Sport i TV
Re: Sport i TV
Arenu nisam podnosio organski nikad, na Telemachu sam od starta i naprosto mi vise leze, i komentatori i studijske emisije koje su 2 klase iznad arene. Izgled studija arene izgledaju kao u rtv Vogošća, a ton iz studija kao da mobitelom snimaju.
Da ne govorim sad o toj vucicevoj liniji.
I slag na tortu je preuzimanje Telemacha od telekoma od kog sam sve isključio.
U svakom slučaju mi nece biti zao ni da nemam sporta više nikako, ionako sam se odvikao, pogledam stream serie a i F1, Euroligu i tenis na SK i to mi je bilo dovoljno. Steta, SK je imao dusu za razliku od arene.
Da ne govorim sad o toj vucicevoj liniji.
I slag na tortu je preuzimanje Telemacha od telekoma od kog sam sve isključio.
U svakom slučaju mi nece biti zao ni da nemam sporta više nikako, ionako sam se odvikao, pogledam stream serie a i F1, Euroligu i tenis na SK i to mi je bilo dovoljno. Steta, SK je imao dusu za razliku od arene.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ja sad gledam pregled programa Arene u Srbiji prenose košarku euroligu dok na Areni BiH nema tih prijenosa. Inače imam moja tv i nisam imao SK . Zanima me da li će kod nas ići na arenama bh euroleague ??edo07 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 20:31Netacna informacija. Od utorka SK ne postoji vise za podrucje BiH, dok hrvatski SK nema prava emitovanja na teritoriji BiH. I u BiH Arene od utorka preuzimaju sva sportska natjecanja. Sutra ce se sve tacno znati. Jedino ce korisnici telemacha biti zakinuti na nekoliko dana jer nece imati nista od sporta.
Hoće ali ne odmah. Niko ništa ne zna zvanično jer smo nakaradna država i sve kasnibordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2025, 09:37Ja sad gledam pregled programa Arene u Srbiji prenose košarku euroligu dok na Areni BiH nema tih prijenosa. Inače imam moja tv i nisam imao SK . Zanima me da li će kod nas ići na arenama bh euroleague ??

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam očekivao od tebe da imaš sve info vezano za ovo. Slabo nešto barataš s tim info.FKSzuti je napisao/la: ↑31 mar 2025, 10:40Hoće ali ne odmah. Niko ništa ne zna zvanično jer smo nakaradna država i sve kasnibordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2025, 09:37Ja sad gledam pregled programa Arene u Srbiji prenose košarku euroligu dok na Areni BiH nema tih prijenosa. Inače imam moja tv i nisam imao SK . Zanima me da li će kod nas ići na arenama bh euroleague ??![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovisi od viših, nedokučivih instanciUnofficialpage je napisao/la: ↑31 mar 2025, 15:01Ja sam očekivao od tebe da imaš sve info vezano za ovo. Slabo nešto barataš s tim info.FKSzuti je napisao/la: ↑31 mar 2025, 10:40Hoće ali ne odmah. Niko ništa ne zna zvanično jer smo nakaradna država i sve kasnibordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2025, 09:37Ja sad gledam pregled programa Arene u Srbiji prenose košarku euroligu dok na Areni BiH nema tih prijenosa. Inače imam moja tv i nisam imao SK . Zanima me da li će kod nas ići na arenama bh euroleague ??![]()
![]()

Cuvajte se prevaranta hardena. Sad ce gledat da vam svoje raspale kineze uvali. 

nisam ti ja kriv sto ih nisi znao ni aktvirati

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
oko 2.5 godine alltvfans kod mene
i Mega i Plus pakete koristio bez ikakvih problema, od apk koristim samo TiviMate
i Mega i Plus pakete koristio bez ikakvih problema, od apk koristim samo TiviMate
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja zivim u inostranstvu i imam net tv plus (koji je do prije par sedmica bio dio United Media grupe, i otkupljen je od strane Telekoma Srbije). Sportklub je bio do sada, medjutim od sutra vise nece biti Sportkluba.
Meni je receno, da ce da ubace nove sportske kanale ove ili iduce sedmice.
Imao sam i Mtel kao test jedan mjesec, ali kod utakmica na Arenasport-u se po pocetku utakmice zatamni ekran, tako da nisam vidio smisao toga zasto da placam ako ne mogu da gledam nista, buduci da nemaju prava prenosa na podruciju Njemacke.
Je li zna neko vise o Net tv plus, sta ce se dodati, da li ce doci Arene, i da li ce i oni biti zatamljene?
Do sada sam imao Sportklubove, Novasport grcki i Diema sport bugarski, medjutim to je sve ukinuto bukvalno prije 2-3 dana.
Imao sam i Mtel kao test jedan mjesec, ali kod utakmica na Arenasport-u se po pocetku utakmice zatamni ekran, tako da nisam vidio smisao toga zasto da placam ako ne mogu da gledam nista, buduci da nemaju prava prenosa na podruciju Njemacke.
Je li zna neko vise o Net tv plus, sta ce se dodati, da li ce doci Arene, i da li ce i oni biti zatamljene?
Do sada sam imao Sportklubove, Novasport grcki i Diema sport bugarski, medjutim to je sve ukinuto bukvalno prije 2-3 dana.
- Maroon1946
- Kontakt:
Evo SBB na facebooku promoviše Premier Ligu, nadam se da će i Telemach repostovati
Otkud da ti se zatamnjivalo? Ja koristim mtel Germany i nista ne zatamnjuju..sve utakmice idu regularno..bez prekidatiffoso je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:32Ja zivim u inostranstvu i imam net tv plus (koji je do prije par sedmica bio dio United Media grupe, i otkupljen je od strane Telekoma Srbije). Sportklub je bio do sada, medjutim od sutra vise nece biti Sportkluba.
Ne znam druze. Ja sam testirao mjesec dana prosle godine, nekad na proljece.edo07 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 21:16Otkud da ti se zatamnjivalo? Ja koristim mtel Germany i nista ne zatamnjuju..sve utakmice idu regularno..bez prekidatiffoso je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:32Ja zivim u inostranstvu i imam net tv plus (koji je do prije par sedmica bio dio United Media grupe, i otkupljen je od strane Telekoma Srbije). Sportklub je bio do sada, medjutim od sutra vise nece biti Sportkluba.
Mada evo citam na Facebook da je neko upitao na Net tv plus stranici medju kometarima da li ce doci Arene. Oni su rekli da nezvanicno Arene ce biti uvrstene ovih dana.
- akisarajevo92
- Kontakt:
takodjer, 3 godine bez ikakvih problema
preporucujem ti Televizo kao nesto bolje od TiviMatea, prebacivanje kanala na jedno dugme kao i inace uz opcije "zadnje gledano" i "favorites" u free verziji
a mozes imati instaliranu listu na oboje na istom uredjaju, pa kako ti cejf
Don't believe the hype.
u nekim zemljama se mtel zatamnjuje u nekim ne, zavisno od toga ko im je priprijetio a ko nije. dok ih ne lupe po prstima neće isključiti jer tako gube mušterije, jako puno svijeta napolju to i plaća samo zbog sportaedo07 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 21:16Otkud da ti se zatamnjivalo? Ja koristim mtel Germany i nista ne zatamnjuju..sve utakmice idu regularno..bez prekidatiffoso je napisao/la: ↑31 mar 2025, 20:32Ja zivim u inostranstvu i imam net tv plus (koji je do prije par sedmica bio dio United Media grupe, i otkupljen je od strane Telekoma Srbije). Sportklub je bio do sada, medjutim od sutra vise nece biti Sportkluba.
što se tiče pitanja za nettvplus i zatamnjivanje, koliko ja znam oni do sada uglavnom nisu ništa zatamnjivali a kako će biti nakon preuzimanja vjerovatno u ovome trenutku to još niko ne zna. pitanje je znaju li i oni sami

Znaci mi na iptv i dalje normalno gledamo sadrzaj na SK, vidim da je atp bukurwst od jutros normalno na SK , vidim da najvljuju bundesligu da najvljuju F1 i to sve na SK srbija kanalima. Jel to znaci da ce ostati i ovi njihovi komentatori ali samo su u srbiji zabranjeni da se pustaju?
- Maroon1946
- Kontakt:
Regionalna sportska televizija Sport Klub, uz čije smo TV prijenose mnogi odrastali, broji posljednje sate postojanja i od danas je više neće biti. Nakon 19 godina uspješnog rada, prestaje s emitovanjem TV kuća, a to je razočaralo brojne fanove.
Kao što je već poznato, prodajom srbijanske kompanije SBB sav sportski sadržaj sa Sport Kluba prelazi na Arenu Sport. Time će danas biti zaključena jedna višedecenijska sportska priča koja je obilježila region, a Sport Klub više neće postojati.
Sav sportski sadržaj sa Sport Kluba prelazi na Arena Sport kanale. Oni koji su imali Sport Klub u skorijoj budućnosti trebali bi dobiti Arena Sport kanale i tu će moći pratiti sav sadržaj kojeg su navikli gledati uz komentatore Sportkluba.
To znači da košarkaška Euroliga, nogometna Bundesliga, automoto sportovi, cijeli teniski kalendar i mnogo drugog sadržaja prelazi na Arena Sport kanale.
Ukoliko pogledamo najavu programa Sport Klub kanala za sutra, u njoj nema ništa i ova televizija više neće emitirati sadržaj.
Kao što je već poznato, prodajom srbijanske kompanije SBB sav sportski sadržaj sa Sport Kluba prelazi na Arenu Sport. Time će danas biti zaključena jedna višedecenijska sportska priča koja je obilježila region, a Sport Klub više neće postojati.
Sav sportski sadržaj sa Sport Kluba prelazi na Arena Sport kanale. Oni koji su imali Sport Klub u skorijoj budućnosti trebali bi dobiti Arena Sport kanale i tu će moći pratiti sav sadržaj kojeg su navikli gledati uz komentatore Sportkluba.
To znači da košarkaška Euroliga, nogometna Bundesliga, automoto sportovi, cijeli teniski kalendar i mnogo drugog sadržaja prelazi na Arena Sport kanale.
Ukoliko pogledamo najavu programa Sport Klub kanala za sutra, u njoj nema ništa i ova televizija više neće emitirati sadržaj.
Nije mi ih žao vala. Pff 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mene zanima FORMULA 1 i MOTO utrke, gdje i tko ce komentirati. ( Srbija ???, Hrvatska ???)
Hvalaaaaa
Hvalaaaaa
kod mene je TiviMate premium, nisam nikad imao potrebu da mijenjam i trazim nesto drugoakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 21:26takodjer, 3 godine bez ikakvih problema
preporucujem ti Televizo kao nesto bolje od TiviMatea, prebacivanje kanala na jedno dugme kao i inace uz opcije "zadnje gledano" i "favorites" u free verziji
a mozes imati instaliranu listu na oboje na istom uredjaju, pa kako ti cejf
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.