HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Recite Alemu da se šalite!!!

Takodjer je bilo govora na sastanku kako ce FK Sarajevo morati vratiti naziv FK Torpedo a da ce FK Zeljeznicar morati vratiti NK,zbog ucestalog kukanja FK SLobode bit ce joj dozvoljen nastup u pretkolu lige ueffa bez obzira na njihov plasman u prvenstvu,to ce bit GRATIS od ueffe i fife,znaci i dalje cemo ostati na sadasnjem koeficijentu ,tj 4 kluba u evropi plus FK Sloboda!ŠB.TRN je napisao/la:Recite Alemu da se šalite!!!![]()
![]()
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
Ma glavno je da Hrvatski klubovi ne mogu ispasti,HNK Zrinjski,NK Široki Brijeg i NK Željezničar!!!Drago mi zbog Slobode sto ide u Europu!!!Sta govore,hoce li Velez renovirati skelu,cuo sam da ce drugu vrstu drveta stavljati,i da vise nece biti dozvoljeno ovčarima iz Podvelezja da na livadi u Vrapcicima napasaju stada!!!

Samo za Aleksandra velikog koji je moderator(nadam se da necu dobiti ban zbog ovoga niti da ce ovaj post biti izbrisan) dokaz da ovaj portal ipak provodi sistematsko blacenje HSK ZRINJSKOG!

KAKO JE NOVO PANIĆ NAPLAĆIVAO REZULTATE!
Slika utakmce Zrinjski Sarajevo u kojoj se igraci sarajeva zale "optuzenom" sudcu !Zakljuvak Panic primio lovu od Zrinjskog!
Evo vam malo slika Nove panica bez Zrinjskog u pozadini pa stavite na naslovnicu umjesto ove kad vec ne provodite hajku na Zrinjski!

Slika utakmce Zrinjski Sarajevo u kojoj se igraci sarajeva zale "optuzenom" sudcu !Zakljuvak Panic primio lovu od Zrinjskog!
Evo vam malo slika Nove panica bez Zrinjskog u pozadini pa stavite na naslovnicu umjesto ove kad vec ne provodite hajku na Zrinjski!

Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Moj komrad, oni meni ništa ne vjeruju. Ja danas prolazim kraj Staklene banke, kad vidim već su natpis stavili na zgradu i ostaklili Beusom ured. Evo vidite crvenom strijelicom sam vam označio:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Hoce taj neki Kajtaz biti u istoj zgradi sa Beusom?Chelsea_CBH je napisao/la:Moj komrad, oni meni ništa ne vjeruju. Ja danas prolazim kraj Staklene banke, kad vidim već su natpis stavili na zgradu i ostaklili Beusom ured. Evo vidite crvenom strijelicom sam vam označio:
Zasto sistematiski postavljas slike Veleza?? Neznam jeli bas vas blate, ali znam da inace vole FKS... Prije bih rekao da tepaju FKS nego sto vas blate...komrad je napisao/la:Samo za Aleksandra velikog koji je moderator(nadam se da necu dobiti ban zbog ovoga niti da ce ovaj post biti izbrisan) dokaz da ovaj portal ipak provodi sistematsko blacenje HSK ZRINJSKOG!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Ne znam stvarno tko je u tom Komitetu za normalizaciju, jer još ništa službeno nije saopćeno. Ne znam ni za Kajtu, ni za Barbareza ni za kog, samo znam da nova Premijer liga kreće iduće sezone u ovom formatu, te da je Beus predsjednik, a Zrinjski stalni član lige. To je i službeno potvrđeno.komrad je napisao/la:Hoce taj neki Kajtaz biti u istoj zgradi sa Beusom?Chelsea_CBH je napisao/la:Moj komrad, oni meni ništa ne vjeruju. Ja danas prolazim kraj Staklene banke, kad vidim već su natpis stavili na zgradu i ostaklili Beusom ured. Evo vidite crvenom strijelicom sam vam označio:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Igrač HŠK Zrinjski je bio i u offside prije nego što je sudija izmislio penal. Dupla greška. Bože sačuvaj. Garant slučajno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
U zaleđu ili mislis nedozvoljenoj poziciji,bio nebio 0:3!avlami97 je napisao/la:Igrač HŠK Zrinjski je bio i u offside prije nego što je sudija izmislio penal. Dupla greška. Bože sačuvaj. Garant slučajno.
Sta kaze Wagner,protiv vecih amatera u obrani nije igrao!
Citav dan u kaficu ismijavali onu dvojicu sto ih na 1m napravi budalama!
da i o Panicu se piše sistematski, samo zbog njegovog imena. u stvari, još je gore što je on Hovo, a sistematski se izbjegava napisati to slovo nego se piše Novo, a neki čak idu tako daleko da pišu Fovo.komrad je napisao/la:Samo za Aleksandra velikog koji je moderator(nadam se da necu dobiti ban zbog ovoga niti da ce ovaj post biti izbrisan) dokaz da ovaj portal ipak provodi sistematsko blacenje HSK ZRINJSKOG!
cak mislim da ga upravo zbog toga i proganja ovaj neki njemački sud. kakva sistematska hajka.
izvinjavam se ako sam koga uvrijedio, ali zaista vise nisam mogao da odolim a da se ne nasalim na ovu smijuriju.
Admine 
jbg... Nicija nije do zore .... 
Ma glupo je raspravljati,svatko ima svoje neko vidjenje stvari,nadam se samo da ce ovaj info na ovoj temi ostati cisto kao dokaz nama simpatizerima zrinjskog,jer na nasu zalost mi tako to dozivljavamo,vi drugcije i to je to!admin je napisao/la:jbg... Nicija nije do zore ....
ma ostaće, što ne bi ostalo.
Sarajevo bi ozbiljno moglo ugroziti svoje mjesto pogotovo jer im igraci nemaju pola godine placa i premija,pa su neki u strajku nekih 5,6 igraca,atmosfera u klubu im je nikakva a pitanje je dali bi i dobili pravo nastupa u evropi jer igraci im nisu ispostovani a dobro znamo pravila ueffe i fife kako niti jedan igrac ne smije potrazivati novac od kluba koji ce nastupati u njihovim natjecanjima,naravno ako se suspenzija ovoga nakaradnog saveza ukine prije odluke tko ce a tko nece u evropska natjecanja!
majke ti ne lazi ,samo mnozi frajer sa 2 ccccc ..komrad je napisao/la:Sarajevo bi ozbiljno moglo ugroziti svoje mjesto pogotovo jer im igraci nemaju pola godine placa i premija,pa su neki u strajku nekih 5,6 igraca,atmosfera u klubu im je nikakva a pitanje je dali bi i dobili pravo nastupa u evropi jer igraci im nisu ispostovani a dobro znamo pravila ueffe i fife kako niti jedan igrac ne smije potrazivati novac od kluba koji ce nastupati u njihovim natjecanjima,naravno ako se suspenzija ovoga nakaradnog saveza ukine prije odluke tko ce a tko nece u evropska natjecanja!
ajde ti i ostala ekipa lagano sponzora trazite...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ocekujem sigurnu pobjedu zrinje u nedjelju
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Probisvjet
- Kontakt:
I siguran penal!Rosas7 je napisao/la:ocekujem sigurnu pobjedu zrinje u nedjelju
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ako si doso provocirati,ajde lagano odleprsaj sa temeProbisvjet je napisao/la:I siguran penal!Rosas7 je napisao/la:ocekujem sigurnu pobjedu zrinje u nedjelju![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.