I onda upalim ovo Borac Gosk. Smijesno

TrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:06Bjezi govedo odavde yebo ti pas mater sugavu.nasborik je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:59Milina je citati ove komentare hahaha
Ovo bi bila velika nepravda da je ostalo 0-0, nasi igraci da su imali imalo koncentracije mogli smo dati 3 gola minimum
23-4 u sutevima
70-30 posto posjed lopte
I kada su promasili penal vjerovao sam u pobjedu, i u 85 min vjerovao sam u pobjedu ova ekipa ima karakter i to je i pokazala u evropi. Gledacete jos dugo Borac jak naviknite. Gazi! Lomi!
Aj Borac!
Idi se okupaj imbecilu,yebo ti Mile pokoljenja
Nervoza, Nejebica, Borac, sta je dijagnoza..
Sram te bilo ovo je sportski forum ti ces mene tjerati sa foruma,jel tvoj. Kad zabrane zakonom da mi iz Republike Srpske ne smijemo se registrovati, ja cu to postovati.. Aj Borac!
Bravo druze. Ziva istina. ZivioRiquelme1921 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:15Čak bih volio da Borac osvoji titulu ispred Zrinjskog. Prvo što igraju puno ljepše a drugo što niko ne vidi protekcije i guranja koja ima Zrinjski. Ista su kao i ona koja ima Borac.
Drž’te lopova.Riquelme1921 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:15Čak bih volio da Borac osvoji titulu ispred Zrinjskog. Prvo što igraju puno ljepše a drugo što niko ne vidi protekcije i guranja koja ima Zrinjski. Ista su kao i ona koja ima Borac.
Eto izuzmimo Dzeku i Modrica. Jednog jedva cekali da se rijese, a drugi odigrao sezonu kao posudjen igrac. Sto se tice Guliashvilija, sigurno da jeste najbolji igrac lige, to nikako ne sporim. Samo je pitanje da li je bas najbolji u istoriji citave lige, ako uzmemo u obzir kakvi sve igraci su igrali u nasoj ligi.AVNOJ je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:09Da, razlika medijski je neuporediva ali Džeko, Modrić šta su oni pokazali u ligi??? To je bezveze poređenje.DamirT je napisao/la: ↑29 mar 2025, 22:06Ima makar 5 boljih igraca od Guliashvilija od osnutka lige. Jedino sto je danas sve zivo popraceno medijski, ali sigurno nije najjaci igrac ikad u ligi. Evo iznad kolega nabrojao igrace koji su 99% bolji od njega.
Dajem ruku u vatru da lik ne bi bio ni primijecen da je igrao kada i gore pomenuti igraci.
Škoro, Štilić, Obad, Bešlija, Hota sve igrači koji su za klasu bili bolji u svoje vrijeme nego sad Guliašvili.
Ali je vrijeme drugačije i nije moguče to poredit kao što se ne može poredit Pape i Džeko različita vremena svaki od njih junak svog vremena.
Guli je trenutno najbolji koliko je dobar vidjet ćemo to njegovoj internacionalnoj karijeri.
Opsesija ne jenjavaKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 mar 2025, 21:54Ne znam koliko ste svjesni da zivimo u svijetu gdje je FK Sarajevo “Div”, a Djipke “Gospodin”. Hvala vam![]()