FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
81
36%

Ukupno glasova: 228

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 31 mar 2025, 21:51

E cuj Bandic i Topalovic VAR. To, ako Bandic slucajno sta omasi, ima Sabrija kao osigurac. Mogao je vala i vico u Var sobu, isto bi ga doslo! Fuj!
U novi boj ...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 mar 2025, 22:01

Ismire Mirvicu produzi ugovir zekicu pocjenu da sve pare koje zaradis od Rusa njemu das..Nemoj gledat sta ti belgiska ojebina sugerise..

Takodje Mirvicu kupi Zekicu Iwatch naj novi ne ko Jakirovic nosi applov sat iz doba olimpiski igri u sarajevu 84, a ako ko cita iz kluba kupio bi zekicev sat. Zekic je mnogo veci sportista i trener i zasluzuje bolji sat sa bordo narukvicom naravno..

Kupio bi mu ja licno naj jeftini rolex ako osvoji prvenstvo..

Zorane produzi ugovor, Vico i njegovi pastuhi ce vrlo brzo bit proslost…

Takodje kako niko nista nije pito u vezi Turkesa rockova i rogica trenutno 3 igraca posebno prva dva nemaju sta trazit na kosevu i zasto ne zavrse ko serbedzic ili krstic

Bajram Serif Mubarek Olsun braci pitarima koji slave

VOLIM TE SARAJEVO

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 31 mar 2025, 22:08

Zabice ime Karlo 2-3 komada!

Price o sudijama je samo zabijanje glave u pijesak ili ono tipicno nase svi su krivi osim nas.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 mar 2025, 22:09

Ma ovaj Q&A ko da nije ni bio, ova pitanja su sve osim pravih pitanja ali eto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 31 mar 2025, 22:38

Stadion se urušava i kaže treba bolja podrška.Još malo pa ćemo svkako svi preko tv a gledati.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 31 mar 2025, 22:46

jurisicduska je napisao/la:
31 mar 2025, 22:09
Ma ovaj Q&A ko da nije ni bio, ova pitanja su sve osim pravih pitanja ali eto.
Ma ok su pitanja, ali odgovori su tipa rekao sam a nisam nista rekao. Na svako pitanje dao je "uopcen" odg. Moramo biti bolji i slicno...

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 31 mar 2025, 22:56

Nije realno očekivati da odgovori na pitanja ko ga najviše nervira od igrača na treningu kao i o sudijskim lakrdijama.

Pitanja su postavljali navijači na IG-u i to je i odraz našeg stanja, jednim dijelom a drugim ove curice - PR-a koja ih je probrala.

Meni je dovoljno što sam čuo da mu je velika čast biti trener FK Sarajevo i da će dati svoj maksimum u radu s ciljem osvajanja trofeja te da bi volio što duže ostati iako to ne ovisi samo o njemu.

Da smo načisto, ne branim ga slijepo, ima manjkavosti ponekad me i nervira ali je daleko najveći šmeker među trenerima u ligi.

ebi46
Kontakt:

Post Postao/la ebi46 » 01 apr 2025, 01:28

Kakvo mišljenje Zekić o Turkešu ima najbolje govori to kada je rekao da kada god smo imali napadača na raspolaganju, sa njim smo i igrali.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 01 apr 2025, 07:24

Eto ga dođe i tej dan da se članstvo produži. Nudili mi raznorazni kumovi, rođaci i drugovi da produže i pošalju u ZG ali jok. Ništa dok ja ne kročim nogom 😊😊😊.
slika

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 01 apr 2025, 07:40

Ima jedna stvar koja me baš izbila iz cipela. Nisam mogao vjerovati da to čujem. Uprava zabranila igračima da svoje goste stavljaju na spisak za VIP na Koševu 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️. To nema nigdje na planeti. Zamisli dođe od Gulija, Bubanje, Lulića…tata, mama, sestra i ne može ući da ko čovjek pogleda utakmicu i svoje dijete ili šta već. Zamisli da Džekina Amra sa djecom u Stambolu sjedi na tribini sa navijačima. Nemojte me pogrešno shvatiti ja u VIP mogu kad hoću i preko koga hoću, na kraju krajeva kupiću godišnju pa ću sjedit gore ako mi se sjedi ali fakat nema smisla. Zamisli sad na onoj oluji Rogićevi mama i tata sjede u galeriji i pokisnu ko miševi. Fakat nema smisla, zamisli kakvu sliku ostavljamo o klubu i gradu i svemu ostalom. FUJ.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 01 apr 2025, 08:45

Sazg je napisao/la:
01 apr 2025, 07:40
Ima jedna stvar koja me baš izbila iz cipela. Nisam mogao vjerovati da to čujem. Uprava zabranila igračima da svoje goste stavljaju na spisak za VIP na Koševu 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️. To nema nigdje na planeti. Zamisli dođe od Gulija, Bubanje, Lulića…tata, mama, sestra i ne može ući da ko čovjek pogleda utakmicu i svoje dijete ili šta već. Zamisli da Džekina Amra sa djecom u Stambolu sjedi na tribini sa navijačima. Nemojte me pogrešno shvatiti ja u VIP mogu kad hoću i preko koga hoću, na kraju krajeva kupiću godišnju pa ću sjedit gore ako mi se sjedi ali fakat nema smisla. Zamisli sad na onoj oluji Rogićevi mama i tata sjede u galeriji i pokisnu ko miševi. Fakat nema smisla, zamisli kakvu sliku ostavljamo o klubu i gradu i svemu ostalom. FUJ.
to je uradjeno da osjete atmosferu ,nije to Koševska atmosfera kad dodje ispod onog satora a napolju kiša dje je bio sta je radio ,nista,
ovako kisnes obuca mokra prehladis se ,pamtis utkamicu jos 15ak dana najmanje kako god tvoj voljeni odigrao

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 apr 2025, 08:51

Sazg je napisao/la:
Kamo sreće da zabrane VIP ložu Poturinim sponzorskim kalašturama iz Baolija i Taverne, dušu čovjek da povrati, kad ih tamo vidi.Za vrijeme utakmica samo prave selfije i storije, ne vjerujem da bi znale ko uopšte igra.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 apr 2025, 12:27

Mene je strah na šta će nam odbrana ličiti sad kad nema Renata. Vraćamo se na "ono" prije nego je on došao (realno, prije Renata odbrana nam je bila tanka kao rizla), sve su prilike.

Nadam se da borcu nećemo dozvoliti puno prilika sutra. :hmmmmm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 01 apr 2025, 13:46

Sazg je napisao/la:
prosle godine su dosli roditelji od Julardzije ljudi na zapad usli i sjeli normalno na stolice . Tad mi je bilo cudno ali eto istina je

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 apr 2025, 13:51

Sazg je napisao/la:
01 apr 2025, 07:24
Eto ga dođe i tej dan da se članstvo produži. Nudili mi raznorazni kumovi, rođaci i drugovi da produže i pošalju u ZG ali jok. Ništa dok ja ne kročim nogom 😊😊😊.
slika
fotka dobra za wallpaper-a, međutim nedovoljno dobra da ti oprostimo
Sazg je napisao/la:
15 mar 2025, 11:07
Selam, rado bih ja platio i kahvu i ručak ako budem za Bajram tu 😉😉😉.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 01 apr 2025, 14:19

luckystrike je napisao/la:
01 apr 2025, 13:51
Sazg je napisao/la:
slika
Sazg je napisao/la:
:kafa:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 apr 2025, 14:27

Sabrija Topalović je sutra VAR sudija, fun fact;

7.10. Velež Liga (4)
6.11. Zrinjski Liga (4)
24.11. Gošk Liga (VAR)
7.12. Posušje Liga (VAR)
9.2. Sloga Kup (VAR)
22.2. zeljo Liga (VAR)
25.2. Zrinjski Kup (A VAR)
11.3. Zrinjski Kup (A VAR)
15.3. Igman Liga

Kad god je ove sezone bio dijelom sudijske postave mi ne gubimo :D

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 01 apr 2025, 15:45

Najbolje strijelac ekipe je, naravno, Guliashvili sa 16 golova. I tu ništa nije cudno. Drugo mjesto dijele dva veznjaka, Bubanja i Lulić, sa tek po 4 gola. Po meni ako zanemarimo sudije, ovo je glavni problem ove ekipe.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 01 apr 2025, 15:57

tabba77 je napisao/la:
01 apr 2025, 14:19
luckystrike je napisao/la:
01 apr 2025, 13:51
Sazg je napisao/la:
slika
Sazg je napisao/la:
:kafa:
Halalite, samo dva dana bio. U ponedjeljak morao nazad a mislio sam sviju mi da kahvenišemo ali isto na ringišpilu haj tamo haj ovamo i gas nazad. Idući put aBd obavezno.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 apr 2025, 16:13

Prije sedam dana najavljivali smo istu utakmicu. Sutra nas očekuje teška utakmica, vjerovatno i teža nego prethodna, s obzirom da je ulog finale kupa.

Što se tiče same utakmice, ne vjerujem da će biti mnogo promjena u oba sastava. Poznajemo se dobro. Na nama je da se taktički i psihički spremimo za ovu utakmicu na najbolji način.
- rekao je Zekić i dodao;
Motivacije ne manjka.

Ovim putem bih se još jednom želio zahvaliti navijačima na podršci na posljednje dvije utakmice. Nadam se da će tako biti i sutra i ovim putem ih pozivam da u što većem broju dođu na Koševo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”