Hahah dusmane
Zeljeznicar i Sarajevo 33 trofeja
Olimpik kup BiH, Slavija kup BiH, Famos polufinale kupa Jugoslavije
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Hahah dusmane
Dzaba kad to ne moze koristiti reprezentacija ni u jednom sportu jer opet nisu (pretpostavljam) ispunjeni uvjeti da igra npr fudbalska reprezentacija. To je dobro za klubove, za reprezentaciju ipak treba vecih ulaganja.NoDi80 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 13:52Grade si se i ostalimaDamirT je napisao/la: ↑30 mar 2025, 13:49Pa nije da je Sarajevo ulozilo pare u sportsku infrastrukturu. Jedino sto se Grbavica pomalo gradi, ovo ostalo goli qrc realno.NoDi80 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 13:25
Pa vi birate vlast u Zenici, a ne mi
Vasi dobiju pare i oni ih kontrolisu
Sad spinujes brate isto Dodik
Svugdje ti je glavni grad najrazvijeniji
Pa nije ni Graz ni blizu Beca pa niko ne govori tako
I Austrija igra samo u Becu i ne zali se niko
Tuzlanski kanton: 450,1 milion KM
Ilidža: 413,6 miliona KM
Novi Grad: 395 miliona KM
Zeničko-dobojski kanton: 334,8 miliona KM,,
Znaci dvije opcine u Sarajevu vise uplate nego cijeli Zenicko dobojski kanton, a samo nesto kukate
Niste marke ulozili u sportsku infrasturkturu i hocete stadion
Znaci nema logike praviti stadion u Zenici
Prvo sto nema aerodroma, a dalje ne moram nabrajat
Pogledaj Radnik Hadzici, Slavija, Igman Ilidza, Famos Hrasnica, Famos Vojkovici, Romanija sve su to klubovi sad u rangu Celika
Pogledaj Olimpik se vraca i stadion ce biti ko bombona
Zeljo uskoro radi novi jug, teren i renoviranje
Pitari kamp imaju, igman ima kamp, evo rece onaj Famosu grade dvoranu
Dosta manjih klubova sad imaju potsticaj i to ce par godina biti sve jace i jace
Niste vise u stanju ni popunit stadion jer su vam karte preskupe. Tuzno selo.L_blancos je napisao/la: ↑30 mar 2025, 13:47Kaže niste marke ulozili u sportsku infrastrukturu, a zenica ima daleko najrazvijeniji strukturu za atletiku, ubjedljivo najbolju dvoranu, ubjedljivo najbolji stadion, grad Zenica dao zemlju za kamp reprezentacije... Pored svega se zaobilazimo u sirokom luku u košarci, rukometu, a fudbal vam je još trn u oku.
E nes, majcin sine. Što zbog kvalitete stadiona, sto zbog historijskog značaja, a i geografskog položaja, BP je hram za sve ostale njive u ligi.
To su šibicari svi kao @nodi samo im dirni institucije u preduzeća svih nas a u koje oni eksploatišu i uhljeblju se odmah će gledati da vas ponize pa tako i prvog šampiona i osvajača Kup-a nezavisne Bosne i Hercegovine, da ne idemo dalje u historiji i 20 tak sezona prve lige Jugoslavije, Mitropa kup osvojen protiv Fiorentine itd, drugi najveci stadion u državi..

Što se tiče zatucanosti to možeš govoriti za sebe i svoju familiju jer mi nigdje ne zaostajemo za ostatkom Bosne, toliko pametne djece je dao USK samo što na žalost zbog blizine Europe i nedostatka radnog mjesta u USK njih 90% je otišlo vani.aqarius je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:18Kakav bolan USK...pa to ti je prhdina bara..samo da moji krajišnici sada ne naklope na mene...od mentaliteta do svega ostalog smo najzatucaniji dio BiH...Pa mi projektovali aerodrom a na njega mogu sletjeti samo paraglajderi...kratake poletno-sletne staze..mora da ga je Hamdija Abdić Tigar projektovao lično...mi smo ti samo za rokačine..
Bolje ti je šuti ,govorim i za tebe i za sebe i za sve nas ,a to ti je istina....nama je ogledalo Omčo,Meca i Huda...krkani smo nedokazani.. opiri se,ritaj se to ti je tako..djeca nam se smiju moj Reufe.Iceplayer je napisao/la: ↑30 mar 2025, 22:57Što se tiče zatucanosti to možeš govoriti za sebe i svoju familiju jer mi nigdje ne zaostajemo za ostatkom Bosne, toliko pametne djece je dao USK samo što na žalost zbog blizine Europe i nedostatka radnog mjesta u USK njih 90% je otišlo vani.aqarius je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:18Kakav bolan USK...pa to ti je prhdina bara..samo da moji krajišnici sada ne naklope na mene...od mentaliteta do svega ostalog smo najzatucaniji dio BiH...Pa mi projektovali aerodrom a na njega mogu sletjeti samo paraglajderi...kratake poletno-sletne staze..mora da ga je Hamdija Abdić Tigar projektovao lično...mi smo ti samo za rokačine..
Moj klub igra na Grbavici EuropuL_blancos je napisao/la: ↑30 mar 2025, 22:26Ovaj nodi je fakat plod ovih novih generacija što im je mama uvalila telefon u ruke da može gledati zadugu, pa je razvio svoju vrstu autizma.
Druze, to su sve oranice za BP i trening centar na crkvickom.
Nisi mi nabrojao gdje ima dobar burek pojest ko argument.
Ne raspravljamo o klubovima da bi potezao pricu o kapacitetu i potencijalu Kamberovića. Pa druze jesil svjestan da ti je otac do jucer dolazio u Zenicu da gleda svoj klub u Evropi?
Ne govorim ovo da dizem Zenicu, nego da istaknem kako je poraz države kako grad u koji se ne ulaze u sport i infrastrukturu već 15 godina, i dalje ima bolje uslove za bilo kojeg neutralnog fudbalera koji bi dosao na okupljanje.
Samo tebi i takvima sa 5 minuta škole i ostalo velikog odmora...aqarius je napisao/la: ↑30 mar 2025, 23:06Bolje ti je šuti ,govorim i za tebe i za sebe i za sve nas ,a to ti je istina....nama je ogledalo Omčo,Meca i Huda...krkani smo nedokazani.. opiri se,ritaj se to ti je tako..djeca nam se smiju moj Reufe.Iceplayer je napisao/la: ↑30 mar 2025, 22:57Što se tiče zatucanosti to možeš govoriti za sebe i svoju familiju jer mi nigdje ne zaostajemo za ostatkom Bosne, toliko pametne djece je dao USK samo što na žalost zbog blizine Europe i nedostatka radnog mjesta u USK njih 90% je otišlo vani.aqarius je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:18Kakav bolan USK...pa to ti je prhdina bara..samo da moji krajišnici sada ne naklope na mene...od mentaliteta do svega ostalog smo najzatucaniji dio BiH...Pa mi projektovali aerodrom a na njega mogu sletjeti samo paraglajderi...kratake poletno-sletne staze..mora da ga je Hamdija Abdić Tigar projektovao lično...mi smo ti samo za rokačine..
Trenutno korisnika/ca: atomac123, Google Adsense [Bot], Halix131, MiranGlasnic, MostarNeretva i 23 gosta.