FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Takodje Mirvicu kupi Zekicu Iwatch naj novi ne ko Jakirovic nosi applov sat iz doba olimpiski igri u sarajevu 84, a ako ko cita iz kluba kupio bi zekicev sat. Zekic je mnogo veci sportista i trener i zasluzuje bolji sat sa bordo narukvicom naravno..
Kupio bi mu ja licno naj jeftini rolex ako osvoji prvenstvo..
Zorane produzi ugovor, Vico i njegovi pastuhi ce vrlo brzo bit proslost…
Takodje kako niko nista nije pito u vezi Turkesa rockova i rogica trenutno 3 igraca posebno prva dva nemaju sta trazit na kosevu i zasto ne zavrse ko serbedzic ili krstic
Bajram Serif Mubarek Olsun braci pitarima koji slave
VOLIM TE SARAJEVO
Price o sudijama je samo zabijanje glave u pijesak ili ono tipicno nase svi su krivi osim nas.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ok su pitanja, ali odgovori su tipa rekao sam a nisam nista rekao. Na svako pitanje dao je "uopcen" odg. Moramo biti bolji i slicno...jurisicduska je napisao/la: ↑31 mar 2025, 22:09Ma ovaj Q&A ko da nije ni bio, ova pitanja su sve osim pravih pitanja ali eto.
- luckystrike
- Kontakt:
Pitanja su postavljali navijači na IG-u i to je i odraz našeg stanja, jednim dijelom a drugim ove curice - PR-a koja ih je probrala.
Meni je dovoljno što sam čuo da mu je velika čast biti trener FK Sarajevo i da će dati svoj maksimum u radu s ciljem osvajanja trofeja te da bi volio što duže ostati iako to ne ovisi samo o njemu.
Da smo načisto, ne branim ga slijepo, ima manjkavosti ponekad me i nervira ali je daleko najveći šmeker među trenerima u ligi.
- relativizam
- Kontakt:
to je uradjeno da osjete atmosferu ,nije to Koševska atmosfera kad dodje ispod onog satora a napolju kiša dje je bio sta je radio ,nista,Sazg je napisao/la: ↑01 apr 2025, 07:40Ima jedna stvar koja me baš izbila iz cipela. Nisam mogao vjerovati da to čujem. Uprava zabranila igračima da svoje goste stavljaju na spisak za VIP na Koševu. To nema nigdje na planeti. Zamisli dođe od Gulija, Bubanje, Lulića…tata, mama, sestra i ne može ući da ko čovjek pogleda utakmicu i svoje dijete ili šta već. Zamisli da Džekina Amra sa djecom u Stambolu sjedi na tribini sa navijačima. Nemojte me pogrešno shvatiti ja u VIP mogu kad hoću i preko koga hoću, na kraju krajeva kupiću godišnju pa ću sjedit gore ako mi se sjedi ali fakat nema smisla. Zamisli sad na onoj oluji Rogićevi mama i tata sjede u galeriji i pokisnu ko miševi. Fakat nema smisla, zamisli kakvu sliku ostavljamo o klubu i gradu i svemu ostalom. FUJ.
ovako kisnes obuca mokra prehladis se ,pamtis utkamicu jos 15ak dana najmanje kako god tvoj voljeni odigrao
Kamo sreće da zabrane VIP ložu Poturinim sponzorskim kalašturama iz Baolija i Taverne, dušu čovjek da povrati, kad ih tamo vidi.Za vrijeme utakmica samo prave selfije i storije, ne vjerujem da bi znale ko uopšte igra.Sazg je napisao/la: ↑01 apr 2025, 07:40Ima jedna stvar koja me baš izbila iz cipela. Nisam mogao vjerovati da to čujem. Uprava zabranila igračima da svoje goste stavljaju na spisak za VIP na Koševu. To nema nigdje na planeti. Zamisli dođe od Gulija, Bubanje, Lulića…tata, mama, sestra i ne može ući da ko čovjek pogleda utakmicu i svoje dijete ili šta već. Zamisli da Džekina Amra sa djecom u Stambolu sjedi na tribini sa navijačima. Nemojte me pogrešno shvatiti ja u VIP mogu kad hoću i preko koga hoću, na kraju krajeva kupiću godišnju pa ću sjedit gore ako mi se sjedi ali fakat nema smisla. Zamisli sad na onoj oluji Rogićevi mama i tata sjede u galeriji i pokisnu ko miševi. Fakat nema smisla, zamisli kakvu sliku ostavljamo o klubu i gradu i svemu ostalom. FUJ.
Nadam se da borcu nećemo dozvoliti puno prilika sutra.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
prosle godine su dosli roditelji od Julardzije ljudi na zapad usli i sjeli normalno na stolice . Tad mi je bilo cudno ali eto istina jeSazg je napisao/la: ↑01 apr 2025, 07:40Ima jedna stvar koja me baš izbila iz cipela. Nisam mogao vjerovati da to čujem. Uprava zabranila igračima da svoje goste stavljaju na spisak za VIP na Koševu. To nema nigdje na planeti. Zamisli dođe od Gulija, Bubanje, Lulića…tata, mama, sestra i ne može ući da ko čovjek pogleda utakmicu i svoje dijete ili šta već. Zamisli da Džekina Amra sa djecom u Stambolu sjedi na tribini sa navijačima. Nemojte me pogrešno shvatiti ja u VIP mogu kad hoću i preko koga hoću, na kraju krajeva kupiću godišnju pa ću sjedit gore ako mi se sjedi ali fakat nema smisla. Zamisli sad na onoj oluji Rogićevi mama i tata sjede u galeriji i pokisnu ko miševi. Fakat nema smisla, zamisli kakvu sliku ostavljamo o klubu i gradu i svemu ostalom. FUJ.
- luckystrike
- Kontakt:
fotka dobra za wallpaper-a, međutim nedovoljno dobra da ti oprostimo
luckystrike je napisao/la: ↑01 apr 2025, 13:51fotka dobra za wallpaper-a, međutim nedovoljno dobra da ti oprostimo

- luckystrike
- Kontakt:
7.10. Velež Liga (4)
6.11. Zrinjski Liga (4)
24.11. Gošk Liga (VAR)
7.12. Posušje Liga (VAR)
9.2. Sloga Kup (VAR)
22.2. zeljo Liga (VAR)
25.2. Zrinjski Kup (A VAR)
11.3. Zrinjski Kup (A VAR)
15.3. Igman Liga
Kad god je ove sezone bio dijelom sudijske postave mi ne gubimo

Halalite, samo dva dana bio. U ponedjeljak morao nazad a mislio sam sviju mi da kahvenišemo ali isto na ringišpilu haj tamo haj ovamo i gas nazad. Idući put aBd obavezno.tabba77 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 14:19luckystrike je napisao/la: ↑01 apr 2025, 13:51fotka dobra za wallpaper-a, međutim nedovoljno dobra da ti oprostimo
![]()
- luckystrike
- Kontakt:
- rekao je Zekić i dodao;Prije sedam dana najavljivali smo istu utakmicu. Sutra nas očekuje teška utakmica, vjerovatno i teža nego prethodna, s obzirom da je ulog finale kupa.
Što se tiče same utakmice, ne vjerujem da će biti mnogo promjena u oba sastava. Poznajemo se dobro. Na nama je da se taktički i psihički spremimo za ovu utakmicu na najbolji način.
Motivacije ne manjka.
Ovim putem bih se još jednom želio zahvaliti navijačima na podršci na posljednje dvije utakmice. Nadam se da će tako biti i sutra i ovim putem ih pozivam da u što većem broju dođu na Koševo
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anpa, Armija1987, avalPacidoroP, AvantiBL, benko21, bhfanatic14, boki86, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cwirek, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, head88, iliyaa8, J1897, JackW, JimmyPage, JuricaSpindl, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, MojaMalenkost, Mostarska, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, PeppermintSA, Posejdon, r3m1, Rodman, SAMO BORDO, sekac, skoJaa, Tatamata1946, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, Vjecnobordo, Zagor, zeljovolimte i 398 gostiju.