Breskvica jako lijepa mlada dama.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Interesantno zvuči, može objašnjenje?admin je napisao/la: ↑31 mar 2025, 10:25100% tacno.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 09:20"Skracenje nastave za 15 minuta ne moze utjecati na djecu."
Skracenje nastave za 15 minuta, efekti:
Tokom putovanja u Njemačku
Diletta opisala veliku neugodnost: "Mlada policajka me počela dirati, stiskala mi grudi, a onda..."
Recimo meni je jako zanimljiva razlika izmedju tipova sadrzaja koji se citaju u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Tacno se vidi razlicit uticaj sistema na razmisljanja i interese naroda.
Ko da su ga Gazda i Kazo savjetovali kako da postane besmrtan
Nece ti puno pomoci ako se i produzi nastava 15 minuta.admin je napisao/la: ↑31 mar 2025, 16:48relativizam je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:21treba traziti da petak bude neradni ja bih jos uveo da djeci cas traje 20 minuta.
tako bi imali vise koncetracije za slusati ne bi bilo dosadno ,nego sad od 45 minuta 15,20 nisu glavom u ucionici a imali bi vremena kuci vise provoditi s roditeljima,prijateljima, biti socijalni...
samo fizicko pojacati na sat dnevno svaki dan ,razvijati motoriku dijetetu i pravilan razvoj
Ma u toj kombinaciji i dva sata fizičkog je malo. Valja nosati cimentu u Njemačkoj, treba djecu pripremiti
Pa nije Putko profesor geografijefeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2025, 18:29Ko da su ga Gazda i Kazo savjetovali kako da postane besmrtan
Srbija i BiH - ni blizu… Srbija samo i isključivo politika, eventualno nacionalizam neki, rado čitaju o Kosovu čak i ako vijest nema nikakve veze sa Srbijom, slično i o Albaniji (WTF??), BiH i Hrvatska ih ne zanima ni sekunde. Sportovi Srbiji u smislu fudbalske reprezentacije, pa i dva najveća kluba - slabo.huupmil je napisao/la: ↑31 mar 2025, 18:13Interesantno zvuči, može objašnjenje?admin je napisao/la: ↑31 mar 2025, 10:25100% tacno.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 09:20"Skracenje nastave za 15 minuta ne moze utjecati na djecu."
Skracenje nastave za 15 minuta, efekti:
Recimo meni je jako zanimljiva razlika izmedju tipova sadrzaja koji se citaju u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Tacno se vidi razlicit uticaj sistema na razmisljanja i interese naroda.
Pretpostavljam Bih i Srbija slično - blago bolje Srbija i Hrvatska prilično različita i ozbiljna?
Slika je sa sabaha, a razlog je ostavljanje mjesta za ucace koji ce doci tu za tv program, kada dodju skloni se kanap i pridju svi normalno bez ikakvih prepreka lahko se provjeri na bhtu ili hayatu vratite uzivo snimak
Kanap se postavi i kad funkcioneri sda dodju, prodju izmedju svih, kanap im se otvori te potom zatvori. Nisam znao za to sklanjanje poslije. Mislim ovo je stara vijest sa tim kanapom.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑31 mar 2025, 22:31Slika je sa sabaha, a razlog je ostavljanje mjesta za ucace koji ce doci tu za tv program, kada dodju skloni se kanap i pridju svi normalno bez ikakvih prepreka lahko se provjeri na bhtu ili hayatu vratite uzivo snimak![]()
Pa suti radi, ne mijesaj se plaho i polako, pocelo je da su jeftina radna snaga, sto i jesu bili ali istovremeno skontali da naprave orginalne kopije, bukvalno na taj nacin iskoristili zapadne inzinjere. I sad dominiraju trzistem, sto ces uzimati Samsung kad kupis Kineza u pola cijene a isto traje. Prije 20 godina je sve njihovo bilo krs, a onda su uradili to gore navedeno Win-Win.
sta te dojmilo toliko, nemam zivaca gledati toliki strim?
A otkud onda Bake ispred kanapa, u kakvom on to programu učestvuje?Madal je napisao/la: ↑31 mar 2025, 23:07Kanap se postavi i kad funkcioneri sda dodju, prodju izmedju svih, kanap im se otvori te potom zatvori. Nisam znao za to sklanjanje poslije. Mislim ovo je stara vijest sa tim kanapom.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑31 mar 2025, 22:31Slika je sa sabaha, a razlog je ostavljanje mjesta za ucace koji ce doci tu za tv program, kada dodju skloni se kanap i pridju svi normalno bez ikakvih prepreka lahko se provjeri na bhtu ili hayatu vratite uzivo snimak![]()