Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Dedić
Ma ovo je cisti faul na njemu bio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
U zadnje vrijeme razocaravajuci nastupi i u klubovima i repci. Sreca pa ga Pjanic uvali u Marseille inace bi u nekom Hoffenheimu il Augsburgu zavrsio. 

Ne znam je li ikad dobru utakmicu odigrao na ovoj poziciji eto.
Što prije shvati da je desni bek, i koliko desni toliko i bek, bolje ce biti za njega.
Ja se samo bojim da mi imamo prevelika ocekivanja od njega. Ovo sto radi ove godine je loše, jako loše.
Što prije shvati da je desni bek, i koliko desni toliko i bek, bolje ce biti za njega.
Ja se samo bojim da mi imamo prevelika ocekivanja od njega. Ovo sto radi ove godine je loše, jako loše.
-
- Kontakt:
Zna on da je desni bek, ali je primoran igrati lijevo, jer je ovaj Brazilac na desnoj strani neizostavan dio prve postave
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nova je sredina i bolji nivo fudbala. Naviknut ce se.
Jest. Čistokrvni. Lijevo kada igra stalno ga balans vuče u sredinu, ne zna istrcati po liniji a pogotovo lijevom (kvalitetno) centrirati. I svaki put ide unutra, i svaki put ljudi znaju šta će uraditi.
U onom momentu kad je pomislio da je polivalentan igrač, od tada mu forma rapidno pada.
-
- Kontakt:
3 pozicije mu je trener večeras promijenio u 45 minuta i ni na jednoj nije bljesnuo.
Ona priča da se ljepše osjeća na lijevoj strani je za malu djecu, ne može i ne zna igrati tamo. Iskreno se nadam da će ovo s njim izaći na dobro.
Ona priča da se ljepše osjeća na lijevoj strani je za malu djecu, ne može i ne zna igrati tamo. Iskreno se nadam da će ovo s njim izaći na dobro.
+1Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 19:183 pozicije mu je trener večeras promijenio u 45 minuta i ni na jednoj nije bljesnuo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izgleda da mu ovaj Marseille moglo biti nesto najgore u karijeri.
Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 19:183 pozicije mu je trener večeras promijenio u 45 minuta i ni na jednoj nije bljesnuo.

To se znalo odmah, ljudi hvalili transfer, Marsej nikad nikoga ne uspije prodati, skuplja propale talente i igrace u silasku karijere. Bolji bi mu transfer bio Roma, iako je i ona cirkus zivi.
-
- Kontakt:
Ma ne moraju ga ni prodat. Sta fali da provode citavu karijeru tamo, liga 5, borba za LŠ itd. Vecina igraca su nam cjastasi, turska itd ovo je top.
Kod Francuza na sake jedne ruke mozemo navesti igrace iz BiH. I sada kukati zbog Dedica u Marseju.
Varesanovic, Konjic, Ibisevic, Pjanic i Kolasinac da su prikolko tamo igrali u 30 godina.
Popravite me, jos neko?
Varesanovic, Konjic, Ibisevic, Pjanic i Kolasinac da su prikolko tamo igrali u 30 godina.
Popravite me, jos neko?
Gledam današnje kolo francuske lige i nešto razmišljam:
Touluse - Brest
Hamulić
Angers - Rennes
Šabanović
Auxerre - Montepelliere
Dizdarević, Omeragić
Lille - Lens
Čelik
A u suštini od svega jedno veliko ništa.
Touluse - Brest
Hamulić
Angers - Rennes
Šabanović
Auxerre - Montepelliere
Dizdarević, Omeragić
Lille - Lens
Čelik
A u suštini od svega jedno veliko ništa.
prcic sabanovx celik hamulic,,, bilobi jos negomi mrsko trzit nisam ponijo naocale
menstrual
Ja ne kontam. Mnogi nam reprezentaciju nazivaju cvajtaskom, sporovskom il cak varoskom ponekad. Selektora zbog poziva cvajtasima se neumorno proziva.
A da smo u ovo godina od te trojice dobili jednog konkurentnog reprezentativca, jednog prikolko.
Celika namjerno izostavljam. Neka momku 1-2 sezone koje god francuske lige
Al pricati o Dedicu i zivotnom promasaju, barem zbog reprezentacije, malo je nategnuto.
Dao bog kao sto nije, pa da u 23 igraca imamo njih 5 iz 1. francuske lige. Bili bi nesto bolji od trenutnog ...
Aja, bio je i Spaha tamo jednu sezonu ...
-
- Kontakt:
Ahbabu, u svakom tvom postu postoji jedna riječ: prikolko.Drum je napisao/la: ↑30 mar 2025, 20:47Da su prikolko tamo igrali. Gore spomenuti nisu vrijedni spomena.
Jos sam u dole u postu spomenuo Spahica koji je fino odigrao u Montpellieru.
Heh, ne znam s kojeg kraja naše lijepe si i gdje se ova riječ koristi, ali s obzirom da nije standardizovana, de nam je rastabiri živ bio