sarajevo jedini klub koji se bori za bh fudbal! jes da je velez prvi poceo, iskasapljen kaznama, praznim stadionom, suspenzijom predsjednika, drakonskim kaznama, navijaci u zatvoru zavrsavali ali fks se i tad borilo za bh fudbal.jurisicduska je napisao/la: ↑30 mar 2025, 08:28Prvo Bajram Barecola, drugo sto bi se klubovi dizali ?maha1 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 06:47Meni nije jasno jedno sam kako ovo se moze vise trpit ,a oke ...moze jedna tekma nekog se zakinuti pogurat ili tako ali citavu sezonu da ovo gledas i da niko nista ,a to nije vise nimalo dobro...Svi klubovi trebaju se dic protiv ovoga, zato nam i jest situacija kakva jest .Nece se nikada popraviti dok se mi ne popravimo..Svi navijači trebaju napravit pritisak protiv svojih klubova da krenu oni bar nesto cinit ,a ne sutit ili je i njima stalo samo nek pare se vrte...Dosta vise!
Nekom daš kup poslije 100 godina bez trofeja šute
Neko ni ne može bolje i sa sudijama i bez sudija i zadovoljni su
Nekom das malo pozajmice
Imaš jednog ozbiljnog konkurenta kojeg trebaš povaliti
Kompenzirat će oni Gosku ovo negdje i svi sretni
Na kraju jedini klub koji nije plasiran kako zaslužuje je Sarajevo i njega si iskasapil 10 bodova i ubili samopouzdanje dok su svoje bildali nizovima pobjeda , sto bi se iko zalio ? Mi se eto nešto žalimo a ne možemo ništa promijenit, šuti i trpi , zapamtit dobro, i u drugu ligu s njima i ne dat im da uđu nikad i tamo ih uništavat sistemski jer su zaslužili
ili su ono raspucavali prijateljski penale s borcem, dok se borac zadovoljavo evropom.. sad im igra samo titula, pa jbg nema vise gore mjesta za vas.. mirvic je mogo slijediti kasuma i ostati u 4R al tad je bilo doba grljenja, hladno bilo..