FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa moze biti samo dobro po nas, jer svaki direktni crveni karton se prenosi na ligu.
A znajuci koliko je bitna tekma u nedelju, sumnjam da ce borac izaci u najjacem sastavu.
Jos ako smo prodali dvije tekme u ligi za kup, onda sudija nije ni bitan.
Prema podacima sa TMa, u zadnjih 20 utakmica gdje nam je sudio Bandić situacija je sljedeća:
14 pobjeda
3 poraza
3 remija
Zanimljivo da nam je sudio kada smo dobili borac 1:3 u Novom gradu (kada se radila rekonstrukcija terena u BL) u sezoni 22/23 ali, isto tako sudio je i kad smo izgubili utakmicu protiv borca 1:0 u sezoni 21/22 (igrano u BL).
Od ova 3 poraza kad je sudio Bandić, jedan je protiv borca (gore spomenuti), jedan je protiv Veleža na Koševu (0:2 sezona 21/22) i jedan je od Igmana isto na Koševu (2:4 sezona 22/23).
14 pobjeda
3 poraza
3 remija
Zanimljivo da nam je sudio kada smo dobili borac 1:3 u Novom gradu (kada se radila rekonstrukcija terena u BL) u sezoni 22/23 ali, isto tako sudio je i kad smo izgubili utakmicu protiv borca 1:0 u sezoni 21/22 (igrano u BL).
Od ova 3 poraza kad je sudio Bandić, jedan je protiv borca (gore spomenuti), jedan je protiv Veleža na Koševu (0:2 sezona 21/22) i jedan je od Igmana isto na Koševu (2:4 sezona 22/23).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nemoj kakiti, što se tiče zadnje rečenice.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Nije daleko od istine
Na zalost...
Na zalost...
Jest jest, k'o što smo i Igmanu tri boda dali za opstanak usta vas sprčim mrljava.
Jel moguće da osim Guliashvillia koji ima 21 go u 30-tak utakmica, sljedeći na listi strijelaca je Bubanja sa 5 golova (i dvije asistencije) a poslije njih dvojice slijedi Turkeš sa 4 gola (i jednom asistencijom) u 19 odigranih utakmica. Bubanja ima 29 utakmica.
Lulić npr. ima 4 gola i jednu asistenciju na 22 utakmice. Đorđević na 15 utakmica ima 3 gola i 6 asistencija (koliko nam samo fali).
Meni ovo govori da, osim Guliashvillia, mi nemamo drugog napadača.
Gordeziani je tu (mali broj utakmica, samo 4 do sada = 1 go iz penala) i Butić je tu kratko (4 utakmice = 1 go iz penala i dvije asistencije).
Kada nam zatvore Guliashvillia, mi smo faktički bezopasni, kao što se i vidjelo protiv borca na Koševu prošle sedmice.
Lulić npr. ima 4 gola i jednu asistenciju na 22 utakmice. Đorđević na 15 utakmica ima 3 gola i 6 asistencija (koliko nam samo fali).
Meni ovo govori da, osim Guliashvillia, mi nemamo drugog napadača.
Gordeziani je tu (mali broj utakmica, samo 4 do sada = 1 go iz penala) i Butić je tu kratko (4 utakmice = 1 go iz penala i dvije asistencije).
Kada nam zatvore Guliashvillia, mi smo faktički bezopasni, kao što se i vidjelo protiv borca na Koševu prošle sedmice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
E čuj mrljava
Bajrambarećola, ljubi te brat.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
johntravolta123
- Kontakt:
PREMIJERA VEČERAS U 21:00 
Večeras na našem YouTube kanalu premijerno objavljujemo Q&A video sa trenerom, u kojem bez filtera odgovara na vaša pitanja.
Pridružite se tačno u 21:00 i saznajte sve što vas je zanimalo.
Večeras na našem YouTube kanalu premijerno objavljujemo Q&A video sa trenerom, u kojem bez filtera odgovara na vaša pitanja.
Pridružite se tačno u 21:00 i saznajte sve što vas je zanimalo.
Ma ne gumo ovih analitičara s memli strane što kao imaju informacije još nisam Ašvagandu pio danas pa ujedam.
Allahrazola brate moj živ mi bio.
- luckystrike
- Kontakt:
Štres
Levati bolan, znaš ih, nema smisla da te provociraju.
The saddest thing in life is wasted talent.
- luckystrike
- Kontakt:
Zoran Zekićnisam se doš'o ovdje uhljebit, nego napravit' najbolje što mogu sa Sarajevom, i živim za to!
Boze sacuvaj glupih pitanjaa
- luckystrike
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Ma 7ebem mu mater i ovom pitanju 
E cuj Bandic i Topalovic VAR. To, ako Bandic slucajno sta omasi, ima Sabrija kao osigurac. Mogao je vala i vico u Var sobu, isto bi ga doslo! Fuj!
U novi boj ...
Ismire Mirvicu produzi ugovir zekicu pocjenu da sve pare koje zaradis od Rusa njemu das..Nemoj gledat sta ti belgiska ojebina sugerise..
Takodje Mirvicu kupi Zekicu Iwatch naj novi ne ko Jakirovic nosi applov sat iz doba olimpiski igri u sarajevu 84, a ako ko cita iz kluba kupio bi zekicev sat. Zekic je mnogo veci sportista i trener i zasluzuje bolji sat sa bordo narukvicom naravno..
Kupio bi mu ja licno naj jeftini rolex ako osvoji prvenstvo..
Zorane produzi ugovor, Vico i njegovi pastuhi ce vrlo brzo bit proslost…
Takodje kako niko nista nije pito u vezi Turkesa rockova i rogica trenutno 3 igraca posebno prva dva nemaju sta trazit na kosevu i zasto ne zavrse ko serbedzic ili krstic
Bajram Serif Mubarek Olsun braci pitarima koji slave
VOLIM TE SARAJEVO
Takodje Mirvicu kupi Zekicu Iwatch naj novi ne ko Jakirovic nosi applov sat iz doba olimpiski igri u sarajevu 84, a ako ko cita iz kluba kupio bi zekicev sat. Zekic je mnogo veci sportista i trener i zasluzuje bolji sat sa bordo narukvicom naravno..
Kupio bi mu ja licno naj jeftini rolex ako osvoji prvenstvo..
Zorane produzi ugovor, Vico i njegovi pastuhi ce vrlo brzo bit proslost…
Takodje kako niko nista nije pito u vezi Turkesa rockova i rogica trenutno 3 igraca posebno prva dva nemaju sta trazit na kosevu i zasto ne zavrse ko serbedzic ili krstic
Bajram Serif Mubarek Olsun braci pitarima koji slave
VOLIM TE SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], SamoTi4000 i 22 gosta.