AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ACMilan100
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ACMilan100 » 31 mar 2025, 05:06

Ovo je prva tekma ove sezone sto sam presto da gledam nakon drugog primljenog gola.
Svasta se ovdje treba da mijenja, od samoga vrha pa do dna.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 mar 2025, 09:31

Sorry na upadu, Pioli je trenutno glavni kandidat za trenera Rome - šta očekivati od njega? Je li trener koji može raditi u onoj atmosferi?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 31 mar 2025, 17:20

Ako šta kažem, pojedini će mi se nakačiti na grbaču. :mrgreen:

Po meni trener nijansu iznad mediokriteta, skudeto u Milanu ga izvlači da ga nazoveš - pristojnim. Prije toga nije ostvario ništa vrijedno pomena kroz skoro 20 godina karijere, a vidim da ni u Saudiji ne brilijira.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 31 mar 2025, 18:08

Surreal je napisao/la:
31 mar 2025, 09:31
Sorry na upadu, Pioli je trenutno glavni kandidat za trenera Rome - šta očekivati od njega? Je li trener koji može raditi u onoj atmosferi?
Slobodno ga uzmite. Taman slijedeće sezone ne moramo racunat na Romu u borbi za Ch Ligu 😀

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 mar 2025, 21:52

Pioli je i vise nego dobar trener, kod nas je bio, a evo i sada je medju nekim forumasima podcijenjen.
Izgleda da se vise cijene strani treneri koji u medijima i preko agenata budu predstavljeni kao neki izraziti takticki strucnjaci a onda ih teren demantuje.

Romi bi on mogao dobro doci, ima jako dobru hemiju sa igracima.
Tacno je da odredjene utakmice zna grozno pripremiti, ali sa Piolijem Milan je igrao atraktivan napadacki nogomet. Sjetimo se samo utakmica sa jednim Liverpool-om u CL prije oko 2 godine.

Sto se tiče Milana ova sezona je po svemu sudeci kiks. Nakon 2. mjesta otpustiti trenera i dovesti drugog i evo trenutno biti 9. mjesto sasvim dovoljno govori.

Velika vjerovatnoca je da ce novi sportski direktor biti Paratici.

Sto se tice trenera to ce moguce biti De Zerbi ili Allegri.

Ja licno volio bih De Zerbija medjutim nemam nista protiv Allegrija jer mislim da bi on utego citav tim i da ne bi dolazilo do primanja glupih i neozbiljnih golova.
Koliko god se nekome ne svidjala njegova nogometna filizofija jedino se rezultati racunaju a Allegri ih ima.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 31 mar 2025, 23:27

meho-medo je napisao/la:
31 mar 2025, 21:52
Pioli je i vise nego dobar trener, kod nas je bio, a evo i sada je medju nekim forumasima podcijenjen.
Izgleda da se vise cijene strani treneri koji u medijima i preko agenata budu predstavljeni kao neki izraziti takticki strucnjaci a onda ih teren demantuje.

Romi bi on mogao dobro doci, ima jako dobru hemiju sa igracima.
Tacno je da odredjene utakmice zna grozno pripremiti, ali sa Piolijem Milan je igrao atraktivan napadacki nogomet. Sjetimo se samo utakmica sa jednim Liverpool-om u CL prije oko 2 godine.

Sto se tiče Milana ova sezona je po svemu sudeci kiks. Nakon 2. mjesta otpustiti trenera i dovesti drugog i evo trenutno biti 9. mjesto sasvim dovoljno govori.

Velika vjerovatnoca je da ce novi sportski direktor biti Paratici.

Sto se tice trenera to ce moguce biti De Zerbi ili Allegri.

Ja licno volio bih De Zerbija medjutim nemam nista protiv Allegrija jer mislim da bi on utego citav tim i da ne bi dolazilo do primanja glupih i neozbiljnih golova.
Koliko god se nekome ne svidjala njegova nogometna filizofija jedino se rezultati racunaju a Allegri ih ima.
Alegri je imao rezultate tj skudeto i super kup Italije ali je u ekipi imao igrace: Robinho, Pato, Ibrahimovic, Thiago Silva, Boateng, Nesta, stara garda kao što su Gattuso, Pippo, Sedorf i ostali a onda je ekipa nadogradjivana igračima kao što su Ronaldinho,, Flamini, Van Bomel , tako da bi većina trenera osvojila scudeto sa gore pomenutim. Licno, ne bi ga volio u Milanu, jer kakav je fudbal pružao sa Juveom tj anti fudbal, ne dao Bog nikome.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 apr 2025, 19:35

Ovi su haman bas naumili ovog paraticija dovesti. Koji su njegovi uspjesi u poslu kojim se bavi i čime je to privukao pažnju na sebe? Ja ga znam po tome da su mu Juventini pripisivali mnoge zasluge za poslove koje je Marota odradjivao tvrdeći tada da Marota nema pojma i da je za sve dobro u tom periodu uglavnom bio zaslužan upravo paratici. A znamo svi sta se poslije desilo kad je Marota otišao u Inter. Jednima svanulo, drugima smrklo i jos ne sviće.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 apr 2025, 10:52

Al samo pogledamo Romu, dovedu covjeka koji zna ligu, koji zna kako se igra seria a i ljudi lagano preskoce sve na tabeli, imali su -18 u odnosu na lazio sad imaju isto bodova.

Al eto mi cemo dovoditi neke portugalske kvazi strucnjake koji pojma nemaju. Nas samo talijan moze spasiti i da dovedemo jos 4-5 talijanskih igraca, inace od nas nema nista

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 apr 2025, 20:11

Jimenez :rol:
Gabbia :rol:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 apr 2025, 20:40

Romagnoli13 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:11
Sta je bgt smjesno, imamo neka bolja rjesenja jel?

Interu fali Lautaro, Dumfris, Zielinski, Taremi. Na klupi im ostao Dimarco, Miki, Pavard, Sommer, sta mislis jel to smjesno ili jednostavno igraci imaju previse utakmica, igra se svaka 3 dana

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 apr 2025, 20:40

Haj što mi je dopizdila čitava ova sezona, al' što su mi tek dopizdile ove utakmice sa Interom... :nedam:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 apr 2025, 20:42

ronaldo99 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:40
Romagnoli13 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:11
Sta je bgt smjesno, imamo neka bolja rjesenja jel?

Interu fali Lautaro, Dumfris, Zielinski, Taremi. Na klupi im ostao Dimarco, Miki, Pavard, Sommer, sta mislis jel to smjesno ili jednostavno igraci imaju previse utakmica, igra se svaka 3 dana
Ma šta Milan igra u zadnjih par sedmica? Imali vremena da odmore od svega. Kakav bgt Jimenez i Gabbia. Bek na krilu amater u srcu odbrane. Divno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 apr 2025, 20:48

Ti si star rom jako cudna biljka, od toga da hvalis Gabbiu da je najbolji , a sad odjednom je amater, dogovori se sam sa sobom

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 apr 2025, 20:53

Ma nebitno ko nam igra u odbrani sve je to u 5 deka, al kako mu ne dojadi da ih stalno rotira.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 apr 2025, 20:59

muxa je napisao/la:
02 apr 2025, 20:53
Ma nebitno ko nam igra u odbrani sve je to u 5 deka, al kako mu ne dojadi da ih stalno rotira.
Ma niti je ovaj niti onaj prvi portugalac trener za klub kao Milan, a pogotovo ne za ligu kakva je seria a. Talijan nam treba i samo sa talijanskim trenerom se mozemo vratiti na pravi put.

I jos bitnije od tal trenera je talijanski igraci. Nije normalno da AC Milan nema vise od jednog talijsnskog igraca u startnih 11

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 apr 2025, 21:08

Ma koga god staviš pravi neobjašnjive greške, nije više ni bitno. Jednostavno, ova sezona je takva... nazovite je kako god, ako se uopšte može objasniti šta se dešava ove godine. :mrgreen:

Ali na stranu sve, bilo bi dobro kad bi se sezona spasila ovim trofejom i kad bi tako bar LE izvukli.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 02 apr 2025, 21:14

rope11 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:08
Ma koga god staviš pravi neobjašnjive greške, nije više ni bitno. Jednostavno, ova sezona je takva... nazovite je kako god, ako se uopšte može objasniti šta se dešava ove godine. :mrgreen:

Ali na stranu sve, bilo bi dobro kad bi se sezona spasila ovim trofejom i kad bi tako bar LE izvukli.
Bolan forsiras da je splet nesretnih okolnosti bla bla....splet nespretnih okolnosti moze biti jedna dvije tekme a NE CITAVA SEZONA....ovo je klasicno NE ZNANJE svih a posebno UPRAVE....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 apr 2025, 21:22

Ne forsiram ništa, to je samo jedan mali dio problema. Počelo je sa nizom napravljenih grešaka od strane uprave, ali onda im je luzerluk ušao u glavu gdje se rade zaista neshvatljive stvari na terenu. Ovo je sve prvenstveno stvar psihe i mentaliteta.

Inače ne mislim ni da je trener loš, niti da je ova skupina igrača baš toliko loša kako izgledaju, ali moglo je puno toga biti drugačije da se ljetos drugačije odigralo.

FORZA MILAN !

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 apr 2025, 21:24

Niti je trener toliko loš, niti su igrači toliko loši, ali su zajedno u kombinaciji veoma loši. 😅

Nesretno i nespretno sklopljena ekipa i veoma toksična svlačionica, nema drugog objašnjenja za ovakvu sezonu.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 apr 2025, 21:33, ukupno mijenjano 3 puta.

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 02 apr 2025, 21:24

ja lose tekme boze

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.