FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
olise do sad u bayernu pokazao vise nego sane
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jako bitna pobjeda. MoTM Sane 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Urbig ponovo prima smijesan gol.
Koliko god stoperi ne pokusavali da blokiraju sut, ovaj gol ide na njegovu dusu.
Brane se protiv Paulija, protiv Uniona su isto radili i primili gol.
Palhinha je zasluzio novi crveni karton.
Sve u svemu, nije bajno, moraju se uozbiljiti.
Koliko god stoperi ne pokusavali da blokiraju sut, ovaj gol ide na njegovu dusu.
Brane se protiv Paulija, protiv Uniona su isto radili i primili gol.
Palhinha je zasluzio novi crveni karton.
Sve u svemu, nije bajno, moraju se uozbiljiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Godinama u nazad imamo ovaj problem, koliko protivnik uputi udaraca u okvir gola, toliko puta i poentiraju a da ne pricam o golu iz prvog suta, to je jos ucestalije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Kada se zadnji put desilo da ovako jedna "slabašna" ekipa na AA ne dobije nijedan žuti karton, a, recimo, zabije dva komada ?
Nije ovo dobro, imamo previše turbelencija u sistemu, al' 'ajde, vidjećemo šta će iz svega ovoga da se izrodi.
Mi smo se nekako doveli u situaciju da nam je Dier najkompletniji štoper. To isto mnogo toga kazuje.
Nije ovo dobro, imamo previše turbelencija u sistemu, al' 'ajde, vidjećemo šta će iz svega ovoga da se izrodi.
Mi smo se nekako doveli u situaciju da nam je Dier najkompletniji štoper. To isto mnogo toga kazuje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Naravno da je ozbiljno… jedino Yamal mu je konkurencija, što jaran iznad reče rapsodija od fudbala, a ubitačno djelotvorno.
Oscilacije su recept za najavljenu bruku protiv jače ekipe.
Primit na domaćem terenu dva gola od St. Pauli-a je sramota.
Stay tuned.
Primit na domaćem terenu dva gola od St. Pauli-a je sramota.
Stay tuned.
je l sarkazam, da znam za poslije?
Teske su ovakve utakmice za igrati, poslije reprezentativne pauze, Lever dosao na -3, pobjeda obavezna, protivnik nema sta izgubit, sve to igra ulogu.
Gubitak Upe i Daviesa je bas veliki udarac, ovaj Ito ispade bas Jeremija neki puhnes u njega on se ozlijedi, Dier je dobar kao backup, za duze staze ne znam bas. Ali sta je tu je, guraj dokle ide.
I dajte malo smanjite tenzije sa psovkama i vrijedjanjem na forumu, na pristaje to odraslim ljudima.
Gubitak Upe i Daviesa je bas veliki udarac, ovaj Ito ispade bas Jeremija neki puhnes u njega on se ozlijedi, Dier je dobar kao backup, za duze staze ne znam bas. Ali sta je tu je, guraj dokle ide.
I dajte malo smanjite tenzije sa psovkama i vrijedjanjem na forumu, na pristaje to odraslim ljudima.
Blok, čisto jer si postao član woke grupe foruma, nisam vjerovao da Bayernovac može spasti na kindergarten foruma, ali eto, hoće ljudi da su retardirani i da imaju pažnju na forumu, uživaj sa dilahom i onaj stalkerom armandom kako se već zove na forumu.

Ito je pokazao u ovom kratkom vremenskom periodu da nije ni blizu igrača za kojeg možeš reći da je kalibar za Bayern.Zlaja83 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 18:24Teske su ovakve utakmice za igrati, poslije reprezentativne pauze, Lever dosao na -3, pobjeda obavezna, protivnik nema sta izgubit, sve to igra ulogu.
Boey 30 miliona
Ito 23,5 miliona
Palhinha 51 milion
Da li se moglo naći možda dva bolja igrača za 100 miliona eura? Ito je ok, 23 mil nije nešto u ovom vremenu kao back up igrač, kao bek bez veze, kao stoper nije dobijao priliku da vidimo.
Zabrinjavajuća je ova transfer politika Bayern osim mladih snaga u 2 timu ili juniorima, tu se radi fenomenalan posao. Onaj Desire, na koga sam i sam žugao legao bi nam žestoko umjesto indisponiranih krilnih igrača.
Ovo sa odbranom je šou, nije da se nije ulagalo, od francuza prije par godina, pa najboljeg stopera Italije, pa odličnog igrača Leipziga, top igrača u Stuttgartu, sve u teoriji dobro ali čim su obukli dres Bayern space jam efekat.
Vjerujem više da je do sistema kojeg igra Bayern s tim da je Upamecano po prirodi kiks igrač, to je neosporiva činjenica. Ovo sa Daviesom je katastrofa po mnogim osnovama, tranzicija ne postoji, dupli prodori po lijevoj strani ne postoji, ulazak u leđa protivnika...sjećate se Lahma i Robbena i Alabe i Riberya kako su to radili, to je bio super Bayern.
Po meni je povredom Daviesa zatvorena priča oko LP, nadam se da griješim, Ito nije klasični bek, Portugalac smijurija na beku. Drugi bek Stana isto back up igrač, Boey amater, barem tako djeluje otkad je kod nas. Gdje nestade njegova eksplozivnost ostaje pitanje.
Raduje što se probudio vezni red i konačno Sane počeo ličiti na nešto.
Ma onaj licemjerni kreten jedva cekao da Dier napravi gresku da bi ponovo mogao pisati romane koje niko ne cita.Bundesliga je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:17Jest, eto Dier kriv sto igraju ko manekeni čitavo poluvrijeme, nikakve trke i borbe. Čitav tim se ne bori ni 1 %, imaju sreće da ne gube.
Olise i Kane su 80% ove ekipe. Da nije njih dvojice Kongolac bi vec odavno bio u ogromnim problemima.
Ova dva kretena puse jedan drugom i za Bajram, gluho bilo.Balon je napisao/la: ↑29 mar 2025, 21:06Ma onaj licemjerni kreten jedva cekao da Dier napravi gresku da bi ponovo mogao pisati romane koje niko ne cita.Bundesliga je napisao/la: ↑29 mar 2025, 16:17Jest, eto Dier kriv sto igraju ko manekeni čitavo poluvrijeme, nikakve trke i borbe. Čitav tim se ne bori ni 1 %, imaju sreće da ne gube.
Olise i Kane su 80% ove ekipe. Da nije njih dvojice Kongolac bi vec odavno bio u ogromnim problemima.
Bajrambarećula ljudi i momci, ko slavi današnji praznik.
Gledaj ovog škarta:
Gledaj ovog škarta:
Hiroki Itō has sustained another metatarsal fracture and will be sidelined for several months
A neki još prozivaju Hernandeza koji se bar ozlijeđivao jer je uvijek išao 120%, ovi sad se ozlijeđuju kod proslava...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Godine kada nismo imali povrijeđene igrace smo i osvajali ligu prvaka dok smo u svakom drugom slucaju ispadali upravo zbog nedostatka povrijedjenih igraca a mahom su to bili igraci iz prvih 11.
Prekinuti posudbu Aznoua pod hitno.
Ma ko da je to samo zbog toga. Evo Real prolazi tezak dvomec sa neki Asenciom na stoperu i bez glavnog desnog beka.Omerbavarac je napisao/la: ↑30 mar 2025, 11:10Godine kada nismo imali povrijeđene igrace smo i osvajali ligu prvaka dok smo u svakom drugom slucaju ispadali upravo zbog nedostatka povrijedjenih igraca a mahom su to bili igraci iz prvih 11.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šteta za Ita jer ufatio je dobru formu nakon povrede i opet ga zadesi ista.Treći put obnavlja istu povredu znači da je imao problem i u Stuttgartu.Postavlja se pitanje kako je uspio proći ljekarski pregled.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ukleti, nema drugog objasnjenjaOmerbavarac je napisao/la: ↑30 mar 2025, 11:10Godine kada nismo imali povrijeđene igrace smo i osvajali ligu prvaka dok smo u svakom drugom slucaju ispadali upravo zbog nedostatka povrijedjenih igraca a mahom su to bili igraci iz prvih 11.

Ovako i Lewa pa nismo imali napadaca u polufinalu.
Mljelo se jedne te iste non stop, sad to dolazi na naplatu.
Onim kanadskim klaunima bi trebalo dati da plaćaju Daviesov ugovor dok se ne oporavi.
Onim kanadskim klaunima bi trebalo dati da plaćaju Daviesov ugovor dok se ne oporavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.