FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la senad_flamin » 13 apr 2011, 22:44

Falilo je malo vise ideje u napdu.. nekako je sve bilo sporo i tromo..

Ali eto sta je tu je.. ostaje borba za skudeto..
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 apr 2011, 22:44

skyisthelimit je napisao/la:e jbga sad, ne znaci ako je Schalke na 10 mjestu u b.ligi da je najslabiji u ovoj konkurenciji lige prvaka, kakvi su to parametri :roll:
to je bio prije izvlačenja po ama baš svim parametrima, formi, ranijim igrama u LP, stanjem na tabeli u BL i po svim svjetskim kladionicama su bili najlošiji tim ;)
pogledaj na temi LP kolike su šanse ljudi davali šalkeu za prolaz, neki čal 10% heheh
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 13 apr 2011, 22:53

Bilal je napisao/la:7:3
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3:3
:roll:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 13 apr 2011, 22:56

Časno ste se oprostili od Lige Prvaka nema šta i to protiv Evropske sile zvana Schalke 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 13 apr 2011, 22:58

Treba se nadat da ce Leonardo i dogodine biti trener Intera :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 apr 2011, 22:58

tony-mortale je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:e jbga sad, ne znaci ako je Schalke na 10 mjestu u b.ligi da je najslabiji u ovoj konkurenciji lige prvaka, kakvi su to parametri :roll:
to je bio prije izvlačenja po ama baš svim parametrima, formi, ranijim igrama u LP, stanjem na tabeli u BL i po svim svjetskim kladionicama su bili najlošiji tim ;)
pogledaj na temi LP kolike su šanse ljudi davali šalkeu za prolaz, neki čal 10% heheh
slika
ma nista ko sto kazes, taj tvoj na avataru je za sve kriv, lik je ogranicen ko balkon :roll: on je zalutao u ovaj posao, ne znam samo sta bi upravi Intera da ga dovede, pa bolje bi trener golmana vodio momcad, ono protiv Bayerna je bila cista sreca, a i bolje da su tada ispali. Dobro prva utakmica i rezultat jest bruka jer na svom terenu onako biti zgazen od solidne ekipe rekao bi, a ukupan prolaz ja bi slobodno rekao da nije iznenadjenje. Schalke je otkad im je dosao Ragnick igrao sve bolje i dizao je formu, mada i malo prije toga s Magathom su dobro igrali protiv Valencije. I tada su sigurno bili u boljoj formi od Intera, a od ostalih rekao bi i od Chelsea, Shaktara i Tottenhema i da su im dosli izbacili bi ih isto.. U polufinalu budite ubjedjeni da ce se Manchester patiti i ne bi me iznenadio prolazak Schalkea...zbog velikog covjeka Raula volio bi da Schalke prodje.
15.10 - 15.06 ...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2011, 23:09

Cestitam Svabama na zasluzenom prolazu ma ovaj Inter sve nesto staro i sto je ovaj rekao sporo ide skroz ne gine vam kupovina ;) Bar 3/4 dobra igraca... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 13 apr 2011, 23:17

Bundesliga je napisao/la:Cestitam Svabama na zasluzenom prolazu ma ovaj Inter sve nesto staro i sto je ovaj rekao sporo ide skroz ne gine vam kupovina ;) Bar 3/4 dobra igraca... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To kad je (davno) rekao Rafa, dobio je otkaz, a sad se ispostavilo tačnim. Niti imamo igrača za neki veći uspjeh ove sezone, a vala ni trenera. Bayern-a smo prošli nakon što su promašili 2-3 stopostotne prilike, i to ih je koštalo, kasnije ih je kazna stigla. Mislio sam da možemo proći Shalke-a i sa ovim timom, ali sam se prevario, igrači su preumorni, nimalo motivisani, čini mi se da jedva čekaju kraj sezone koja je jedna od lošijih zadnjih nekoliko godina jer vjerovatno nećemo osvojiti ništa. Nadam se da će Moratti malo odriješiti kesu, jer ove sezone jedino (pravo) pojačanje bio je Ranochia i da nije njega, odbrana bi bila gora nego što već jeste. Što se tiče Leonarda, vjerovatno će ostat trener jer je ostvario koliko toliko solidan uspjeh u ligi i Moratti će mu najvjerovatnije dati barem još jednu sezonu. Najbitnije je da podmladimo momčad, jer za 2-3 godine, ako nikog ne dovedemo borit ćemo se za mjesto u Europa Ligi. Sretno nam u narednoj sezoni.

Pazza inter amala!

[youtube][/youtube]
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 13 apr 2011, 23:42

MORATTI JE GLAVNI KRIVAC STO JE INTER OKACEN NA STUB SRAMA :idea: :idea: :evil:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 apr 2011, 23:42

Schalke 07
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 apr 2011, 23:48

Negine nam rekonstrukcija momcadi sljedece sezone.

Vec se naveliko spominje Tevez, u ovom trenutku on bi dosao kao budali samar, Milito koliko god mi bio drag vise nije onaj igrac od prosle sezone i jednostavno nema zara ni zelje u njemu da napravi nesto, mozda je to zbog ozljeda ali on je vec sad star igrac i nemoze ga se cekat cijelu sezonu.

Također spominje se Sanchez iz Udinese, kad bi mora birat između njega ili Teveza uzeo bi Sancheza zato sta je mlađi i vec igra par sezone u serie a ali Sanchez je vec sad na meti Mcitya, mislim da se mi nemozemo natjecat sa njima financijski i stoga je realnije da kod nas dođe Tevez.
Mislim da bi sa jednim od njih bili pokriveni u napadu + dolazi jedan od najvecih nizozemskih talenata Castaignos, koji para mreze za Feyenoord.
Ocekujem prodaju Maicona koji također vise neigra dobro, definitivno jedan od losijih igraca ove sezone, ni M od Maicona od prosle godine, ako ga Real i dalje zeli onda ga treba prodati za nekih 15-20 milja, samo sumnjam da cemo dobit te pare sada za njega, ako prodaju Maicona onda zelim vidit Santona natrag i da napokon zaigra na svojoj prirodnoj poziciji desnog beka, mlad je, perspektivan i siguran sam da nam on ima jos masu toga za pokazat, vrlo vjerojatno ce se Materazzi i Cordoba oprostit od nogometa tako da nam treba jedan pravi stoper, a i dolazi natrag Andreolli kojem smo vec otkupili pola ugovora.

Kao pojacanje za sredinu se spominje Sahin, definitivno bi trebao doci da pomogne i malo rastereti Sneijdera kao jedinog kreativca igre. Nadam se da Branca nije lud da otkupljuje Kharju.

Dakle minimalno 3 nova igraca( Tevez ili Sanchez, Sahin i stoper(Subotic, Hummells???) + prikljucenje nasih juniora prvom timu (Crisetig, Destro, Natalino???)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 apr 2011, 23:52

@Tritolone

cini se da slicno razmisljamo, evo ti moj post od prije nekoliko dana, otprilike imamo slicne zelje :D
Puma je napisao/la:Sve u zavisnosti od toga ko ce sve napustiti svlacionicu Intera, ali ja bih volio da dodju Viviano, Santon, Criscito, Montolivo (Sahin) i Sanchez

takodjer nije losa opcija da se pokusaju uzeti velike pare za Cesara i Maicona, ti vise nemaju nikakvih motiva u Interu

----------------Viviano----------------

Santon---Lucio--Rannochia-Zanetti(Criscito)

------Cambiasso---Monto (Sahin)--

Eto'o--------Sneijder-------Sanchez

--------------Pazzini------------------
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 apr 2011, 23:55

I na ovo sve sto ste pisali o transferima dodajte i veliku mogucnost da vas napusti Sneider
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 apr 2011, 23:58

majestic24 je napisao/la:I na ovo sve sto ste pisali o transferima dodajte i veliku mogucnost da vas napusti Sneider
sanse da se to dogodi su skoro pa nikakve

kad bi to uradili, ja bi automatski prestao sa pracenjem svega
Call the coroner!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 apr 2011, 00:00

majestic24 je napisao/la:I na ovo sve sto ste pisali o transferima dodajte i veliku mogucnost da vas napusti Sneider

Budimo realni, Snajke nece otic iz kluba ako netko neda 60 milja, ako jedan Ganso dođe 30 milja a Caroll 50 onda Snajke u najmanju ruku kosta 60,

@Puma moramo slicno razmisljat, pa Interisti smo :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 00:02

Puma je napisao/la:
sanse da se to dogodi su skoro pa nikakve

kad bi to uradili, ja bi automatski prestao sa pracenjem svega

Nazalost, sanse su velike.

Izvori iz Italije sugerisu da je Snajder odlucio da ne kroji po Apeninima vise i da zeli da ode iz Intera. ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 apr 2011, 00:07

vec sam rekao, ako ode, prvo cu se kulturno pozdraviti sa vama i ugasiti svoj korisnicki profil na ovom forumu, a onda cu pracenje fudbala svesti na minimum, eto koliko bi to razocarenje za mene bilo

toliko dugo cekamo u Interu igraca poput njega, i da bas sad ode :|
Call the coroner!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 00:16

Puma je napisao/la:vec sam rekao, ako ode, prvo cu se kulturno pozdraviti sa vama i ugasiti svoj korisnicki profil na ovom forumu, a onda cu pracenje fudbala svesti na minimum, eto koliko bi to razocarenje za mene bilo

igraci dolaze i odu ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 14 apr 2011, 00:20

SoloJuve26 je napisao/la:
Puma je napisao/la:vec sam rekao, ako ode, prvo cu se kulturno pozdraviti sa vama i ugasiti svoj korisnicki profil na ovom forumu, a onda cu pracenje fudbala svesti na minimum, eto koliko bi to razocarenje za mene bilo

igraci dolaze i odu ;)

naravno, a klub je ispred svega :) lajk :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 apr 2011, 00:23

ja, i sta onda ?

ionako kreativno mrtvom Interu oduzmes jedinog koji nesto moze, onda jbg

jeste klub iznad svakog igraca, trenera, ali prodaja bi bila glupost decenije, vratila bi me u vremena kad smo davali Seedorfa za Francesca Coco-a :lol:
Call the coroner!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []