 5, ali ocito je bio mozda manji kontigent pa su ostale samo te od 5 i pojedinacne.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
A što ne bi bio skor za nas 4:1
Neka se jednom i nama omakne
Red bi bio
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Kad ce karte pojedinacno pustit na prodaju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema ih jos mnogo ,tko želi da ide speed up!DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2025, 09:10https://www.more.com/cy-el/tickets/spor ... sket-2025/
Pustene su.
Jucer po drugi put gledam utakmicu vs Njem sa zadnjeg prvenstva.
Ne znam ko nas vise poraza kostao u 3. cetvrtini. Tesko se odluciti između sudija i Atica. Atic je bas pretjerao ...
Ne znam ko nas vise poraza kostao u 3. cetvrtini. Tesko se odluciti između sudija i Atica. Atic je bas pretjerao ...
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 30 mar 2025, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
lumani je napisao/la: ↑30 mar 2025, 13:00Nema ih jos mnogo ,tko želi da ide speed up!DamirT je napisao/la: ↑30 mar 2025, 09:10https://www.more.com/cy-el/tickets/spor ... sket-2025/
Pustene su.
Idealna prilika za ljetovanje + tekme .. Ne moze bolje inshaAllah
- Blackwargreymon
- Kontakt:
FIBA objavila najbolje momente kvala.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 13 gostiju.