Prijatelju taj mali Risitic je dosao da se dokaze on bi preoro teren i gore i dole i bilo bi nesto od njega , na kraju krajeva kad ti vidis da se on bori nije ti ni krivo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nevjerovatno.
Bravo Mustaficu za izboren penal i vrhunsku asistenciju. Guli majstor.
Butic pokazao kako se izvodi penal, trebao je i drugi izvesti.
Soldo loš stoper, sreća pa mu ističe ugovor na kraju sezone.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cuj nije trebao svirati

Nisam ni ja zadovoljan raja ali zar nije malo sto rivalima izmisljaju penale jos treba da nama ne sviraju ono sto je 100% penal kao u Posusju.
Ozbiljno se vidi koliko Gojkovic znaci za ovu odbranu i osjeti se odma nedostatak,mislim da cemo to tek u srijedu vidjeti u punom izrazaju.
Sto se tice Turkesa,ubjedjen sam da je zavrsio sa FKS danas.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma protiv borca je odlično bilo, ni sekunde jedne mokar nisam bio, danas kako vjetar nanosi kišu, ne možeš suh ostati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:42Ma djaba i kisobran kad onako puse i pada. Protiv Borca je padalo bez prestanka ali nije bilo vjetra i bilo je podnosljivije
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Danas Kupresak odigrao najbolju tekmu od dolaska u klub.
ROCKOV
PASKALEV JOVIC MUJKIC
KYEREMEH BUBANJA PAVICIC KUPRESAK
LULIC
BUTIC GULISA
Ovo nam je trenutno najbolje sto imamo.
ROCKOV
PASKALEV JOVIC MUJKIC
KYEREMEH BUBANJA PAVICIC KUPRESAK
LULIC
BUTIC GULISA
Ovo nam je trenutno najbolje sto imamo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Jedini igrac priblizan Gojkovicu makar fizicki je Balta mozda i sa njim probat onaj Despotovic je i vise nego zeznutNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:46Cuj nije trebao svirati![]()
Nisam ni ja zadovoljan raja ali zar nije malo sto rivalima izmisljaju penale jos treba da nama ne sviraju ono sto je 100% penal kao u Posusju.
Ozbiljno se vidi koliko Gojkovic znaci za ovu odbranu i osjeti se odma nedostatak,mislim da cemo to tek u srijedu vidjeti u punom izrazaju.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Aldinov govor tijela pokazuje da je i on svjestan kako hljeba za njega nema u FKS.
I dobro je za sve da ode,ocekivao sam puno vise,ali flop klasicni.
Danasnje prvo poluvrijeme govori o tome kako nam je klupa tanka,i dobro smo to mogli svi da vidimo,na stranu sto je falilo i motiva nakon srijede.
Kup utakmica nece biti ni slicna onoj u srijedu,pogotovo ovoj danas.
Ocekujem borbu do posljednje kapi i ne sumnjam da ce tako i biti,motiva sigurno nece faliti.
U prvi mah sam se sjebo zbog Renata,ali nekako mislim da ova zadnja linija moze odgovoriti zadatku jer nemamo nikakav imperativ u prvenstvu osim sacuvati eventualno trece mjesto.
Martin se namece sad kao glavni stoper,i ja mu vjerujem.
Ipak ovo danas je bilo rutinski.
I dobro je za sve da ode,ocekivao sam puno vise,ali flop klasicni.
Danasnje prvo poluvrijeme govori o tome kako nam je klupa tanka,i dobro smo to mogli svi da vidimo,na stranu sto je falilo i motiva nakon srijede.
Kup utakmica nece biti ni slicna onoj u srijedu,pogotovo ovoj danas.
Ocekujem borbu do posljednje kapi i ne sumnjam da ce tako i biti,motiva sigurno nece faliti.
U prvi mah sam se sjebo zbog Renata,ali nekako mislim da ova zadnja linija moze odgovoriti zadatku jer nemamo nikakav imperativ u prvenstvu osim sacuvati eventualno trece mjesto.
Martin se namece sad kao glavni stoper,i ja mu vjerujem.
Ipak ovo danas je bilo rutinski.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Isto sam mislio napisati.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:58Jedini igrac priblizan Gojkovicu makar fizicki je Balta mozda i sa njim probat onaj Despotovic je i vise nego zeznutNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:46Cuj nije trebao svirati![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
malo nervozan decko zipa mu postove, sef direktor sve u jednom

....sve drugo će proći!
Čestitke prije svega raji koja je bila danas na stadionu, drug mi reče da je bio gori onaj pljusak nego sva kiša prošlu srijedu a zatim i igračima na pobjedi i psihološkom podizanju nakon Borca i povreda Gojkovića i Beganovića. Situacije koje mogu znatno u negativnom smislu uticati na cijelu ekipu.
Još jednom BRAVO!
Još jednom BRAVO!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Ja ponio kesu crnu za smeće 120 l da je nabacim preko stolice i rahat sjedeći pogledam na kraju, inače ne nosam kišobran, morao je navući na sebe. Kiša je padala vodoravno
Prvo poluvrijeme mučno za gledati, u drugom naročito poslije gola malo smo se dohavizali a i to jer se Igman nešto više otvorio.
U prvom iako svi manje više tanki, Turkeš po mom mišljenju najtanji. Za njega je Butić svemirski brod. Nisam imao ni najmanju sumnju da će on pucati penal i pogoditi.
Šteta zbog Guliashvilija bio je blizu het-trika.
Odbrana bez Gojkovića djeluje tanka, dva puta su gosti imali 1 na 1 i jos dvije sanse opasne jednu glavon drugu kad je lopta po podu prosla cijeli kazneni.
Kakogod, elhamdulillah, važno je sa su 3 boda upisana. Idemo dalje!

Prvo poluvrijeme mučno za gledati, u drugom naročito poslije gola malo smo se dohavizali a i to jer se Igman nešto više otvorio.
U prvom iako svi manje više tanki, Turkeš po mom mišljenju najtanji. Za njega je Butić svemirski brod. Nisam imao ni najmanju sumnju da će on pucati penal i pogoditi.
Šteta zbog Guliashvilija bio je blizu het-trika.
Odbrana bez Gojkovića djeluje tanka, dva puta su gosti imali 1 na 1 i jos dvije sanse opasne jednu glavon drugu kad je lopta po podu prosla cijeli kazneni.
Kakogod, elhamdulillah, važno je sa su 3 boda upisana. Idemo dalje!
Nekako je prošlo ispod radara ovdje, bar ovo poslije iftara što sam stigao pročitati. Kuprešak odigrao fenomenalno, ima dosta oscilacija, nekad je među najgorim, nekad među najboljim. Danas stvarno jedan od boljih i želim mu što više tekmi kao danas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma znam zato i kazem, bar bi presing imali konstantan na zadnju liniju. Ne znam koji je razlog da ne dobija sansu.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 20:19Prijatelju taj mali Risitic je dosao da se dokaze on bi preoro teren i gore i dole i bilo bi nesto od njega , na kraju krajeva kad ti vidis da se on bori nije ti ni krivo
Mislim da nema bolje prilike nego protiv Goska sad, covjek je navikao da igra po njivama, mislim da mora dobiti priliku u prvoj da igra.
- luckystrike
- Kontakt:
Izvini alistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑29 mar 2025, 15:26Hamza prosle godine nekad ovako u martu protiv Igmana proradio do kraja nije stao,sad ce se isto desiti sa Aldinom aBd

Gdje nam je Turkešov jaran da nam pojasni da je on zapravo igračina i da je i on sam bio igrač i da ovo što radi na terenu je zapravo fenomenalno?
-
- Kontakt:
Gulija ako pustimo ispod jedno 7 8 mil eura budale smo... kakav trk s loptom covjek ima ono je strasno,dugo nisam vidio nekog igraca da je ovako napredovao sjecam se kada je tek dosao i odigrao par onih utakmica,haman da je posudba u Velezu uradila svoje.Soldo protiv Borca i danas očaj nesiguran do bola,Bugar ima dobru dugu loptu i treba to koristit cesto pogotovo trazit Gulija.Pratim nas klub 26 godina ne znam da sam gledao goru desetku i sa pozicijom i brojem na dresu od Mustafica neka me neko ispravi ako grijesim.Srce za sve horde kojima ni kisa ne moze nista 
Brani ovaj Pršljen iz Goška.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mašala, stranica i stranica se ispisalo tokom utakmice. Da smo bar toliko ažurni kad su u pitanju odlasci na utakmice.
Vrijeme prvo poluvrijeme sasvim okej, ali zato kad zapuha u drugom, pa kad krenu kiša..
Dobro je neko napisao maloprije, kiša pada vodoravno
Što se utakmice tiče, prvo poluvrijeme loše, blijedo. U drugom smo bili solidni, vidjelo se da su ušli prvotimci.
Turkeš odron, ne znam šta je ono.. Krdžalić nije oduševio, ali nije ni brutalno loš, može daleko bolje. Kuprešak solidan danas, Mujkić dobar. Butić ponovno dobar, trenutno je najbolje da on igra u paru sa Gulashom.
Vrijeme prvo poluvrijeme sasvim okej, ali zato kad zapuha u drugom, pa kad krenu kiša..
Dobro je neko napisao maloprije, kiša pada vodoravno

Što se utakmice tiče, prvo poluvrijeme loše, blijedo. U drugom smo bili solidni, vidjelo se da su ušli prvotimci.
Turkeš odron, ne znam šta je ono.. Krdžalić nije oduševio, ali nije ni brutalno loš, može daleko bolje. Kuprešak solidan danas, Mujkić dobar. Butić ponovno dobar, trenutno je najbolje da on igra u paru sa Gulashom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
7-8 miliona eura možeš dobit ako prodaš Guliashvilija i još jedno 7-8 igrača istovremeno. Mustafić danas sasvim ok odigrao.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:06Gulija ako pustimo ispod jedno 7 8 mil eura budale smo... kakav trk s loptom covjek ima ono je strasno,dugo nisam vidio nekog igraca da je ovako napredovao sjecam se kada je tek dosao i odigrao par onih utakmica,haman da je posudba u Velezu uradila svoje.Soldo protiv Borca i danas očaj nesiguran do bola,Bugar ima dobru dugu loptu i treba to koristit cesto pogotovo trazit Gulija.Pratim nas klub 26 godina ne znam da sam gledao goru desetku i sa pozicijom i brojem na dresu od Mustafica neka me neko ispravi ako grijesim.Srce za sve horde kojima ni kisa ne moze nista![]()
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Amidzaa, Beli98, bhfanatic14, boki86, Cwirek, Ferroviere1987, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, Lecler, leo1946, macahz, Rajvosa4ever, rimljanin90, Serha, strahmeipomisliti, THEC, Venom i 176 gostiju.