A de nemoj ga

Jos dodaj 3 nepostojeca kornera i par auta. Bas vidis i sudijama nezgodno pozuruju igrace Goska da izvode aut, golaut faul samo da ide lopta. Onaj crveni je zalost, ni faul nije bio. Vec mu dao zuti da ga isprovocira i oni vrlo dobro znaju sta rade. Da ti zuti ili izmisli faul da puknes, pa ti slozi crveni. A postoji li i jedan igrac u ligi i da pridje i opali ga i sve snage u nos. Da mu ga smrvi????? Pa makar radio u kaficu poslije?GoskGabela je napisao/la: ↑30 mar 2025, 11:42Tko zna koji je ovo put da se Gosk potkrada, al sad je prevrsilo svaku mjeru. Od ponašanja vašeg rukovodstva prema nama i igračima., najprije od Misimovica koji je zdušno govorio J.bo vam Zrinjski mater. Jer eto zašto se Gosk usudio igrati kako treba. Dolazio sam puno puta, ovaj put je nagore bilo definitivno.
Situacija u prvom poluvremenu, sudija ne pušta prednost a imamo gol priliku, svira nam faul na centru 35min. Pa nepostojeće zaleđe poslije. Kruna svega penal i .2.zuti karton.
Utakmica bi se igrala dok ne postignete gol.
Vama na čast.
Da, da znam to, mislio sam više na prečutno odobravanje svake Vicine odluke i okretanje glave na svaki problem.Virtu4l je napisao/la: ↑30 mar 2025, 11:43Po Statutu NFSBiH može biti izabran bez glasova Bošnjaka. 3/4 glasova je potrebno u prvom krugu glasanja, u drugom glasanju je potrebna prosta većina koju imaju sa S i H delegatima.
Kod: Označi sve
7 Član Izvršnog odbora koji u prvom krugu glasanja dobije najmanje 3/4 važećih glasova delegata prisutnih na Generalnoj skupštini izabran je za Predsjednika. Kandidat sa najvećim brojem važećih glasova izabire se od drugog kruga glasanja nadalje. Od prvog kruga glasanja pa nadalje, kandidati s najmanjim dobivenim brojem važećih glasova eliminišu se iz narednih krugova glasanja. Ako dva ili više kandidata dobiju isti broj glasova, održava se drugi krug glasanja, samo između tih kandidata, dok se svi ostali kandidati automatski eliminišu iz narednih krugova glasanja. Ako se kandidat ne izabere ni u drugom ili trećem krugu glasanja, zbog kontinuirano istog broja važećih glasova, bira se kandidat koji je imao najveći broj važećih glasova tokom prvog glasanja na izborima za Izvršni odbor. Isti princip se primjenjuje za izbor prvog i drugog Potpredsjednika. Ako Generalna skupština još uvijek nema validan izborni rezultat, Izvršni odbor mora sazvati Vanrednu Generalnu skupštinu, da se završe tekući izbori, ukoliko Generalna skupština ne odluči drugačije.
AVNOJ je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:54Vico kad god se pojavi u medijima ponaša se kao apsolutni vladar svega. Poslušaj ove izjave oko stadiona, kao on odlučuje gdje će biti, pa kritike za neke terene on opravdava firme koje su radile, komentariše suđenje itd.
Kao da niko drugi u Savezu ne pistoji.
I očekivao sam da si ti, i slični ljudi poput tebe, slijepi pored očiju. Pokradeni? Jesu. Suđenje 80:20. Penal? Više ne nego da. Ali opet pitam. Kako baš poslije Borca da se oglase? Reći ću ti. Samo da bi se što više Borac medijski pritisnuo a Zrinjski, koji je puno veći lopov, bacio u drugi plan. Pametnom dosta.Argentina je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:56
Jao komentara, pa ljudi su pokradeni, ova kradja nije ni kalibar skeca u top listi nadrealista koliko je LAKRDIJA. Sta treba, da cestitaju sto su pokradeni?!
Nevjerovatno okretanje teze s tvoje strane, cuj ruzni pokusaji radi nekoga (Zrinjskog), a istina je sto smo svi vidjeli da je BORAC POKRAO GOSKa.
De nam reci, je li tebi ovo kradja ili nije?
Čime vas hrane gore da ste toliko blesaviAvantiBL je napisao/la: ↑31 mar 2025, 01:46I očekivao sam da si ti, i slični ljudi poput tebe, slijepi pored očiju. Pokradeni? Jesu. Suđenje 80:20. Penal? Više ne nego da. Ali opet pitam. Kako baš poslije Borca da se oglase? Reći ću ti. Samo da bi se što više Borac medijski pritisnuo a Zrinjski, koji je puno veći lopov, bacio u drugi plan. Pametnom dosta.Argentina je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:56
Jao komentara, pa ljudi su pokradeni, ova kradja nije ni kalibar skeca u top listi nadrealista koliko je LAKRDIJA. Sta treba, da cestitaju sto su pokradeni?!
Nevjerovatno okretanje teze s tvoje strane, cuj ruzni pokusaji radi nekoga (Zrinjskog), a istina je sto smo svi vidjeli da je BORAC POKRAO GOSKa.
Ko o cemu, **** po postenjuAvantiBL je napisao/la: ↑31 mar 2025, 01:46I očekivao sam da si ti, i slični ljudi poput tebe, slijepi pored očiju. Pokradeni? Jesu. Suđenje 80:20. Penal? Više ne nego da. Ali opet pitam. Kako baš poslije Borca da se oglase? Reći ću ti. Samo da bi se što više Borac medijski pritisnuo a Zrinjski, koji je puno veći lopov, bacio u drugi plan. Pametnom dosta.Argentina je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:56
ovo kao onaj iz skupstine Rs kad rece "ima ovdje mnogo vecih kriminalaca od mene"AvantiBL je napisao/la: ↑31 mar 2025, 01:46I očekivao sam da si ti, i slični ljudi poput tebe, slijepi pored očiju. Pokradeni? Jesu. Suđenje 80:20. Penal? Više ne nego da. Ali opet pitam. Kako baš poslije Borca da se oglase? Reći ću ti. Samo da bi se što više Borac medijski pritisnuo a Zrinjski, koji je puno veći lopov, bacio u drugi plan. Pametnom dosta.Argentina je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:56
Velika vecina ljudi u Banja Luci se ne slaze sa ovim cirkusom sto radi Borac, najbolje o tome govori posjeta na utakmicama Borca. Vi ne mozete u Evropi da skupite vise od 5 hiljada ljudi bez obzira sto animirate sve klubove u RS da vam salju skole fudbala i uz besplatne karte.AvantiBL je napisao/la: ↑31 mar 2025, 01:46I očekivao sam da si ti, i slični ljudi poput tebe, slijepi pored očiju. Pokradeni? Jesu. Suđenje 80:20. Penal? Više ne nego da. Ali opet pitam. Kako baš poslije Borca da se oglase? Reći ću ti. Samo da bi se što više Borac medijski pritisnuo a Zrinjski, koji je puno veći lopov, bacio u drugi plan. Pametnom dosta.Argentina je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:56
"Neću više da slušam laži na svoj račun, i to od ljudi koji su pet puta u većem kriminalu nego što sam sam", izjavio je Višković, nesvjesno implicirajući vlastitu umiješanost u kriminal.AvantiBL je napisao/la: ↑31 mar 2025, 01:46I očekivao sam da si ti, i slični ljudi poput tebe, slijepi pored očiju. Pokradeni? Jesu. Suđenje 80:20. Penal? Više ne nego da. Ali opet pitam. Kako baš poslije Borca da se oglase? Reći ću ti. Samo da bi se što više Borac medijski pritisnuo a Zrinjski, koji je puno veći lopov, bacio u drugi plan. Pametnom dosta.Argentina je napisao/la: ↑30 mar 2025, 21:56
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, leo1946 i 14 gostiju.