Nemoj tako amel(čićuamell 2 je napisao/la:mamu ti leonardo glupu,dobro bi bilo da nas nabiju 5-0 i ne zasluzujemo nista bolje
Leo se trudi doći do svojih igrača, mislim tip se napinje iz petnih žila. Ostaće bez glasa do kraja tekme. Siromah.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nemoj tako amel(čićuamell 2 je napisao/la:mamu ti leonardo glupu,dobro bi bilo da nas nabiju 5-0 i ne zasluzujemo nista bolje
sad sam to napiso na topicu "Komentatori" hahahhahahahahaamell 2 je napisao/la:sjedi oto rahagel na tribinama kaze onaj glupi komentator na BHT :EVO OVO JE GERHARD SCHRODER NJEMACKI POLITICAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarajlija89 je napisao/la:sad sam to napiso na topicu "Komentatori" hahahhahahahahaamell 2 je napisao/la:sjedi oto rahagel na tribinama kaze onaj glupi komentator na BHT :EVO OVO JE GERHARD SCHRODER NJEMACKI POLITICAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otkud ti znas da mrzi talijaneJuveSissoko je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:sad sam to napiso na topicu "Komentatori" hahahhahahahahaamell 2 je napisao/la:sjedi oto rahagel na tribinama kaze onaj glupi komentator na BHT :EVO OVO JE GERHARD SCHRODER NJEMACKI POLITICAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma isfrustrirani Suko sto mrzi Italijane, koja profesionalnost jbte, konj od komentatora, jos kad kaze voDZstvo ili GenarE GatuSo hoce nesto da mi dodje
Jos malo, pa k'o Pandev Kraftu.Bilal je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je Howedes zakuca.

Nisi imao sta ni da vidis.Puma je napisao/la:Smrdi tema nesto...
inace, prva utakmica Intera koju nakon dugo vremena ne gledam, samo citam komentare, evo citava ova stranica spam, ukljucujuci i ovaj moj post
Isti sam ti .Sada će se natovariti bilanisti, počeli su seruckati.Puma je napisao/la:Smrdi tema nesto...
inace, prva utakmica Intera koju nakon dugo vremena ne gledam, samo citam komentare, evo citava ova stranica spam, ukljucujuci i ovaj moj post
Igracki kadar, budzet kluba, (h)istorija...skyisthelimit je napisao/la:e jbga sad, ne znaci ako je Schalke na 10 mjestu u b.ligi da je najslabiji u ovoj konkurenciji lige prvaka, kakvi su to parametri
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.