Niste se cerekali tako protiv Borca.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa dobro nastavite sa uspjesnom pricom nedovodjenja muslimana, nemam ja problem sa tim, vas klub vasa pravila.Lazarov je napisao/la: ↑29 mar 2025, 17:29Bola ti ces nekome drzati lekciju sta ce ko dovodit, priča je uspješna, klub iz grada veličine vogošće ima uspješna prvoligaša, omladinsku školu, košarkaše i ti sad nekom namećeš sta ce dovodit! Totalna nebitna priča! Ja nemam nista protiv klanjanja, ne izvlači iz konteksta ono sto tebi paše, klanjanju i bilo kom vjerskom obredu nije mjesto na stadionu. Točka!Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:56Dobro, opredjeljeni ste na svoju djecu, koliko je ovih sto ste dovodili iz drugih klubova muslimana?Lazarov je napisao/la: ↑29 mar 2025, 15:39
Novokompovani fasisti...te teorije zabranili mozes u svom pašaluke i ovdje likovima poput tebe, u Širokom trenutno u stručnom stožeru ima židova, srba, protestanata! Vas nema jer smo opredjeljeni na svoj omladinski pogon, svoju djecu, ulazemo trenutno u nogometni kamp kakav se nebi ni Barcelona postidjela, ako je loše da guramo svoju djecu(u prvih 11 skoro svaku utakmicu imamo 6-8 svojih igrača) onda je to tvoj i vas problem! Dobili ste jučer dozvolu za sendviče i iftar, unos 20 sendviča, jako malo, mislio sam uistinu da vas vise posti, ali ok, fer je od Širokog za unos sendviča, na poluvremenu vam plastične boce vode prebacivane(moguce ubacivanje u teren)..ali klanjanje prijatelju koliko god ti smatrao to normalnim nije normalno, posebno nav grupa! Isto to mislim za sve vjere i vjerske obrede! Sretan Bajram svim ljudima dobre volje, u zdravlju i veselju ga proveli!
Znaci normalno je da poste, i tebi cudno sto ih malo posti, ali ti nije normalno sto neko klanja? Po cemu si ti to skontao da mi je znati...
Sta tebe ima boliti briga sta ce neko raditi dok te to ne ugrozava? Da su donijeli zastavu islamske zajednice i okacili kao sto tvoji redovno nosaju zastavu Vatikana e to bi bio problem, to je vec nametanje i deklarisanje samo sa jednom vjerom. Znaci dodje neki Skripar ateista, i stoji iza zastave Vatikana, ili zastave na kojoj je kriz. Ovdje 7-8 momaka odvojili 2 minute vremena za nesto sto je njima bitno iz bilo kojeg razloga i to bi valjda svi trebali postovati. Mozda vas uce drugacije tamo ne znam.
Nema druge nego da tebe ubuduce pitaju gdje je mjesto gdje nije, ocito si i efendija i razumijes se i u Islam i propise muslimana.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma Đorić blokirao, šta ti je?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PletaraSaVinom
- Kontakt:
Ovim makadamom su sišli

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nevezano za ovog malog sto mu golman odbrani ali nekada dok je fudbal jos uvjek bio muska igra u citavom svijetu se nije desavalo da golmani odbrane 3 penala u godini dana, a danas jeto postala prava lutrija. Da sam ja trener nekoga tima, igracima koji ovako mlitavo pucaju penale bi lomio noge macolom za lupanje kamena.
Nemoj zezati da je iz Gradačca ?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vjerni navijač Zvijezde.
- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN liga BiH 24/25
FK SARAJEVO - FK IGMAN (0 : 0) 3 : 0
Datum: 29.03.2025 16:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2000
Sudija: Marić Dražen (Bijeljina)
A1: Makarić Bojan (Bijeljina) | A2: Novalić Arnel (Doboj)
Delegat: Radmilović Safet (Goražde)
Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla)

Još ne mogu zabit prvi gol dok im sudija ne svirne kazneni udarac
I ono hoce kup da osvoje puštajući Borcu prvenstvene bodove
Strašno
FK SARAJEVO - FK IGMAN (0 : 0) 3 : 0
Datum: 29.03.2025 16:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2000
Sudija: Marić Dražen (Bijeljina)
A1: Makarić Bojan (Bijeljina) | A2: Novalić Arnel (Doboj)
Delegat: Radmilović Safet (Goražde)
Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla)
Još ne mogu zabit prvi gol dok im sudija ne svirne kazneni udarac
I ono hoce kup da osvoje puštajući Borcu prvenstvene bodove
Strašno
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Sta se desava sa posjetom na Kosevu ? Boze me sacuvaj, propali ko domu kroz poderane gace
Max 1500 na Kosevu
Max 1500 na Kosevu

-
- Kontakt:
Koliko vas bi na grbavici sinoc ?, pa vidis li vremena drug , poprilicno svjeze vrijeme itd…GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:29Sta se desava sa posjetom na Kosevu ? Boze me sacuvaj, propali ko domu kroz poderane gace
Max 1500 na Kosevu![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Mislim da bi pitari trebali dovesti Celika na posudbu, da im zategne odbranu, sad kad nema Gojkovica 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Igman danas mnogo dobar.
Nisu zaslužili ovako visok poraz. Nama jako bitna pobjeda s obzirom da smo izašli iz poraza i da nam nije igralo 5-6 standardnih igrača.
Turkeš operisan od fudbala. Kako je on igrao u Švici, tačno se pitam?
Nisu zaslužili ovako visok poraz. Nama jako bitna pobjeda s obzirom da smo izašli iz poraza i da nam nije igralo 5-6 standardnih igrača.
Turkeš operisan od fudbala. Kako je on igrao u Švici, tačno se pitam?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Tri puta vise sinoc na GrbaviciKosevoZove je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:43Koliko vas bi na grbavici sinoc ?, pa vidis li vremena drug , poprilicno svjeze vrijeme itd…GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:29Sta se desava sa posjetom na Kosevu ? Boze me sacuvaj, propali ko domu kroz poderane gace
Max 1500 na Kosevu![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ti bi tacno na guzicu progovorio da mozes.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:29Sta se desava sa posjetom na Kosevu ? Boze me sacuvaj, propali ko domu kroz poderane gace
Max 1500 na Kosevu![]()
Pa bukvalno isti broj ti bio sinoc na grbavici i danas na kosevu.
Ako vec nisi u BiH, pretrazi po internetu ili se bar raspitaj prije nego krenes lupetati.
Volimo fudbal.HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:05Ma Đorić blokirao, šta ti je?![]()
![]()

Ruka uz tijelo plus napucana lopta. Namjerna greska sudija.HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:05Ma Đorić blokirao, šta ti je?![]()
![]()